sofiakara Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ΒΟΗΘΕΙΑ... χθες προσπαθησα να περασω μια ip camera στο router μου...ολα καλα ενεργοποιησα την camera εδειχνε ασυρματα...με το που την εβγαλα να την τοποθετησω κ μετα το router σταματησε να δινει wifi για λιγο απο μονο του κ μολισ ξανα ενεργοποιηθηκε η καμερα δεν δουλευε καθως και οι υπολοιπες κ προσπαθησα να μπω στο ρουτερ με το 192.168.1.1 και ουτε αυτο εμπαινε. γιατι?
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 κ προσπαθησα να μπω στο ρουτερ με το 192.168.1.1 και ουτε αυτο εμπαινε. γιατι? Κάποια router μπαίνουν από το 192.168.2.1 ή και από άλλη διεύθυνση,αν μας πεις το μοντέλο ή το ψάξεις στο νετ θα βρεις την διεύθυνση για να σιγουρευτείς.
Noobie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλώς ήρθες στο forum. Κατ αρχήν, σιγουρέψου ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο. Έπειτα, άνοιξε την Γραμμή Εντολών (Έναρξη -> Πληκτρολόγησε cmd) και εκτέλεσε την εξής εντολή: ipconfig Θα σου επιστρέψει κάποιες διευθύνσεις, επιβεβαίωσε ότι η Προεπιλεγμένη πύλη είναι 192.168.1.1. Αν δεν είναι, τότε χρησιμοποίησε αυτήν την διεύθυνση που βλέπεις εκεί, για να μπεις στο router page. Επίσης, ποιο είναι το μήνυμα που σου επιστρέφει ο browser όταν προσπαθείς να μπεις στην σελίδα; 1
sofiakara Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟ ΖΤΕ 300W δεν φορτωνει την σελιδα απλα. 10 λεπτα πιο νωρις εμπαινε με το 192.168.1.1 ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟ ΖΤΕ 300W δεν φορτωνει την σελιδα απλα. 10 λεπτα πιο νωρις εμπαινε με το 192.168.1.1 Καλώς ήρθες στο forum. Κατ αρχήν, σιγουρέψου ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο. Έπειτα, άνοιξε την Γραμμή Εντολών (Έναρξη -> Πληκτρολόγησε cmd) και εκτέλεσε την εξής εντολή: ipconfig Θα σου επιστρέψει κάποιες διευθύνσεις, επιβεβαίωσε ότι η Προεπιλεγμένη πύλη είναι 192.168.1.1. Αν δεν είναι, τότε χρησιμοποίησε αυτήν την διεύθυνση που βλέπεις εκεί, για να μπεις στο router page. Επίσης, ποιο είναι το μήνυμα που σου επιστρέφει ο browser όταν προσπαθείς να μπεις στην σελίδα; ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟ ΖΤΕ 300W δεν φορτωνει την σελιδα απλα. 10 λεπτα πιο νωρις εμπαινε με το 192.168.1.1 Καλώς ήρθες στο forum. Κατ αρχήν, σιγουρέψου ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο. Έπειτα, άνοιξε την Γραμμή Εντολών (Έναρξη -> Πληκτρολόγησε cmd) και εκτέλεσε την εξής εντολή: ipconfig Θα σου επιστρέψει κάποιες διευθύνσεις, επιβεβαίωσε ότι η Προεπιλεγμένη πύλη είναι 192.168.1.1. Αν δεν είναι, τότε χρησιμοποίησε αυτήν την διεύθυνση που βλέπεις εκεί, για να μπεις στο router page. Επίσης, ποιο είναι το μήνυμα που σου επιστρέφει ο browser όταν προσπαθείς να μπεις στην σελίδα; οταν προσπαθω να μπω λεει επαναφορτωση...απλα δεν μπορω να καταλαβω αν πειραξα κατι εγω στην προσπαθεια μου να ενεργοποιησω μια θυρα για την καμερα στο ΖΤΕ η εγινε απο μονο του γιατι εγω την καμερα την ενεργοποιησα κανονικα κ δουλευε με wifi μετα το wifi εκλεισε απο μονο του κ ολα σταματησαν να λειτουργουν. Καλώς ήρθες στο forum. Κατ αρχήν, σιγουρέψου ότι ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο. Έπειτα, άνοιξε την Γραμμή Εντολών (Έναρξη -> Πληκτρολόγησε cmd) και εκτέλεσε την εξής εντολή: ipconfig Θα σου επιστρέψει κάποιες διευθύνσεις, επιβεβαίωσε ότι η Προεπιλεγμένη πύλη είναι 192.168.1.1. Αν δεν είναι, τότε χρησιμοποίησε αυτήν την διεύθυνση που βλέπεις εκεί, για να μπεις στο router page. Επίσης, ποιο είναι το μήνυμα που σου επιστρέφει ο browser όταν προσπαθείς να μπεις στην σελίδα; οταν προσπαθω να μπω λεει επαναφορτωση...απλα δεν μπορω να καταλαβω αν πειραξα κατι εγω στην προσπαθεια μου να ενεργοποιησω μια θυρα για την καμερα στο ΖΤΕ η εγινε απο μονο του γιατι εγω την καμερα την ενεργοποιησα κανονικα κ δουλευε με wifi μετα το wifi εκλεισε απο μονο του κ ολα σταματησαν να λειτουργουν.
Noobie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 οταν προσπαθω να μπω λεει επαναφορτωση...απλα δεν μπορω να καταλαβω αν πειραξα κατι εγω στην προσπαθεια μου να ενεργοποιησω μια θυρα για την καμερα στο ΖΤΕ η εγινε απο μονο του γιατι εγω την καμερα την ενεργοποιησα κανονικα κ δουλευε με wifi μετα το wifi εκλεισε απο μονο του κ ολα σταματησαν να λειτουργουν. Το πρώτο βήμα είναι να σιγουρευτείς ότι η διεύθυνση 192.168.1.1 είναι σωστή, ανεξαρτήτως αν δούλευε πριν κάμποσα λεπτά. Άρα κάνε αν μπορείς αυτά που είπα παραπάνω με την Γραμμή Εντολών.
sofiakara Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το πρώτο βήμα είναι να σιγουρευτείς ότι η διεύθυνση 192.168.1.1 είναι σωστή, ανεξαρτήτως αν δούλευε πριν κάμποσα λεπτά. Άρα κάνε αν μπορείς αυτά που είπα παραπάνω με την Γραμμή Εντολών. ΟΚ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΩΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ?
Noobie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ΟΚ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΩΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ? Βεβαίως, όποιο πρόβλημα/αποτέλεσμα υπάρξει, ανέφερε το.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γιατι δεν κανεις reset το ρουτερ γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα ξαναπροσπαθεις;;;
sofiakara Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ΟΚ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΩΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ IPCONFIG ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ IP ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ.
Noobie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ IPCONFIG ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ IP ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ. Μάλιστα.. Η πιο εύκολη λύση από εδώ και πέρα, είναι να κάνεις reset το router στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως είπε ο φίλος παραπάνω..
xakaitetoiaa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε να δείς αν κάνει ping στην ip του 192.168.1.1 πριν κάνεις reset το router.
dimman24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε να δείς αν κάνει ping στην ip του 192.168.1.1 πριν κάνεις reset το router. Σωστα κανε ping στην ip του router και την ip της καμερας, εαν τα βλεπεις κατι αλλο εγινε. Προσπαθησες να κανεις port forward? Για να "παρεις" την καμερα δινεις κατι σαν "http://[iP CAMERA] : [πορτα] ? Εαν ναι η πορτα ειναι η 80 ή 8080? Μπορει να εχει μπερδευτει το ρουτερακι γαιτι και το site του router ειναι στην 80 οποτε δε ξερει τι να κανει.... Ακου 1. Ping 192.168.1.1 Ping [iP Camera] δες εαν απανταει 2. Βγαλε καμερα απο το δικτυο 3. Reset το router εαν εχεις προσθεσει port forward 4. Παρε την καμερα τοπικα βαλε χειροκινητα IP 5. Kουμπωσε την και δες εαν την βλεπεις Κατα πασα πιθανοτητα ειναι μπερδεμα με τα website config που παιζουνε μεσα στο δικτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα