Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω αν με το συγκεκριμενο καλωδιο της φωτογραφιας,μετατρεπεται σε ενσυρματο χειριστηριο το xbox360(wireless) controller..ευχαριστω!

post-314767-0-27376700-1427406019_thumb.jpg

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω αν με το συγκεκριμενο καλωδιο της φωτογραφιας,μετατρεπεται σε ενσυρματο χειριστηριο το xbox360(wireless) controller..ευχαριστω!

ναι παιζεις κανονικα κ φορτιζεται ταυτοχρονα.

την ωρα που φορτιζει δε παιζει παραλληλα;

κανονικοτατα...

• Like 2
Δημοσ.

To ρωταω γιατι εχω ενα χειριστριο στο οποιο εχει κολλησει το wifi button και δε μπορω να το ανοιξω και να συγχρονιστει με το wireless αναπτορακι...με αυτο το μαραφετι θα το διαβαζει σαν ενσυρματο?και αν ναι,οποτε δε θα χρειαζεται και μπαταριες...σωστα?

Αυτό είναι για τη φόρτιση.

Θέλεις αντάπτορα ασύρματου http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_Controller#/media/File:Xbox_360_Wireless_Receiver.png.

Αυτά απο επίσημη microsoft τωρα αν γίνεται με καμία μόντα δεν ξέρω.

εχω ανταπτορακι,εγω θελω να μαθω αν δουλευει και με αυτο,δηλαδη να καταργησω το ανταπτορακι και να το κανω ενσυρματο..Για υπολογιστη μιλαω,συγνωμη που δε το ανεφερα απτην αρχη..

Δημοσ.

To ρωταω γιατι εχω ενα χειριστριο στο οποιο εχει κολλησει το wifi button και δε μπορω να το ανοιξω και να συγχρονιστει με το wireless αναπτορακι...με αυτο το μαραφετι θα το διαβαζει σαν ενσυρματο?και αν ναι,οποτε δε θα χρειαζεται και μπαταριες...σωστα?

μολις το κουμπωσεις στην κονσολα,αμεσως θα ανοιξει μονο του,

αν εννοεις αυτο.

Δημοσ.

μολις το κουμπωσεις στην κονσολα,αμεσως θα ανοιξει μονο του,

αν εννοεις αυτο.

Ωραια,σ'ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

φιλε μου δεν το θυμαμαι να σου πω.Το εχω δοκιμασει οταν ειχα καλωδιο και ασυρματο χειριστηριο.Νομιζω δουλεψε αλλα δεν το λεω με σιγουρια.

Δημοσ.

εχω ανταπτορακι,εγω θελω να μαθω αν δουλευει και με αυτο,δηλαδη να καταργησω το ανταπτορακι και να το κανω ενσυρματο..Για υπολογιστη μιλαω,συγνωμη που δε το ανεφερα απτην αρχη..

Φίλε μου το κατάλαβα οτι μιλάς για pc γι'αυτό αναφέρω στην απάντηση μου οτι χρειάζεσαι αντάπτορα ασυρμάτου.

(Αμα ήθελε το ασύρματο χειριστήριο αντάπτορα για να παίξει στην ιδια του την κονσόλα θα ήταν πολύ άκυρο)

Για να υπάρχει η πληροφορία.

Όποιος ενδιαφέρετε για xbox ποστ #4

Για Pc ποστ #2

Και όποιος έχει εύκαιρο να κάνει μια δοκιμή αν παίζει χωρίς μπαταρία μόνο με το καλώδιο που ρωτάει ο φίλος.Εγω νομίζω δεν παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω.

χωρις μπαταριες ή battery pack κουμπωμενο στο χειρηστηριο, δουλευει σαν ενσυρματο;

AYΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...