Προς το περιεχόμενο

[ HEADSET]CORSAIR RAPTOR LH1 EVO 8.20 € @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Πιάνει τριγύρω απτο αυτί και δεν σε ακουμπάει έντονα ώστε να γίνει ενοχλητικό κάποια στιγμή. Good job Corsair.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παρηγγειλα για παραλαβη απο καταστημα.Οποτε απο την αλλη εβδομαδα...

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Προς κατοχους μιας και δεν φαινεται....εχει κουμπακι για mute του μικροφωνου πάνω στο χειριστήριο?

Επίσης λογικα με ενα adaptor θα δουλευει και με ps4 ετσι?

πχ με αυτον http://www.e-shop.gr/konig-cable-415-020-35mm-y-adapter-020m-black-p-PER.752396

ή θελει κατι ποιο ιδιαιτερο?

edit: παραγγειλα και αυτο τελικα για να ειμαι σιγουρος

http://www.e-shop.gr/natec-nka-0639-extreme-media-adapter-35mm-4-pin-plug-to-35-mm-stereo-mic-p-PER.572339

Δημοσ.

Προς κατοχους μιας και δεν φαινεται....εχει κουμπακι για mute του μικροφωνου πάνω στο χειριστήριο?

Επίσης λογικα με ενα adaptor θα δουλευει και με ps4 ετσι?

πχ με αυτον http://www.e-shop.gr/konig-cable-415-020-35mm-y-adapter-020m-black-p-PER.752396

ή θελει κατι ποιο ιδιαιτερο?

edit: παραγγειλα και αυτο τελικα για να ειμαι σιγουρος

http://www.e-shop.gr/natec-nka-0639-extreme-media-adapter-35mm-4-pin-plug-to-35-mm-stereo-mic-p-PER.572339

Εχω παρει τα ακουστικα και τα συνδεσα με καρτα usb στο PS4 και δουλευαν.Αλλα για να κουμπωσουν στον μοχλο χρειαζεται 1 απο τα 2 καλωδια που γραφεις.Το κορυφαιο ειναι οτι η καρτα usb ειναι αυτη απο το Geekbuing(no name)και δεν κουμπωνε απευθειας στην θυρα usb του PS4 οποτε την συνδεσα μεσω προεκτασης.Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο.Πρεπει να ψαξω να βρω 1 ιδια της Konig που εχω μηπως κουμπωσει αλλα και παλι η προεκταση θα χρειαστει,τουλαχιστον να δω αν θα εχει διαφορα στον ηχο.

Τα δοκιμασες τα καλωδια?Με ποιο απο τα 2 λειτουργει σωστα,με το Konig που ειναι 4 πινο?

Οσο θελουν τα πουλανε στην Ελλαδα,στο Ebay εχουν το 1/3 της τιμης.

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα κ εγώ. Καθαρός ήχος όλα οκ.

Για 8ε ευκαιρία ποσο μάλλον για 23€ στον Σκρουτζ και για corsair..Βέβαια για 23€ φτηνιαρικο θα το έλεγα αλλά τέλος πάντων..

Δημοσ.

Τα συνδεσα μεσω RCA και μεσω της TV στο PS3,καλα ακουγονται για gaming.Δεν καταλαβα διαφορα στην ποιοτητα ηχου αναμεσα στις 2 συνδεσεις.Αλλα μεσω της TV ειχα την επιλογη να αυξομειωσω την ενταση,ενω μεσω RCA οχι και ηταν ηδη χαμηλα.

Τα συνδεσα και στο PC μεσω της καρτας usb,απ'ευθειας πισω στην μητρικη και μεσω ηχειων 5,1 logitech  απο το controller,καλα ακουγονται.

Εχουν ωραια μπασα,εφαρμοζουν γυρω απο τα αυτια χωρις να τα πιεζουν και εχουν καλη ηχομονωση.

Ακομα δεν τα δοκιμασα στο PS4 σε party και gaming,ισα που τα εβαλα για πολυ λιγο.Θα δειξει και εκει αν αξιζουν.

Θα μπορουσαν να ειχαν και mute.

Αν οχι για 23€ τοτε σιγουρα για 8€ αξιζουν...

Δημοσ.

Τα εχω 1 μηνα τωρα και μπορω να πω πως ειναι μια χαρα για τα λεφτα τους αν και παιζει να ειναι της Hama και απλα η corsair να "κατουρησε" πανω τους :P

Το μονο αρνητικο ειναι οτι μου σφιγγουν λιγο το κεφαλι (ισως φταιει που ειναι ποντιακο) και με ψιλοενοχλουν μετα απο καποιες συνεχομενες ωρες χρησης.

Απο ηχο μια χαρα, και το μικροφωνο απ'οτι μου εχουν πει με ακουνε κομπλε.

• Like 2
Δημοσ.

Τα συνδεσα μεσω RCA και μεσω της TV στο PS3,καλα ακουγονται για gaming.Δεν καταλαβα διαφορα στην ποιοτητα ηχου αναμεσα στις 2 συνδεσεις.Αλλα μεσω της TV ειχα την επιλογη να αυξομειωσω την ενταση,ενω μεσω RCA οχι και ηταν ηδη χαμηλα.

Τα συνδεσα και στο PC μεσω της καρτας usb,απ'ευθειας πισω στην μητρικη και μεσω ηχειων 5,1 logitech  απο το controller,καλα ακουγονται.

Εχουν ωραια μπασα,εφαρμοζουν γυρω απο τα αυτια χωρις να τα πιεζουν και εχουν καλη ηχομονωση.

Ακομα δεν τα δοκιμασα στο PS4 σε party και gaming,ισα που τα εβαλα για πολυ λιγο.Θα δειξει και εκει αν αξιζουν.

Θα μπορουσαν να ειχαν και mute.

Αν οχι για 23€ τοτε σιγουρα για 8€ αξιζουν...

To RCA δίνει άλλη τάση (χωρίς ενίσχυση) για άλλου τύπου συνδέσεις όπως σύνδεση σε ενισχυτή  --> ηχεία. ;) Αν πάρεις ενισχυτή για ακουστικά - θα μπορείς να την δουλεψεις.

Δημοσ.

To RCA δίνει άλλη τάση (χωρίς ενίσχυση) για άλλου τύπου συνδέσεις όπως σύνδεση σε ενισχυτή  --> ηχεία. ;) Αν πάρεις ενισχυτή για ακουστικά - θα μπορείς να την δουλεψεις.

Δοκιμαστικα το εκανα,τα RCA τα χρησιμοποιω για να συνδεσω το PS3 με τα 5,1 οπου εκει μπορω να αυξομειωσω την ενταση απο το controlller του 5,1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...