alimentas Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τα συγχαρητηρια στον ντομπρο dobro για την νεα ανακαλυψη.Πολυ καλο το σετακι
volleyball Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είχα πάρει στην ίδια τιμή, πάνω κάτω, με αυτά του θέματος, αυτά http://www.e-shop.gr/gembird-mhs-001-stereo-headset-glossy-black-p-PER.583606. Αξίζει να πάρω τα corsair, θα είναι καλύτερα ή δεν θα υπάρξει ουσιαστική διαφορά, οπότε να συνεχίσω με αυτά που έχω;
AntiCambeR Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είχα πάρει στην ίδια τιμή, πάνω κάτω, με αυτά του θέματος, αυτά http://www.e-shop.gr/gembird-mhs-001-stereo-headset-glossy-black-p-PER.583606. Αξίζει να πάρω τα corsair, θα είναι καλύτερα ή δεν θα υπάρξει ουσιαστική διαφορά, οπότε να συνεχίσω με αυτά που έχω; Δεν νομιζω να αξιζει η αλλαγη,καλυτερα να πας σε κατι ακριβοτερο αλλα καλυτερο.Μπορει τα Corsair να ειναι και κατωτερα.Και δεν εχουν mute. Εμενα τα δικα μου εχουν 1 μικρο ελλατωμα: Ο αριστερος βραχιονας ανοιγει μονος του τουλαχιστον μισο ποντο χωρις να το τραβηξεις.Δηλαδη ειναι χαλαρη η συνδεση μεταξυ τους,το μαυρο πλαστικο δεν δενει καλα στο εσωτερικο κομματι οπως στον δεξι μερος. Αυτο ομως δεν ειναι σημαντικο προβλημα γιατι μολις φορεσω τα ακουστικα κλεινει παλι και αν τα ρυθμισω να μεγαλωσουν ανοιγοντας τους βραχιονες μενουν εκει. Επισης αλλη βλακεια ειναι οτι το καλωδιο που ενωνεται στην ακρη στο ακουστικο ειναι τσακισμενο κυριως σε αυτο το σημειο και καπου 3 ποντους πιο κατω.Ειναι απο το πακεταρισμα και δεν ισιωνει ευκολα. Δεν ξερω ομως καν αν θα τα δεχονταν πισω για αλλαγη η αντιπροσωπεια. Μπορω να τα παω εγω στο καταστημα που τα πηρα αλλα θα πρεπει να ξαναπαω και 2 η φορα για να παρω τα καινουρια,ειναι καπου 5 χμ πηγαινε ελα.
nas17 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είμαι ανάμεσα σε αυτα τα corsair και αυτά http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0467-genesis-h11-gaming-headset-p-PER.572210...Έχει κανένας άποψη;;
yiannis71 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παρέλαβα σήμερα εντυπωσιακός ήχος για την τιμή τους! Να Ευχαριστήσω και εγώ τον TS
XronisR Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Tα πηρα και εγω σαν δευτερη επιλογη..Για 8 ευρω ειναι πολυ καλα..Τα φορεσα κανα 2ωρο χωρις θεμα.Εχει βεβαια ενα μικρο θεμα το πρασινο βυσμα στο καλωδιο αλλα κλαιν μικρο το κακο.
Jimys2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Παρελαβα και εγω. Για 8 ευρω ειναι εξαιρετικα
DigitalElf Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εμένα μου πόνεσε το κεφάλι μετά από 10 λεπτά χρήσης.
imitheos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εμένα μου πόνεσε το κεφάλι μετά από 10 λεπτά χρήσης. Και εμένα δεν μου πολύ έκατσαν καλά στο κεφάλι και με πονάνε μετά από κανένα 20λεπτο. Τώρα ειδικά που τα φοράω πολύ ώρα από τις 21:00 και ακούω το λαζόπουλο, μου έχουν κατά-πονέσει τα αυτιά. Δεν μπορώ να παραπονεθώ πάντως γιατί 8 ευρώ Για τα χρήματα είναι πάρα πολύ καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα