Noex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αδερφέ αλλαζω κινητό κάθε μήνα. Έχω περάσει από όλες τις μάρκες. Στείλε μου πριβε μήνυμα να σε κατατοπισω. ΕιχαυLumia 930 lumia1020 Lumia 1520 Sony experia z3.LGG3 32GB LGG2 32GB SAMSUNG GALAXY S3-S4-S5 και Νote 3 ΝΟΜΊΖΩ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ
haHa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ευρωπαϊκή εγγύηση ενός χρόνου δεν υπάρχει.. Φυσικα κ υπαρχει ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ετος στην Ευρωπη. Για αυτο κ υπαρχουν προιοντα που ολοκληρο Αμαζον τα δινει με 1 χρονο ΕΓΓΥΗΣΗ.
darktranquility Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αδερφέ αλλαζω κινητό κάθε μήνα. Έχω περάσει από όλες τις μάρκες. Στείλε μου πριβε μήνυμα να σε κατατοπισω. ΕιχαυLumia 930 lumia1020 Lumia 1520 Sony experia z3.LGG3 32GB LGG2 32GB SAMSUNG GALAXY S3-S4-S5 και Νote 3 ΝΟΜΊΖΩ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ γενικα πρεπει να εισαι στενα οικονομικα 1
Noex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 γενικα πρεπει να εισαι στενα οικονομικα 1000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΩ ΑΔΕΡΦΕ!Κ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ! 50 ΕΥΡΩ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΗΝ ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΑΘΕ ΤΟΣΟ.ΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ! 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ!!! Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ Κ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΗΛ! 1
Chris_85 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Φυσικα κ υπαρχει ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ετος στην Ευρωπη. Για αυτο κ υπαρχουν προιοντα που ολοκληρο Αμαζον τα δινει με 1 χρονο ΕΓΓΥΗΣΗ. Πάλι θα παίξουμε την κολοκυθια νομίζω και βαριέμαι. Η ουσία είναι πως ότι αν σου τύχει στη διετία θα βρεις το δίκιο σου αν το κυνηγησεις.
haHa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πάλι θα παίξουμε την κολοκυθια νομίζω και βαριέμαι. Η ουσία είναι πως ότι αν σου τύχει στη διετία θα βρεις το δίκιο σου αν το κυνηγησεις. Τοτε, στην Αγγλια ειναι 6 χρονια η περιπτωση που επικαλεισαι (Πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων). Φυσικα και δεν ισχυει υποχρεωτικη ομως ΕΓΓΥΗΣΗ για 6 χρονια στην Αγγλια, οπως δεν ισχυει και υποχρεωτικη ΕΓΓΥΗΣΗ 2 χρονια στην Ευρωπη. Για αυτο και εταιριες κολλοσοι (Amazon) ή κατασκευαστικες εταιριες(dell, hp κλπ) μπορουν και δινουν 1 χρονο ΕΓΓΥΗΣΗ στην Ευρωπη. Διαφορετικα, θα αγοραζαμε ολοι απο Amazon Αγγλιας και θα απολαμβαναμε 6ετη ΕΓΓΥΗΣΗ. Ομως, αλλο ΕΓΓΥΗΣΗ και αλλο "Πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων" που μετα την παροδο των 6 μηνων ΠΡΕΠΕΙ ο αγοραστης να αποδειξει οτι προυπηρχαν κατα την αγορα. Aπο την Αγγλικη Βουλη: https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.parliament.uk%2Fbriefing-papers%2Fsn02239.pdf&ei=0_YWVYKAMMipygP5toCICQ&usg=AFQjCNG_wpTYiE0KKJS_64P81DqmWp_mzg&sig2=RCV73cHiDEu7CMEF_VqBGA&bvm=bv.89381419,d.bGQ&cad=rja 2 Is there an EU-wide two year consumer guarantee? Many people are mistaken in thinking that the purpose of Directive 1999/44/EC, ‘On certain aspects of the sale of consumer goods and associated guarantees’, is to give consumers a minimum two years guarantee for all goods. In fact, this EU Directive, implemented in the UK by the Sale and Supply of Goods to Consumers Regulations 2002, has added little to already existing UK consumer protection law under the SGA 1979. Under this Directive, all Member States have to ensure that “a retailer could be held liable for all 'non-conformities' (i.e. defects) which manifest in the good within two years from delivery”. However, this requirement is not a two-year legal guarantee (although, rather confusingly, the Directive’s title describes it as such); goods are not legally required to last for two years. It simply provides that consumer goods must conform to the sales contract at the time of delivery. If a consumer can show that the goods did not do so, they will be entitled to repair or replacement of the goods free of charge. If this would be disproportionate or unreasonable to expect from the retailer, the consumer will be entitled to a reduction in price or a refund. These consumer rights are available for up to two years following purchase. If the defect becomes apparent within the first six months of purchase, it will be presumed to have existed at the time of delivery, otherwise this will be for the consumer to prove. However, as mentioned above, the Directive adds little to UK consumer protection law. The SGA 1979 already provides the same legal rights to consumers to return faulty goods but for a period of up to six years after purchase - a much longer period therefore than provided for by the EU Directive. As a result, consumers should still rely on the SGA 1979 when returning faulty goods. Η apple στην Αγγλια: http://www.apple.com/uk/legal/statutory-warranty/ Under consumer law in the UK, consumers are entitled to a free of charge repair or replacement, discount or refund by the seller, of defective goods or goods which do not conform with the contract of sale. For goods purchased in England or Wales, these rights expire six years from delivery of the goods Any defect or non-conformity of goods with the contract which becomes apparent within 6 months of delivery are presumed to have existed at the time of delivery. After the expiry of this 6 month period, the burden to prove that the defect or non-conformity of goods with the contract existed on delivery generally shifts to the consumer.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν δεν έχει τίποτα τρελές ή ειδικές απαιτήσεις από άποψη εφαρμογών τότε το Lumia 930 είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει για να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
DoukiMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν δεν έχει τίποτα τρελές ή ειδικές απαιτήσεις από άποψη εφαρμογών τότε το Lumia 930 είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει για να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Αμα ηταν android το ειχαμε παρει χθες αλλα η γνωμη μου ειναι μακρια απο windows phone
kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αμα ηταν android το ειχαμε παρει χθες αλλα η γνωμη μου ειναι μακρια απο windows phone Μια χαρά είναι τα Windows Phone. Για ποιο λόγο λες μακριά?
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αμα ηταν android το ειχαμε παρει χθες αλλα η γνωμη μου ειναι μακρια απο windows phone Αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος τότε καλώς διαφορετικά απλά κάνεις μεγάλο κακό στον υποψήφιο αγοραστή με το να του απορρίπτεις μια από τις καλύτερες και ποιο ολοκληρωμένες προτάσεις της αγοράς.
DoukiMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μια χαρά είναι τα Windows Phone. Για ποιο λόγο λες μακριά? Αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος τότε καλώς διαφορετικά απλά κάνεις μεγάλο κακό στον υποψήφιο αγοραστή με το να του απορρίπτεις μια από τις καλύτερες και ποιο ολοκληρωμένες προτάσεις της αγοράς. Ημουν κατοχος πριν καιρο (2 χρονια περιπου) και δεν με επεισε.Ο κυριως λογος ειναι οτι χρησιμοποιω αρκετες απο τις υπηρεσιες της google απο το κινητο που γενικα με βοηθανε αρκετα αλλα εγω δεν μπορουσα να προσαρμοστω στο λειτουργικο των windows 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ καλό θα ήταν να μην την απορρίψεις. Πρόκειται για συσκευάρα. Εχει πάρα πολλά υπέρ και ελάχιστα κατά. Το βασικό ζητούμενο είναι ότι διαθέτει μια από τις τοπ 3 κάμερες σε τηλέφωνα αυτή τη στιγμή.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 1000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΩ ΑΔΕΡΦΕ!Κ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ! 50 ΕΥΡΩ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΗΝ ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΑΘΕ ΤΟΣΟ.ΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ! 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ!!! Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ Κ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΗΛ! Με το να γραφεις με κεφαλαια παντως δεν βρισκεις το δικιο σου,ισα που ειναι και ενοχλητικα. Επισης δεν παει ετσι οπως το λες γιατι 50ευρω απο εδω 50 απο εκει,σε ενα χρονο εχεις φαει 600ευρω κοινως ειναι σαν να εχεις πεταξει ενα καινουργιο ακριβο τηλεφωνο στα σκουπιδια. Αδερφέ αλλαζω κινητό κάθε μήνα. Έχω περάσει από όλες τις μάρκες. Στείλε μου πριβε μήνυμα να σε κατατοπισω. ΕιχαυLumia 930 lumia1020 Lumia 1520 Sony experia z3.LGG3 32GB LGG2 32GB SAMSUNG GALAXY S3-S4-S5 και Νote 3 ΝΟΜΊΖΩ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ Τελος για το παραπανω να σου πω οτι πολυ απλα θα αξιζε αν ειχες δικο σου Site για Reviews αλλιως αυτο λεγεται καταναλωτικη ψυχωση ή καπως ετσι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα