Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εξής απορία: έχω συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ και θέλω να περάσω στον υπολογιστή κάποια παιχνίδια ποδοσφαίρου ή καμιά ταινία. Γίνεται αυτό;

Ίσως δηλαδή με κάποια σύνδεση αποκωδικοποιητή-υπολογιστή; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

Μέσω δορυφόρου : μπορείς να πάρεις κάρτα δορυφορική για τον υπολογιστή και να βλέπεις και γράφεις στο pc.

Μέσω internet : ίσως βολέψει το replay tv

Μέσω δορυφόρου & Internet : Αποκωδικοποιητή με pvr

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως δεν μπορείς να βάλεις την κάρτα από οτε/nova σε υπολογιστή, ούτε σε άλλο αποκωδικοποιητή πέραν από αυτόν που σου δίνουν.

Το μηχανάκι του ΟΤΕ έχει pvr (νομίζω) και μπορείς να γράψεις ότι βλέπεις, αλλά τα αρχεία είναι κλειδωμένα και παίζουν μόνο από το ίδιο μηχάνημα.

Δεν ξέρω αν με κάρτα video capture μπορέσεις να γράψεις εξωτερικά.

Δημοσ.

Η πίσω όψη είναι κάπως έτσι

ote-tv-pvr-05.jpg

Και τώρα αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου λέτε, και να το συνδέσω με τον υπολογιστή δε γίνεται κάτι.

Έχω κάποιες απορίες όμως

1. Μέσω internet : ίσως βολέψει το replay tv. Πως το συνδέω; Μέσω ethernet; Η κανονικά με ένα hdmi;
  2. Δεν ξέρω αν με κάρτα video capture μπορέσεις να γράψεις εξωτερικά. Δηλαδή συνδέω το δέκτη με τον υπολογιστή και μέσω ενός προγράμματος με κάρτα video capture να γίνεται κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...