kistos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να κάνω upgrade τη RAM στο λάπτοπ μου (Lenovo b50-30), απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη ποια θα πρέπει να αγοράσω; Έχω βρει κάποιες αλλά φοβάμαι μην τυχόν και δεν κάνουν για μένα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το ποια πρέπει να πάρω από κάποιο ελληνικό κατάστημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
SaFiS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Βάση της Kingston χρειάζεσαι μνήμη DDR3L 1600MHz και μέγιστο 16GB. http://www.kingston.com/en/memory/search/Default.aspx?DeviceType=3&Mfr=LEN&Line=B%20Series&Model=91119&Description=Kingston_System_Specific_Memory_HyperX_Memory_for_Lenovo_B_Series_B50-30
Jannis64 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Όπως ανέφερε και ο SaFiS παραπάνω το Laptop χρησιμοποιεί μνήμες 1600Mhz DDR3L που σημαίνει ότι είναι μνήμες low voltage (1.35volt) και τέτοιες θα πρέπεις να χρησιμοποιήσεις για την αναβάθμιση, δηλ.να προσέξεις να έχουν την ένδειξη L,που υποδηλώνει το low voltage. Εγώ σε Laptop ανηψιάς,που φορούσε 2GB DDR3L 1600Mhz, αγνοώντας την ένδειξη L, είπα να βάλω μια ακόμη 2GB DDR3 1600Mhz που μου περίσσευε, αλλά το Laptop δεν ξεκινούσε μετά την προσθήκη της δεύτερης μνήμης, οπότε αφαιρέθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα