Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πριν δυο χροινια εφτοιξα ενα συστημα == 

CPU=AMD FX 8320

GPU GIGABYTE HD7850 2GB

HDD=WD CAVIAR BLACK 500gb sata3

SSD=KINGSTONE 128GB

MOTHERBOARD=GIGABYTE 970A-D3

RAM=CORSAIR DDR3 8GB (2X4)KIT 1600MHz vengeance

PSU=CORSAIR  Builder series 600w 

ο λογως που εχω υπογραμμίσει  την ram ειναι ο εξης: επανελημενες μπλε οθονες ακομα και μετα απο φορματ και κρασαρισμα των προγραμματων περιήγησης.Κια γιατι λεω οτι φταινε οι μνημες? γιατι τα εχω αλλαξει ολα στιο συστημα και τι εννοω τα εχω αλλαξει? τα εχω αντικαταστησει με ιδια καινούργια. εχω για backup αυτην την μνημη που την χρησιμοποιουσα πριν αγορασω τις παραπανω =  ( http://www.e-shop.gr/kingston-khx1600c9ad3b1-2g-2gb-hyperx-ddr3-blu-p-PER.552652) και με την συγκεκριμενη μνημη ο υπολογιστης δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα.Σημερα το πρωι πηγα τις corsair μνημες στο καταστημα οπου τις ειχα αγορασει για να τους κανουν εναν τυπικο ελεγχο και δεν βρηκαν καποιο προβλημα και μου ειπαν οτι ισως δεν ειναι συμβατες με την μητρικη.η αληθεια ειναι οτι και εγω οσες φορες εχω τρεξει memtest δεν εχω βρει προβλημα και τεινω να πιστεψω οτι κατι αλλο φταει.θα ηθελα την γνωμη σας επι του θεματος και τι θα μπορουσα να κανω,ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

μηπως οι θυρες εχουν τιποτα σραβα πινς; αμα εβγαλες και επεξεργαστη μπας και στραβωσε κανενα πινακι καθως τον εβαζες; δεν ειμαι ειδικος σε αυτα αλλα ποτε δεν ξερεις

Δημοσ.

οχι δεν καταλαβες τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει.Οταν εχω και τις δυο καινούργιες το pc άνοιγει μια χαρα απλα μου βγαζει μπλε οθονες και κρασαρουν τα προγράμματα περιήγησης.

Δημοσ.

και εγω μου φαίνεται περίεργο να μην ειναι συμβατα αλλα δεν μπορω να καταλαβω και να εξηγήσω το κρασαρισμα ακομα και μετα απο φορματ. Οσα τεστ εχω τρεξει στις ραμ τις δηχνει οκ. Αλλα μονο οταν χρησιμοποιώ την μια απο τις corsair ή την backup ram που εχω, ο υπολογιστης τρεχει χωρις προβληματα. Οποτε βαζω τις δυο corsair μαζι τοτε εχω θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...