Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελησα να μεταφερω απο το κυριο laptop ολο το image του σκληρου του (το εκανα μεσω του acronis universal) σε ενα δευτερο λαπτοπ.Δυστυχως δεν τσεκαρα εκδοσεις windows , στο πρωτο εχει windows 8.1 core και στο δευτερο μαλλον ειχε windows 8.1 bing οποτε δεν δεχεται πλεον το νομιμο κλειδι του (που το εχω κρατησει ) .Εχω κρατησει βεβαια το recovery partition αλλα και δικο μου image στο δευτερο , πριν κανω τις αλλαγες για παν ενδεχομενο.

Ερωτηση

1.Μπορει , με καποιο νομιμο τροπο , η εκδοση core να δεχθει κλειδι bing ?

2.Αν οχι , σε περιπτωση που θελω να αγορασω  κλειδι , τι πρεπει να παρω ? core ? H μηπως η εκδοση core δεχεται και κλειδι pro ?

ps.Oλα αυτα γινονται γιατι δεν θελω να περασω και να ρυθμισω απο την αρχη ,ολα αυτα που εχει το πρωτο γιατι απλα θα παρει αιωνες.

Δημοσ.

Οι μικρότερες εκδόσεις, δέχονται μεγαλύτερο κλειδί. Αντί για ενεργοποίηση , θα πατήσεις "λάβετε νέες δυνατότητες μπλα μπλα" (είναι τέρμα πάνω, σε αντίθεση με την ενεργοποίηση που είναι τέρμα κάτω) και θα βάλεις το κλειδί ώστε να ενεργοποιηθεί η άδεια και φυσικά να κατεβάσει τα επιπλέον που έχει η κάθε έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...