Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου σκάναρε με AdwCleaner και δες. Έλεγξε και το path που σου είπαμε.

Αλλιώς κάνε reset τον firefox, δεν έχεις κάτι τόσο σοβαρό όσο νομίζεις, και δεν αφορά τόσο το λειτουργικό όσο τον firefox.

Δημοσ.

Αλλιώς κάνε reset τον firefox, δεν έχεις κάτι τόσο σοβαρό όσο νομίζεις, και δεν αφορά τόσο το λειτουργικό όσο τον firefox.

Εγιναν κι αυτα αδερφε αλλα τζιφος,εκει αυτο..

Δημοσ.

Απεγκατέστησε τον Firefox με το Revo Uninstaller, και εγκατέστησέ τον ξανά.

Για να ειμαι ενταξει?Ενταξει απεναντι σε ποιον?στην Micorosft?και προκλητικος απεναντι σε ποιον?σε προσβαλα που τα εχωσα στο λειτουργικο?θιχτηκες?ποιον προκαλεσα?Επιτεθηκα προσωπικα σε κανεναν?Tον πονο μου εβγαλα,λιγο υπερβολικα μεν αλλα ειχα ρεπο(απ τις σπανιες φορες) και εφαγα ολη μερα εδω πανω να προσπαθησω να φτιαξω αυτην την ιστορια και δεν τα καταφερα.

Αν τα Windows δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχεις για ασφάλεια, υπάρχουν και τα Linux.

Δημοσ.

πληθυντικός από που προκύπτει;  Ένα το linux, πολλές οι διανομές.

Λοιπόν βρήκα ένα video στου youtube που δείχνει αυτά που προσπαθούσα να σου εξηγήσω, ρίξε μια ματιά

.

Σίγουρα για τις διαφημίσεις δεν φταίει ο λειτουργικό. Ένα απλό παράδειγμα ο BSplayer, κάνε εγκατάσταση next - next χωρίς να κοιτάς και θα σου κάνει εγκατάσταση 45 junkware , τι antivirus και τι uac, τίποτα δεν σε σώνει. Αν προσέχεις όμως, μια χαρά τις αποφεύγεις τις διαφημίσεις.

Δημοσ.

Στο κάνει σε όλους τους browsers; Αν όχι, τότε βγάλε και ξαναβάλε firefox. Πλήρη απεγκατάσταση.

Αν στο κάνει σε όλους τότε σκανάρισμα με emsisoft emergency kit, hitman pro, zemana antimalware (trial για 15 μέρες αρκετά αποτελεσματικό) και δεν μπορεί.

Μετά πάμε σε λύσεις ειδικών προγραμμάτων ανάλυσης συστήματος όπως το farbar recovery, DDS. Δεν μπορεί όμως για ένα adware να συμβαίνουν όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

πήρε το μάτι μου σήμερα ιό που προσβάλει routers, αλλάζοντας dns και δείχνει διαφημίσεις ! Ρίξ΄τε μια ματιά ΕΔΩ

Δημοσ.

Παλιότερα υπήρχαν τα variants του DNSchanger, ήταν κάτι έξυπνο όντως.

Αλλά εδώ είναι browser hijack κατά 99.9%, φυσικά και με dns αλλαγή γίνεται αυτό.

Άρα φίλε bazinga, κοίτα και το proxy και το dns απο τις ρυθμίσεις internet και ρούτερ αντίστοιχα.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για την ανταποκριση παιδια,αργησα λιγο ν απαντησω λογο δουλειας.

Απεγκατέστησε τον Firefox με το Revo Uninstaller, και εγκατέστησέ τον ξανά.

Το εκανα φιλε μου αλλα δυστυχως τιποτα παλι.

Αν τα Windows δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχεις για ασφάλεια, υπάρχουν και τα Linux.

Κι εγω αυτα δουλευω αδερφε,τσεκαρε το avatar μου :-).Απλα δεν εχω πια υπολογιστη(ψηθηκε) και εχω παρει εναν δανεικο απο φιλο μεχρι να παρω καινουργιο.

Τα εκανα και τα 2 φιλε μου χωρις αποτελεσμα

Λοιπόν βρήκα ένα video στου youtube που δείχνει αυτά που προσπαθούσα να σου εξηγήσω, ρίξε μια ματιά

.

Αυτος απ οτι ειδα παει απ το program files και σβηνει ενα αρχειο(καποιο XTab) αλλα δεν εχω βρει καποιο τετοιο αρχειο στα προγραμματα μου φιλε μου,αυτο δεν πρεπει να κανω?Καταλαβα καλα?

Άρα φίλε bazinga, κοίτα και το proxy και το dns απο τις ρυθμίσεις internet και ρούτερ αντίστοιχα.

Υπαρχει περιπτωση να εχει παει και εκει φιλε μου?Θα το κοιταξω αμεσως μπας και βρω ακρη και θα επανελθω παιδια.Μεχρι και αποψε θ ασχοληθω και τελος,δεν προκειται ν αφιερωσω και αλλη μερα γι αυτο

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις backup όλα τα αρχεία σου και ύστερα να κάνεις format. Μετά να χρησιμοποιήσεις ένα 'ελαφρύ' anti-virus

Δημοσ.

1) Πρωτα πρεπει να σβησεις ότι είναι μεσα στον φακελο TEMP:

%SystemRoot%\Temp\

2) Μετα όλα τα αρχεια  (.job) στον φακελο %windir%\Tasks

3) Μετα κατεβασε αυτό εδω http://z-oleg.com/avz4.zipund entpacken diese. Τρεξε την „AVZ.exe“, πατα στο „File“ -> „System Restore“, και βαλε παντου τικ εκτος από το 18 και ξεκινα το Script.

4) Μετά βρες το αρχείο cmd.exe πατά δεξί κλικ και ξεκινά το ως διαχειριστής και γράψε αυτά εδώ.

route –f
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset
netsh int ip reset all

Μετα κανε ενα refresh στον FF και εισαι ετοιμος

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από ώρες ψαξίματος στο ιντερνετ έχοντας κι εγώ το ίδιο πρόβλημα βρήκα και βοηθήθηκα από κάτι άλλο

Σε μια νέα καρτέλα, στη γραμμή διευθύνσεων πληκτρολόγησε ή επικολλήστε about: config

και πάτα Enter.

Κάντε κλικ στο κουμπί που εμφανίζεται i` ll be careful i promise .

Μετά στο καθένα πάταγα δεξί κλικ και reset.

Τώρα κατάλαβα ότι ήταν περιττό να πατάω σε όλα, αλλά επειδή τάχα παίξει έκανα υπερβολές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...