Hotchner Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έχω την εξής απορία: έχω συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ και θέλω να περάσω στον υπολογιστή κάποια παιχνίδια ποδοσφαίρου ή καμιά ταινία. Γίνεται αυτό; Ίσως δηλαδή με κάποια σύνδεση αποκωδικοποιητή-υπολογιστή; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
CMD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέσω δορυφόρου : μπορείς να πάρεις κάρτα δορυφορική για τον υπολογιστή και να βλέπεις και γράφεις στο pc. Μέσω internet : ίσως βολέψει το replay tv Μέσω δορυφόρου & Internet : Αποκωδικοποιητή με pvr
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως δεν μπορείς να βάλεις την κάρτα από οτε/nova σε υπολογιστή, ούτε σε άλλο αποκωδικοποιητή πέραν από αυτόν που σου δίνουν. Το μηχανάκι του ΟΤΕ έχει pvr (νομίζω) και μπορείς να γράψεις ότι βλέπεις, αλλά τα αρχεία είναι κλειδωμένα και παίζουν μόνο από το ίδιο μηχάνημα. Δεν ξέρω αν με κάρτα video capture μπορέσεις να γράψεις εξωτερικά.
Hotchner Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Η πίσω όψη είναι κάπως έτσι Και τώρα αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου λέτε, και να το συνδέσω με τον υπολογιστή δε γίνεται κάτι. Έχω κάποιες απορίες όμως Μέσω internet : ίσως βολέψει το replay tv. Πως το συνδέω; Μέσω ethernet; Η κανονικά με ένα hdmi; Δεν ξέρω αν με κάρτα video capture μπορέσεις να γράψεις εξωτερικά. Δηλαδή συνδέω το δέκτη με τον υπολογιστή και μέσω ενός προγράμματος με κάρτα video capture να γίνεται κάτι τέτοιο;
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το 2, μέσω scart ή από τα 3 rca. Το συνδέεις με την κάρτα και καταγράφεις ότι παίζει εκείνη τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα