Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις πάντα περιθώριο 15 ημέρες από την λήξη που αναγράφεται στο λογαριασμό.. μετά από 2-3 ημέρες σού κόβουν το τηλ και την επομένη το ίντερνετ. Πήγαινε και ρώτα πως μπορείς να το κάνεις σε δόσεις ώστε να μην χάσεις τον αριθμό και το ίντερνετ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όπως είπε και ένας παιδί λίγο παραπάνω, πέρνα από κάποιο κατάστημα ΟΤΕ και πες ότι αδυνατείς να πληρώσεις. Ρώτα αν γίνεται να σου κόψουν την γραμμή για να μην σε χρεώνουν επιπλέον χρήματα κάθε μήνα και απλώς να χρωστάς ότι δεν έχεις πληρώσει μέχρι τώρα. Τώρα αφού χρωστάς και αδυνατείς να πληρώσεις τα πράγματα είναι λίγο σκούρα, ρώτα τον ΟΤΕ αν μπορεί να σου κάνει κάποιον διακανονισμό.

• Like 2
Δημοσ.

Σε κάτι τέτοιους πρέπει να πάνε τα ποσά στην εφορία και να 100πλασιάζονται.

Δεν έχει νόημα γτ μετά θα έρθει η οποια κυβέρνηση και θα διαγραψει πρόστιμα κ προσαυξήσεις.Και εμείς που κάναμε το σκατο μας παξιμάδι για να πληρώνουμε θα είμαστε οι μακακες...Για αυτό πιστόλι στην εφορία απο εδώ και περα.

Η λύση είναι σύστημα σαν τον τειρεσια για όλα αυτά δεη,ότε,κινητά κτλπ για να μην τολμάς να σκεφτείς αν θα πληρώσεις η όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι αμα δεν εχει ληξει το συμβολαιο θα πληρωσει και τελη διακοπης. Βασικά τρέχα γυρευε. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοψει τις βολτες και να το πληρωσει, δεν θα ξεμπλεξει ευκολα. Το ποσο καθισταται ληξιπροθεσμο και στο κοβουν μετα απο καποιες μερες, αν δεν το πληρωσει θα βγουν αλλοι τρεις λογαριασμοι μεχρι να στο κοψουν τελειως, θα εχει μαζευτει ενα ποσο αρκετα μεγαλο και θα προστεθουν και τα τελη προορης διακοπης αν δεν εχει ληξει το συμβολαιο, κανα 500αρι σιγουρα ολα μαζι. Δ

Αλλά ενταξει ειμαι ο μαλακας και αυτος ο εξυπνος που θα ξεγελασει τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Μπράβο ωραία εξυπνάδα. :whistle:

Που την είδες την εξυπνάδα; Ο τύπος έχει ανοίξει θέματα για να πάει amsterdam και κίνα με φίλο του και αδυνατεί να πληρώσει ενα μικροποσό. ΚΑΙ ΠΕΣ ότι αδυνατεί γιατί κάτι σοβαρό του έτυχε  (που δεν έχει πει κάτι τέτοιο) θέλει να φεσώσει την εταιρία κιόλας . 

Πρώτη μα πρώτη μου μα πρώτη μου κίνηση καθε μήνα είναι να πληρώνω όλους τους λογαριασμούς .Με το που έρθουν. Δεν το καθυστερώ καθόλου. Ύστερα βλέπουμε τι θα φάμε. Αν εχω λεφτα για σολωμο και ταξιδάκια οκ αν δεν έχω μακαρονια και φασολάδα.

Δημοσ.

Που την είδες την εξυπνάδα; Ο τύπος έχει ανοίξει θέματα για να πάει amsterdam και κίνα με φίλο του και αδυνατεί να πληρώσει ενα μικροποσό. ΚΑΙ ΠΕΣ ότι αδυνατεί γιατί κάτι σοβαρό του έτυχε (που δεν έχει πει κάτι τέτοιο) θέλει να φεσώσει την εταιρία κιόλας .

Πρώτη μα πρώτη μου μα πρώτη μου κίνηση καθε μήνα είναι να πληρώνω όλους τους λογαριασμούς .Με το που έρθουν. Δεν το καθυστερώ καθόλου. Ύστερα βλέπουμε τι θα φάμε. Αν εχω λεφτα για σολωμο και ταξιδάκια οκ αν δεν έχω μακαρονια και φασολάδα.

Και εσενα τι σε νοιαζει αν φεσωσει την εταιρια; Μετοχος στην Deutsche Telecom εισαι;
Δημοσ.

Και εσενα τι σε νοιαζει αν φεσωσει την εταιρια; Μετοχος στην Deutsche Telecom εισαι;

Με πειράζει, γιατι εγω ειμαι μέτοχος, περίεργο σου φαινεται να ειναι κάποιος μέτοχος σε κάποια εταιρεία.

Δημοσ.

περιεργο σε forthnet που ελειπα 2 μηνες ο λογαριασμος μου    ετρεχε και οι υπηρεσιες παγωσανε μεχρι που πληρωα ,φυσικα εγω τοτε ημουν φοιτητης εκ κυπρου

Δημοσ.

Χαίρομαι πάντα τους αυτόκλητους "προστάτες των αδυνάτων". Ειδικά όταν οι "αδύνατοι" μπορεί να μην είναι καν αδύνατοι αλλά απλά μπαταχτσήδες (που λέγαν οι παλιοί).

Και πραγματικά θα τους έβγαζα το καπέλο (των π΄ροστατών όχι των μπαταχτσήδων) αν αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες που αναπτύσουν τις έλεγαν όταν κάποιος φέσωνε τη δική τους επιχείρηση.

Γιατί με "ξένα κόλλυβα...."

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...