Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω καιρό ένα καλό κινητό από Κίνα, αλλά φοβάμαι πολύ το θέμα της κάμερας διότι υποψιάζομαι πως βάζουν έναν φακό του πεταμου, με πολλά megapixels και λένε βάλαμε τρελή κάμερα 16mp ξέρω γω. Εγώ δεν έχω καμία ιδιαίτερη γνώση στο θέμα, απλά θέλω το κινητό μου να τραβάει ωραίες καθαρές φωτογραφίες, μετά λοιπόν από αρκετό ψάξιμο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι "αν έχει OIS είναι καλό" το οποίο εδώ ξέρω αν είναι ασφαλές κριτήριο, αλλά το έχουν όλες οι ναυαρχιδες τα τελευταία χρόνια πλην (τι έκπληξη) του εκτου μηλοφωνου. οπότε οποίος έχει να προτείνει φτηνό κινητό με καλή κάμερα, είναι ευπρόσδεκτος

Δημοσ.

Ναυαρχίδα και 250€ δεν πάνε μαζί ξέρεις. Επίσης το μηλαράκι, το Plus όμως, έχει OIS. Τώρα βρήκα μερικά από Κίνα που έχουν OIS, αλλά σίγουρα είναι παραπάνω από 250€.

Αυτά που έχουν OIS είναι Iphone 6 Plus, LG G3, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy K Zoom, Google Nexus 6, Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 830, BlackBerry Passport, ZTE Nubia X6, ZTE Nubia Z7Lenovo Vibe Z2 ProIuni U3,  Vivo Xshot.

Το μόνο που είναι στα 250 είναι το ΝΟΚΙΑ 830. Όλα τ' άλλα από το Skroutz πάνε από 3.5-5 κατοστάρικα. Κάπου στα 3-4 κατοστάρικα έρχονται και αυτά από Κίνα που σου έχω βάλει, που είναι από το μαγαζί που ψωνίζω εγώ. Οπότε ή πας 830 ή αλλάζεις το τι θέλεις. Στα λεφτά αυτά μπορείς να πάρεις πολύ καλά κινητά και από Κίνα, χωρίς να μπορώ να σου πω με σιγουριά όμως για OIS.

Δημοσ.

ψάχνω καιρό ένα καλό κινητό από Κίνα, αλλά φοβάμαι πολύ το θέμα της κάμερας διότι υποψιάζομαι πως βάζουν έναν φακό του πεταμου, με πολλά megapixels και λένε βάλαμε τρελή κάμερα 16mp ξέρω γω. Εγώ δεν έχω καμία ιδιαίτερη γνώση στο θέμα, απλά θέλω το κινητό μου να τραβάει ωραίες καθαρές φωτογραφίες, μετά λοιπόν από αρκετό ψάξιμο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι "αν έχει OIS είναι καλό" το οποίο εδώ ξέρω αν είναι ασφαλές κριτήριο, αλλά το έχουν όλες οι ναυαρχιδες τα τελευταία χρόνια πλην (τι έκπληξη) του εκτου μηλοφωνου. οπότε οποίος έχει να προτείνει φτηνό κινητό με καλή κάμερα, είναι ευπρόσδεκτος

lg g2,lumia 930

• Like 1
Δημοσ.

ωχ! δεν το ξερά ότι έχει OIS το g2! γενικά έχει κανείς υπ όψιν του κάποιο κινητό από Κίνα σε αυτή την τιμή που να έχει ακούσει καλά λόγια για την κάμερα?

Δημοσ.

ωχ! δεν το ξερά ότι έχει OIS το g2! γενικά έχει κανείς υπ όψιν του κάποιο κινητό από Κίνα σε αυτή την τιμή που να έχει ακούσει καλά λόγια για την κάμερα?

Χωρίς OIS να υποθέσω!? Τα δύο κινητά που έχω βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες. Μάλιστα το κύριο τραβάει και 4K video

Http://www.report me for spam/xiaomi-mi3-snapdragon-800-8274ab-23ghz-quad-core-50-inch-fhd-screen-android-42-3g-smartphone-2gb-g-33710

Http://www.report me for spam/xiaomi-redmi-hongmi-note-4g-qualcomm-snapdragon-msm8928-16ghz-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lt-g-34555

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...