Προς το περιεχόμενο

ZXHN H108N V2.5 Bridge Mode

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες μια βοήθεια για να δω αν έχω καταλάβει καλά. Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα παλιό ZXHN H108N V2.5 που έχω από τη forthnet ως εξής: 
Να το κάνω να συνδεθεί ασύρματα με το υπάρχον ZXHN H168N, ώστε να μετά επάνω του να συνδέσω κάτι άλλο επάνω σε μια ethernet (pc ή tv) το οποίο δε διαθέτει ασύρματη κάρτα για να συνδεθεί απευθείας.
Μπορεί να γίνει αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 19/08/2018 at 16:40, naive said:

Παίδες μια βοήθεια για να δω αν έχω καταλάβει καλά. Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα παλιό ZXHN H108N V2.5 που έχω από τη forthnet ως εξής: 
Να το κάνω να συνδεθεί ασύρματα με το υπάρχον ZXHN H168N, ώστε να μετά επάνω του να συνδέσω κάτι άλλο επάνω σε μια ethernet (pc ή tv) το οποίο δε διαθέτει ασύρματη κάρτα για να συνδεθεί απευθείας.
Μπορεί να γίνει αυτό;

μονο αν υποστηριζουν και τα δυο wds που χλωμο.κατα τα αλλα οχι δεν παιζει σαν repeater που θες αλλα μονο σαν access point που δεν το θες.και ακομα και αν παιζει wds παλι δεν ειναι οτι καλυτερο διοτι πρεπει να το υποστηριζουν και οι 2 συσκευες και υπαρχουν και περιορισμοι πολλες φορες.πχ σε thomson επαιζε μονο με wep και ειχα και Packet loss πολλες φορες.

• Like 1

4 λεπτά πριν, poulinos είπε

μονο αν υποστηριζουν και τα δυο wds που χλωμο.κατα τα αλλα οχι δεν παιζει σαν repeater που θες αλλα μονο σαν access point που δεν το θες

υπάρχει κάτι (φθηνό) που να μπορεί να κάνει το wifi--> ethernet με αξιοπιστία;

22 minutes ago, naive said:

υπάρχει κάτι (φθηνό) που να μπορεί να κάνει το wifi--> ethernet με αξιοπιστία;

φτηνο ναι.πχ tp link 801nd , tp link 850re.αξιοπιστο ειναι σχετικο.οτιδηποτε παιζει repeater ειναι παντα μετρια λυση.καλυτερο ειναι το καλωδιο και μετα τα powerlines και τελευταια τα repeater

απλα στην πραξη εσυ δεν παιζεις repeater αφου δινεις με ethernet αλλα wireless client. βεβαια λιγο μας νοιαζει αυτο αφου παιρνεις ασυρματα

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 20/08/2018 at 07:52, naive said:

Κατάλαβα. Μάλλον θα κοιτάξω για powerline τοτε, μιας και θα μπει σε και σε παιδικό δωμάτιο.

ειναι καλυτερο και θα παιξει καλυτερα.επισης μπορεις να το παρεις με wifi αν θες γιανα δινεις ασυρματα.προσωρινα αμα δεν θες το wifi το κλεινεις.αμα δεν θες να παρεις με wifi μπορεις βεβαια ανα πασα στιγμη σου χρειαστει να βαλεις ενα παλιο adsl router να παιξει σαν access point πανω στο Powerline.

• Thanks 1

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 2/4/2015 στις 11:12 ΜΜ, poulinos είπε

πες μου οτι θωρεις το zte καλυτερο απο το Thomson.αν το θεωρεις τοτε μπορεις και μονος σου περα απο αυτα που λεω εγω να δεις ποσα θεματα εχουν ανοιξει για προβληματα σε zte και ποσα σε Thomson.επισης μπορεις να δεις και το κοστος αγορας ενος zte και ενος thomson/technicolor.και για τα zte οτι ειναι χαλια δεν το πιστευω μαλλον μονο εγω αλλα και αρκετοι ακομα που το αλλαξαν και σωθηκαν.επισης δεν βαζουμε ποσα χαλασμενα zte vs χαλασμενα thomson.αποψεις ειναι βεβαια και αυτες,Μπορει καποιος να θεωρει τελειο ρουτερ και το crypto f320.εγω δεν εχω αντιρρηση.

τωρα επισης το εξαιρετικο ασυρματο δεν ξερω που το ειδες στα zte αφου το νουμερο ενα παραπονο στο 80 τις 100 των θεματων ειναι το ασυρματο του zte.γενικα για τα zte δεν μιλαω για καποιο specific μοντελο.σιγουρα καποια παιζουν καλυτερα απο καποια αλλα.

τωρα αν το ThomsoN ειναι το χειροτερο τοτε crypto,microcom,baudtec,philps και διαφορα αλλα που κατατασονται?

εχω ενα Technicolor 784 και ενα cisco srp527w αυτο που εχω και σε αγγελια κιολας.

Δεν έχουν όλοι λεφτά για να αγοράζουν ρόυτερ με 30, 40 και 80 ευ΄ρω και πάει λέγοντας. Γι' αυτό συμβιβαζόμαστε και με τα απλά ρουτεράκια, που και στο κάτω-κάτω, για απλή οικιακή χρήση, είναι μία χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...