win10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Special agent Avery Ryan works to solve crimes as a CyberPsychologist for the FBI.Creators:Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. ZuikerStars:Peter MacNicol, Patricia Arquette, Charley Koontz |Η γνώμη σας;
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν την ηξερα την σειρα ειδα το πρωτο επεισοιο γιατι γενικα μάρεσουν αστυνομικες και οι ιντερνετοκαταστασεις. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε! θα δω και τα επομεν να δω πως θα κυλισει!
Δων Κιχώτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 νταξει.....κλάιν. μετριο επίπεδου.θα μου πεις οτι ακομα στην αρχη ειμαστε,αλλα οκ. πάλι κλάιν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν είναι σαν τα υπόλοιπα CSI να μου λείπει... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν είναι σαν τα υπόλοιπα CSI να μου λείπει... γιατι τι ειχαν τα αλλα? (εχω δει μιαμι και νεα υορκη)
Linus_Lost Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 γιατι τι ειχαν τα αλλα? (εχω δει μιαμι και νεα υορκη) Aκριβως! Δεν εχουν τιποτα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 γιατι τι ειχαν τα αλλα? (εχω δει μιαμι και νεα υορκη) τπτ ενδιαφέρον οι χαρακτήρες είναι τελείως αδιάφοροι... πχ και το House ή το NCIS είχαν πάρα πολλά αυτοτελή επεισόδια αλλά οι χαρακτήρες σε κράταγαν...
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ελπιζω ο μισθος να ειναι ικανοποιητικος για την Patricia Arquette..
mad-proffessor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πολύ αυστηρούς σας βλέπω. Μια χαρά είναι η σειρά, λες κ δίνετε λεφτά για να τη δείτε.
Δων Κιχώτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 γιατι επρεπε να δωσουμε λεφτα για να πουμε την υποτιμημενη κριτικη μας; δηλαδη εσυ οτι βλεπεις τζαμπα ειναι καλο; 1
mad-proffessor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δε θα βγω να τους κράξω κιόλας, αν δε μου αρέσει. Άλλο ήθελα να πω όμως: Αν είδες στο πρώτο επεισόδιο αυτο που κάνει η Arquete που βρήκε τη τοποθεσία των απαγωγέων μέσω προβολής χάρτη είναι πολυ λογικό κ αρκετά ρεαλιστικό( κ εντυπωσιακό για μια χάλια σειρά). Δε ξέρω αν ασχολείσαι με η/υ γενικά αν όχι ίσως γιαυτο να σου φάνηκε αδιάφορη(ή το άλλο με τη παιχνιδομηχανή που έχει ip και βρήκε τον εγκέφαλο κτλ). Anyway my point is αν έχεις δώσει λεφτά κράξε όσο θες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πολύ αυστηρούς σας βλέπω. Μια χαρά είναι η σειρά, λες κ δίνετε λεφτά για να τη δείτε. δεν την βλέπουμε έτσι κι αλλιώς, το post μου απευθυνόταν στα υπόλοιπα CSI... Δε θα βγω να τους κράξω κιόλας, αν δε μου αρέσει. γιατί όχι, απαγορεύεται? 1
Δων Κιχώτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ασχολουμε με Η/Υ ναι δεν λεω βαστουσαν καποια πραγματα που εδιξαν. δεν εχει υποθεση ομως.αμα εχεις δει το CSI MIAMI,απο την αρχη που ξεκινουσε το επεισοδειο σε εβαζε στην δραση. σε κεντρουσε το ενδιαφερον. ο τιτλος της σειρα λεγεται CSI CYBER και το καταλαβαινω να βλεπουμε την περισσοτερη ωρα της σειρας computer αλλα ας το κανουν λιγο ποιο ζωντανο.να ριξουν περιεχομενο ωστε να εχει ενα νοημα
coffeex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Είδα πριν λίγο το 4ο επεισόδιο.. Κάνει το firmware update και μας δείχνει τον κώδικα και ο κώδικας που προκαλεί όλο αυτό το χάος είναι HTML5 !!!! WTF????? Γενικά τα CSI ποτέ δεν μου άρεσαν αν και αυτό μάλλον θα συνεχίσω να το βλέπω λόγο cyber, αν οι χαρακτήρες ήταν σαν του NCIS Los Angeles πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερη η σειρά.
Δων Κιχώτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 να παραδειγμα το 4 ηταν ωραιο επεισοδειο. ειχε πολυ πραγμα αμα εξερεσεις καποια ελαχιστα οπως ανεφερε το παραπανω μελος, αλλα απο υποθεση ηταν γαματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα