Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ρωτήσει παλιότερα γι αυτό το θέμα. Αν περάσουν (15) ημέρες από τη λήξη του λογαριασμού και το υπόλοιπο είναι πάνω από 60€, κόβουν τηλέφωνο, μετά από λίγο καιρό (δε θυμάμαι πόσο) και internet.

Αν είναι κάτω από 60€ απλά πάνε στον επόμενο λογαριασμό!

Κάνε μερική πληρωμή (70€ +) για να μη στο κόψουν.

Εμείς έχει τύχει να αφήσουμε και πάνω από 15 με άνω των 60ευρώ και να μην κοπεί. Στο 15ήμερο σε παίρνουν τηλέφωνο και σου μιλάει τηλεφωνητής λέγοντας οτι χρωστάς τόσα κτλ.

Για τον ts. Το οτι θα κόψεις το τηλέφωνο για να μην έρχονται νέοι λογαριασμοί δεν σημαίνει οτι παραιτούνται κάθε νόμιμης διεκδίκησης του ποσού που έχει μείνει απλήρωτο. Οπότε μπορούν να κάνουν νομική προσφυγή και θα ζητήσουν τα οφειλόμενα συν τα έξοδα δικηγόρου συν τυχόν προσαυξήσεις.

Που την είδες την εξυπνάδα; Ο τύπος έχει ανοίξει θέματα για να πάει amsterdam και κίνα με φίλο του και αδυνατεί να πληρώσει ενα μικροποσό. ΚΑΙ ΠΕΣ ότι αδυνατεί γιατί κάτι σοβαρό του έτυχε  (που δεν έχει πει κάτι τέτοιο) θέλει να φεσώσει την εταιρία κιόλας . 

Πρώτη μα πρώτη μου μα πρώτη μου κίνηση καθε μήνα είναι να πληρώνω όλους τους λογαριασμούς .Με το που έρθουν. Δεν το καθυστερώ καθόλου. Ύστερα βλέπουμε τι θα φάμε. Αν εχω λεφτα για σολωμο και ταξιδάκια οκ αν δεν έχω μακαρονια και φασολάδα.

Δεν κατάλαβες γιατί μίλησε ο φίλος για εξυπνάδα. Αν πάει εφορία και γίνει 100χ τότε σίγουρα δεν πρόκειται να το πληρώσει ποτέ των ποτών. Θα αυξηθούν και άλλο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και μετά θα μπούνε νέοι φόροι που θα πληρωθούν από τους συνεπείς φορολογούμενους για να καλυφθούν τα ελλείματα. Επίσης παίζει έντονα και η περαίωση οι 100 δόσεις και άλλα τέτοια που διευκολύνουν φοροφυγάδες με μεγάλες οφειλές και βγάζουν μακάκες τους υπόλοιπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...