navouxodonosoras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εχω τις εξης αποριες για τις συγκεκριμενες καρτες, θα παιζω ultra? τωρα ειμαι κατοχος saphire 7950 θα δω διαφορα σε σχεση με αυτην που εχω η να παω σε ακριβοτερη υλοποιηση?
AlienTechGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εχω τις εξης αποριες για τις συγκεκριμενες καρτες, θα παιζω ultra? τωρα ειμαι κατοχος saphire 7950 θα δω διαφορα σε σχεση με αυτην που εχω η να παω σε ακριβοτερη υλοποιηση? Ούτε καν...η 7950 που έχεις είναι μακράν καλύτερη. 6
miike Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 cpu,ram? Προσωπικά μόνο αν ήταν για 290χ ή 970 θα το σκεφόμουν για αλλαγή.. 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 κατσε με αυτη που εισαι! παιζει ρολο και η αναλυση να ξερεις! 1
navouxodonosoras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 cpu,ram? Προσωπικά μόνο αν ήταν για 290χ ή 970 θα το σκεφόμουν για αλλαγή.. cpu intel 3770k και 8 ram...
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εχω τις εξης αποριες για τις συγκεκριμενες καρτες, θα παιζω ultra? τωρα ειμαι κατοχος saphire 7950 θα δω διαφορα σε σχεση με αυτην που εχω η να παω σε ακριβοτερη υλοποιηση? Να στα πω σε σχεση με το ποτε βγηκε η καρτα γραφικων σου η 750 που κοιτας παραπανω(760 δεν υπαρχει)ειναι ιδιας κατηγοριας με την 7770.Αν ψαξεις 2-3 Benchmarks θα καταλαβεις ποσο πιο αδυναμη ειναι. Επισης με τα τωρινα δεδομενα η 7950 σου ειναι η R9 280 των 210ευρω ενω η 750 κοστιζει μολις 100ευρω. 2
qsis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δεν έχει νόημα να αλλάξεις τη κάρτα που έχεις με αυτές που λες μιας και είναι χειρότερες Όπως ήδη ειπώθηκε μόνο για r9 290 ή gtx 970 αξίζει να αλλάξεις τη κάρτα σου Οτιδήποτε πιο κάτω δεν θα έχει κα καμιά διαφορά ουσίας, μόνο πεταμενα χρήματα (760 δεν υπαρχει)Υπάρχει πώς δεν υπάρχει και είναι καλύτερη στα φοβερά αντικεκμενικα review όπου τη σύγκριναν με 7950 στα 800 όταν είχε πρωτοβγει για να τη παρουσιάσουν πιο δυνατή Κάτι τέτοιο θα διάβασε ή θα του είπαν Η 7950 είναι κτήνος δεδομένων των ετών που έχει στην αγορά και του ότι παιζει τα πάντα άνετα ή με όχι τόσο τραγικές υποχωρήσεις 3 χρόνια μετά Οπότε αν θέλει να την αλλάξει ας το κανει με κάτι πραγματικά πιο δυνατό, όχι με κάτι χειρότερο ή αμφισβητήσιμα καλύτερο 1
navouxodonosoras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ευχαριστω για το ξεστραβωμα γιατι απο τοτε που χα φτιαξει το pc ειχα μεινει λιγο πισω...τωρα το συστημα εχει cpu 3770k, 8ram στα 1600, ssd και την 7950 και επειδη αρχιζω να τρωω κανενα ακυρο σε ultra, σκεφτομουνα σε πρωτη φαση η να αλλαζα καρτα η να πεταγα αλλες 8 ram...χωρις να ειμαι σιγουρος οτι παιζει αμεσο ρολο το δευτερι και επισης ψιλο βαρεθηκα σε αρκετα τελευταια παιχνιδια που δεν ειναι optimized για amd...γιαυτο σκεφτομουν να παω σε gtx
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ευχαριστω για το ξεστραβωμα γιατι απο τοτε που χα φτιαξει το pc ειχα μεινει λιγο πισω...τωρα το συστημα εχει cpu 3770k, 8ram στα 1600, ssd και την 7950 και επειδη αρχιζω να τρωω κανενα ακυρο σε ultra, σκεφτομουνα σε πρωτη φαση η να αλλαζα καρτα η να πεταγα αλλες 8 ram...χωρις να ειμαι σιγουρος οτι παιζει αμεσο ρολο το δευτερι και επισης ψιλο βαρεθηκα σε αρκετα τελευταια παιχνιδια που δεν ειναι optimized για amd...γιαυτο σκεφτομουν να παω σε gtx Unoptimized ειναι γενικα τα παιχνιδια για υπολογιστη,αλλωστε μεταφορες παιχνιδιων απο κονσολες παιζουμε.
navouxodonosoras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 και εαν ειναι να παω σε gtx ξερω οτι θα ξεφραγιαστω με την 970 γιαυτο κοιταγα μπας και την γλυτωνα με καποια κατωτερη που να μπορουσα να ειμαι ultra για λιγο... παιζω σε full hd αναλυση σε 46 τηλεοραση...
AlienTechGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ευχαριστω για το ξεστραβωμα γιατι απο τοτε που χα φτιαξει το pc ειχα μεινει λιγο πισω...τωρα το συστημα εχει cpu 3770k, 8ram στα 1600, ssd και την 7950 και επειδη αρχιζω να τρωω κανενα ακυρο σε ultra, σκεφτομουνα σε πρωτη φαση η να αλλαζα καρτα η να πεταγα αλλες 8 ram...χωρις να ειμαι σιγουρος οτι παιζει αμεσο ρολο το δευτερι και επισης ψιλο βαρεθηκα σε αρκετα τελευταια παιχνιδια που δεν ειναι optimized για amd...γιαυτο σκεφτομουν να παω σε gtx 16GB RAM για gaming είναι άχρηστα...για Nvidia κοιτάς minimum σε GTX970 αλλά όπως είπε και ο Fulgore,τα παιχνίδια είναι unoptimized γενικά για PC και όχι μόνο για AMD.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 και εαν ειναι να παω σε gtx ξερω οτι θα ξεφραγιαστω με την 970 γιαυτο κοιταγα μπας και την γλυτωνα με καποια κατωτερη που να μπορουσα να ειμαι ultra για λιγο... παιζω σε full hd αναλυση σε 46 τηλεοραση... Αρα παιζεις σε 1080p.Επισης αν δεις σε καποια συγκριτικα που ανεβαζουν στο Internet οχι μονο οι διαφορες απο Medium σε Ultra ειναι ελαχιστες εως καθολου,αλλα πολλες φορες η εκδοση για το Pc ειναι σχεδον ιδια με αυτη των κονσολων,ακομα και για ps3.
navouxodonosoras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Αρα παιζεις σε 1080p.Επισης αν δεις σε καποια συγκριτικα που ανεβαζουν στο Internet οχι μονο οι διαφορες απο Medium σε Ultra ειναι ελαχιστες εως καθολου,αλλα πολλες φορες η εκδοση για το Pc ειναι σχεδον ιδια με αυτη των κονσολων,ακομα και για ps3. δηλαδη το οτι παιζω σε φουλ αναλυση ουσιαστικα αναμεσα σε medium high ultra οσο να ναι δεν ειναι τραγικη η διαφορα σε θεμα γραφικων εννοεις? 16GB RAM για gaming είναι άχρηστα...για Nvidia κοιτάς minimum σε GTX970 αλλά όπως είπε και ο Fulgore,τα παιχνίδια είναι unoptimized γενικά για PC και όχι μόνο για AMD. οποτε ειμαι ενταξει με 8 ram?...τωρα θα πεταξω μακακια αλλα ρωτωντας και γω ξεστραβωνομαι καπως, μην με κραξετε...η ram παιζει καποιο ρολο στα frames? Δεν έχει νόημα να αλλάξεις τη κάρτα που έχεις με αυτές που λες μιας και είναι χειρότερες Όπως ήδη ειπώθηκε μόνο για r9 290 ή gtx 970 αξίζει να αλλάξεις τη κάρτα σου Οτιδήποτε πιο κάτω δεν θα έχει κα καμιά διαφορά ουσίας, μόνο πεταμενα χρήματα Υπάρχει πώς δεν υπάρχει και είναι καλύτερη στα φοβερά αντικεκμενικα review όπου τη σύγκριναν με 7950 στα 800 όταν είχε πρωτοβγει για να τη παρουσιάσουν πιο δυνατή Κάτι τέτοιο θα διάβασε ή θα του είπαν Η 7950 είναι κτήνος δεδομένων των ετών που έχει στην αγορά και του ότι παιζει τα πάντα άνετα ή με όχι τόσο τραγικές υποχωρήσεις 3 χρόνια μετά Οπότε αν θέλει να την αλλάξει ας το κανει με κάτι πραγματικά πιο δυνατό, όχι με κάτι χειρότερο ή αμφισβητήσιμα καλύτερο πραγματι ειχα διαβασει κατι καπου οτι ειναι τουμπανο και value for money η 760...
trujillo2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 KATSE ST'AYGA SOU ADERFE ! μια χαρα ειναι η καρτα σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα