Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαινω στα windows 7 αλλα σπανια το κανει απο μονο του ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ WINDOWS  . Nα ειναι η καρτα διοτι οδηγους κατεβασα πριν λιγο αλλα παλι το ιδιο αλλα κ παλι αν ειναι η καρτα γιατι οταν ειναι στα windows το κανει ΜΟΝΟ οταν παω να ανοιξω μια εφαρμογη κ οχι τυχαια ?

Το λαπτοπ ειναι ενα toshiba cosmio με την 9700m gts 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν ανοιγε τρεμοπαιζε η οθονη δηλαδη οτι βλεπεις απο τα γραμματα του bios ,επειτα μολις συνεχιζε μολις εβγαζε το σημα των windows 7 σταματουσε το τρεμοπαιγμα , οταν λοιπον εμπαινα στην επιφανεια εργασιας μου το εκανε αλλα σπανια .  Μου το εκανε μονο οταν επειχηρουσα να ανοιξω καποιο προγραμμα που ηθελε την αδειοδοτηση των windows... ενω δοκιμασα drivers τιποτα παλι το ιδιο ,παιζει να ειναι inverter ?

Επεξ/σία από takis1979
Δημοσ.

Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε, κάνε μικρότερες προτάσεις ή βάλε σημεία στίξης για να καταλάβουμε τι εννοείς.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα αφου λές οτι βλέπεις το τρεμόπαιγμα απο το bios οταν ανοιγει δεν νομίζω οτι εχουν σχέση τα windows ή οι drivers , βάλε απο περιέργεια ενα εξωτερικό monitor και δες τι κάνει για να καταλάβουμε αν ειναι η οθόνη του laptop ή καποιο θέμα με την κάρτα γραφικών

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδια αλλαξα inverter κ λυθηκε (ειχα απο ενα αλλο λαπτοπ οποτε οκ) , αυτο με το uac που λεει ο φιλος μου εκανε εντυπωση δηλαδη ενω οταν εμπαινε στην επιφανεια εργασιας δεν το εκανε (σπανια μονο) ,οταν λοιπον πηγαινα να ανοιξω ενα προγραμμα που χρειαζοταν την αδειοδοτηση του uac το εκανε στανταρ ... :-) .

Να ρωτησω παλι καλι εκτος αν χρειαστει να ανοιξω νεο θεμα ,δεν εχει σχεση με το προηγουμενο λαπτοπ. 

Λοιπον σε αλλο λαπτοπ ενω δουλευει κανονικα οταν το κλεινω δηλαδη"τερματισμος"  η οθονη του δειχνει οτι σβηνει κανονικα κ τα λαμπακια led οπως ηχου-μπαταριας(της μπαταριας ειναι φυσικολογικο μιας που ειναι συνδεδεμενη επανω)  κ οτιδηποτε αλλο led  εχει ειναι φωτεινα , ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΒΗΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ .

Αυτο τι μπορει να ωφειλεται ?

Δημοσ.

Αν έχει windows 8 , θα πρέπει να περιμένεις να κλείσει εντελώς. Τα 8 κλείνουν την οθόνη ενώ δεν έχει κλείσει ο υπολογιστής , πιθανόν για την ψευδαίσθηση του γρήγορου τερματισμού.

• Like 1
Δημοσ.

Oχι ειναι χωρις σκληρο ,απλα ενω δειχνει οτι σβηνει δηλαδημαυρο θαμπο μολις τραβαω τον φορτιστη  τοτε μαυριζει εντελως λες κ πριν ηταν πιο θαμπο . Προσπαθω να το περιγραψω σωστα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...