Payne83 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα! Το συγκεκριμένο το πήρα λόγο κοινωνικού μερίσματος που είχα πάρει πέρυσι. Μια ερώτηση. Το GPS δουλεύει όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε WiFi? Όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω χρεώνομαι κάτι? Γιατί μου βγάζει ότι μερικές υπηρεσίες μπορεί να με χρεώσουν και αν συμφωνώ. Κάτι δεύτερο. Αν θέλω να δω πχ μια ταινία οι υπότιτλοι πρέπει να είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο η τους φορτώνει αυτόματα και από ένα txt? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το gps μαζί με έναν πλοηγό π.χ. Sygic ή Navigon ή οτι προτιμάς, όχι δεν σε χρεώνει αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το gps στις ρυθμίσεις του τάμπλετ. Εάν χρησιμοποιήσεις google maps θέλει να έχεις mobile data. Εάν δεν κάνω λάθω νομίζω nokia maps είναι δωρεάν στο playstore και εχει πλοηγό. Τσέκαρε το. Όταν λέει μερικές υπηρεσίες π.χ. όταν ανανεώνουν μόνες τους όπως ο καιρός. Σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά μπορείς να μπεις και να βάλεις να μην σου ανανεώνει εκτός από wifi. Βάλε ένα player εγώ χρησιμοποιώ το mx player και το bs player. Ταινία + υπότιτλος σε μορφή SRT και τους βλέπει. Πολύ απλό (να έχεις ίδια ονομασία υπότιτλου και ταινίας). υ.γ. Το BS player εάν έχεις wifi σου βρίσκει αυτόματα τους υπότιτλους που θες απ' την ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Tablet έχει ένα πρόγραμμα talk and drive. Αυτό δεν έχει ήδη πλοηγό? Πρέπει να εγκαταστήσω εγώ κάποιο από Sygic η Navigon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 σωστός το είχα ξεχάσει ότι έχει μέσα το mls. Οπότε μια χαρά είσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εντάξει! Θα δοκιμάσω με το gps και θα εγκαταστήσω και το bsplayer όπως είπες Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ακόμη μια ερώτηση. Εγκατέστησα το bsplayer αλλά δύο φορές που έβαλα να δοκιμάσω να δω πως παίζει η ταινία (αρχείο mp4) οι υπότιτλοι (αρχείο srt) ενώ την φόρτωσε σχετικά γρήγορα χωρίς πρόβλημα, όταν έκλεισα την ταινία μετά κόλλησε. Η ταπετσαρία που είχα βάλει στην επιφάνεια έφυγε και κόλλησε τελείως. Μαύρη οθόνη ούτε επανεκκίνηση δεν μπορούσα να κάνω. Αναγκαστικά χρειάστηκε reset. Για ποιο λόγο το έκανε αυτό? Μήπως κολλάει στο θέμα του αρχείου που είναι mp4? Η μήπως λόγο του ότι έχω συνδέσει πχ google play και facebook στην συσκευή και επιπρόσθετα με την ταινία και όλα αυτά που έτρεχαν παράλληλα να έφαγαν την μνήμη ram? Ίσως όταν παίζει η ταινία να κλείνω τα υπόλοιπα. Τι λέτε? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα