Glator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γεια σας, σημερα μου ηρθε ο λογιαριασμος οτε και ητανε ενα μεγαλο ποσο το οποιο δεν εχω την ανεση ν πληρωσω ,ετσι αποφασισα να κοψω τον λογαριασμο, τι θα γινει αμα δεν πληρωσω τον συγκεκριμενο λογαριασμο και σταματισω ν το πληρωνω μεχρι ν μου το κλεισουν μονοι τους? Θα εχω προβλημα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/558771-διακοπες-στο-αμστερνταμ/#entry53792251 http://www.insomnia.gr/topic/560644-διακοπες-στην-κινα/#entry53826624 Εισαι και 18 χρονων, ευγε, εχεις μπει στο σωστο δρομο απο μικρος! Τα λεφτα στην καλοπεραση και στην υγεια των κοροιδων! Και οποτε χρειαστει να φεσωσεις κανεναν, ειπες ηδη την απαντηση! 8
Glator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγω αποφασισα ν βαλω ιντερνετ και εγω το πληρωνω με οτι λεφτα εχω βγαλει τα καλοκαιρια..Ξερετε να μου απαντησετε σε αυτο που ρωτησα?
haris_216 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Και αν τελειώσουν τα "λεφτά απ' τα καλοκαίρια" απλά αφήνουμε φέσι σε υπηρεσίες που έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει. Και με τα άλλα φράγκα (προφανώς αυτά που μας δίνουν κάποιοι) απλά κάνουμε τις βόλτες μας. Nice. btw έχω ήδη βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου στο πόσο γρήγορα θα βρεθούν υπερασπιστές αυτού του σκεπτικού/τρόπου ζωής και θα καταλήξει το νήμα να μιλάει για τις "ανθρωποφάγες εταιρίες" vs νέος άνθρωπος που δεν τον αφήνουν να χαρεί λίγο τη ζωή. 2
NT1G Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/558771-διακοπες-στο-αμστερνταμ/#entry53792251 http://www.insomnia.gr/topic/560644-διακοπες-στην-κινα/#entry53826624 Εισαι και 18 χρονων, ευγε, εχεις μπει στο σωστο δρομο απο μικρος! Τα λεφτα στην καλοπεραση και στην υγεια των κοροιδων! Και οποτε χρειαστει να φεσωσεις κανεναν, ειπες ηδη την απαντηση! Θέμα Παρασκευής το βλέπω. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγω αποφασισα ν βαλω ιντερνετ και εγω το πληρωνω με οτι λεφτα εχω βγαλει τα καλοκαιρια..Ξερετε να μου απαντησετε σε αυτο που ρωτησα?Πως θα μπορουσες να εξηγησεις το γεγονος οτι απτη μια "δεν εχεις ανεση" να πληρωσεις εναν λογαριασμο (μονος σου τον εκανες παντως) την ιδια στιγμη που προγραμματιζεις ταξιδια που καποιοι δεν ειχαν την οικονομικη ανεση να τα κανουν ποτε στη ζωη τους; http://www.insomnia.gr/topic/560644-διακοπες-στην-κινα/?p=53826948 ΥΓ. Εχει δικιο ο απο πανω, ξεχασα οτι ειναι Παρασκευη
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Και αν τελειώσουν τα "λεφτά απ' τα καλοκαίρια" απλά αφήνουμε φέσι σε υπηρεσίες που έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει. Και με τα άλλα φράγκα (προφανώς αυτά που μας δίνουν κάποιοι) απλά κάνουμε τις βόλτες μας. Nice. btw έχω ήδη βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου στο πόσο γρήγορα θα βρεθούν υπερασπιστές αυτού του σκεπτικού/τρόπου ζωής και θα καταλήξει το νήμα να μιλάει για τις "ανθρωποφάγες εταιρίες" vs νέος άνθρωπος που δεν τον αφήνουν να χαρεί λίγο τη ζωή. O μεσος ορος αυτος ειναι οπως ο ts για αυτο ειμαστε μπανανια . 4
win10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γεια σας, σημερα μου ηρθε ο λογιαριασμος οτε και ητανε ενα μεγαλο ποσο το οποιο δεν εχω την ανεση ν πληρωσω ,ετσι αποφασισα να κοψω τον λογαριασμο, τι θα γινει αμα δεν πληρωσω τον συγκεκριμενο λογαριασμο και σταματισω ν το πληρωνω μεχρι ν μου το κλεισουν μονοι τους? Θα εχω προβλημα? 1) Απληρωτος λογαριασμος με ποσο ανω το 59 ευρώ κοβεται. 2) Θα σου κοψουν αρχικα το τηλεφωνο, μετα το internet. 3) Αν η οφειλη παραμεινει ληξιπροθεσμη θα φινει οριστικη διακοπη των υπηρεσιων αλλα δεν θα μπορεις να βαλεις ξανα internet ουτε στοβν οτε ουτε σε αλλο παροχο γιατι δεσμευουν την γραμμη 4) κινηση νομικων διαδικασιων σε βαρος σου για εισπραξη του ποσου Νεος ανθρωπος εισαι και θες να το γλεντησεις, αλλα αφησε σε παρακαλω την οικονομικη διαχειριση σε αλλους, γιατι θα αυτοκαταστραφεις. 1
Glator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 1) Απληρωτος λογαριασμος με ποσο ανω το 59 ευρώ κοβεται. 2) Θα σου κοψουν αρχικα το τηλεφωνο, μετα το internet. 3) Αν η οφειλη παραμεινει ληξιπροθεσμη θα φινει οριστικη διακοπη των υπηρεσιων αλλα δεν θα μπορεις να βαλεις ξανα internet ουτε στοβν οτε ουτε σε αλλο παροχο γιατι δεσμευουν την γραμμη 4) κινηση νομικων διαδικασιων σε βαρος σου για εισπραξη του ποσου Νεος ανθρωπος εισαι και θες να το γλεντησεις, αλλα αφησε σε παρακαλω την οικονομικη διαχειριση σε αλλους, γιατι θα αυτοκαταστραφεις. ο απληρωτος λογαριασμος ειναι γυρω στα 130 και δεν μου εχουνε κοψει τιποτα
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 win10 νομίζω το 1 δεν ισχύει, πρόσφατα φίλος μου πήγε και πλήρωσε 3-4 λογαριασμούς που είχε απλήρωτους και internet είχε κανονικά.
Haldol Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Είχα ρωτήσει παλιότερα γι αυτό το θέμα. Αν περάσουν (15) ημέρες από τη λήξη του λογαριασμού και το υπόλοιπο είναι πάνω από 60€, κόβουν τηλέφωνο, μετά από λίγο καιρό (δε θυμάμαι πόσο) και internet. Αν είναι κάτω από 60€ απλά πάνε στον επόμενο λογαριασμό! Κάνε μερική πληρωμή (70€ +) για να μη στο κόψουν.
Glator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Είχα ρωτήσει παλιότερα γι αυτό το θέμα. Αν περάσουν (15) ημέρες από τη λήξη του λογαριασμού και το υπόλοιπο είναι πάνω από 60€, κόβουν τηλέφωνο, μετά από λίγο καιρό (δε θυμάμαι πόσο) και internet. Αν είναι κάτω από 60€ απλά πάνε στον επόμενο λογαριασμό! Κάνε μερική πληρωμή (70€ +) για να μη στο κόψουν. Τον λογαρισαμο θελω να τον κοψω,να κοπει βασικα..Απλος φοβαμαι μηπως εχω προβλημα αργοτερα με τους λογαριασμους που δεν θα πληρωσω.
nikko_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Θα εχω προβλημα? Αν ρωτάς για τα ταξίδια που σχεδιάζεις, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα ταξιδέψεις κανονικά.
Haldol Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Κάνε αίτηση διακοπής. Άμα δε τη δεχτούν, πίεσέ τους. Αλλιώς τα πάγια θα συνεχίσουν να τρέχουν και θα χρεώνεσαι. Τα χρήματα που οφείλεις θα συνεχίσεις να τα χρωστάς. Θα σου έρθει και ένας τελευταίο (εκκαθαριστικός) λογαριασμός. Εξοφλείς και "καθαρίζεις" ή τον αγνοείς και σε ακολουθεί εφ' όρου ζωής στον ΟΤΕ. Πάρε και την εξυπηρέτηση πελατών να τους πεις την κατάσταση. Θα σε βοηθήσουν κι εκείνοι.
Pa0ki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Τον λογαρισαμο θελω να τον κοψω,να κοπει βασικα..Απλος φοβαμαι μηπως εχω προβλημα αργοτερα με τους λογαριασμους που δεν θα πληρωσω. Εσύ τι λες, δεν θα έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα