Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά την βοήθεια σας. Έχω ένα παλιό σύστημα με την κάρτα "nx7300gs-td256ehttp://www.msi.com/product/vga/NX7300GSTD256E.html#hero-overview.

πολλές φορές τα τελευταία 2-3 χρόνια μου έβγαζε το μήνυμα "d sub no signal entering the power saving mode shortly" με μαύρη οθόνη, αλλά με λίγο κούνημα του καλωδίου dsub έφτιαχνε. Αυτή την φορά δεν ανταποκρίνεται με τίποτα, μόνο μαύρο. Απ' ότι φαίνεται η κάρτα παρέδωσε πνεύμα, ρωτάω λοιπόν φταίει όντως η κάρτα [ δεδομένου ότι ο υπολογιστής δουλεύει κανονικότατα απ'το 2003 , ή μπορεί να ναι και κάτι άλλο? (το Pc πέρασε service από τεχνικό το 2009 :P)-αλλαγή σκληρού τότε ].

Και εφόσον είναι η κάρτα (gddr2) με ποια άλλη μπορεί να αντικατασταθεί?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

μην με παρεξηγήσεις αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι το agp, η κάρτα είναι αυτή ακριβώς που έχω βάλει παραπάνω. Πώς μπορώ να το δω?

Να σημειώσω (επειδή τώρα μου το είπαν) ότι όταν συνέβει το πρόβλημα έπαιζε βίντεο στο youtube, και ξαφνικά έβγαλε το μήνυμα με μαύρη όθόνη αλλά ταυτόχρονα σταμάτησαν και τα ηχεία , μήπως τελικά δεν φταίει η κάρτα? (το pc έμεινε ανοιχτό)

Δημοσ.

Αν είναι ακριβώς αυτή, pci express είναι ;) Πας σε κανα μαγαζί ηλεκτρονικών και ζητάς μια pci express.

Ενημερωτηκά η 5450, η μικρότερη που θα έβαζα πάνω έχει κοντά στα 30 ευρώ οπότε, δες κάτι φτηνότερο! Η μεταχειρησμένη. Φαντάζομαι δεν παίζεις παιχνίδια...

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω. έχω μια gt610 στο άλλο pc, απ'ότι βλέπω είναι "pci express x16" και gddr3, είναι συμβατή για να την δοκιμάσω να δω αν όντως φταίει η κάρτα γραφικών? μη την βάλω και μου καεί και αυτή  :-D

Δημοσ.

η κατάσταση μάλλον είναι πιο σοβαρή... έβαλα την gt610 αλλά και πάλι μαύρο με το παραπάνω μήνυμα. εν τω μεταξύ οι ανεμιστήρες και της ψύκτας και της gpu γυρίζουν κανονικά. Το μηχάνημα δεν κάνει ούτε το κλασικό beep κατά την εκκίνηση  :( . Τώρα τί μπορεί να του φταίει???

Δημοσ.

αρχικά άλλαξα θέση στις ram ... τίποτα ,μετά το άνοιξα με μόνο τη μία... τίποτα , και στο τέλος δοκίμασα να το μπουτάρω χωρίς καμιά τους μέσα ... πάλι τίποτα.

Και ποτέ δεν έκανε ούτε ένα beep (ούτε στην τελευταία περίπτωση) ,για μητρική μου κάνει

Δημοσ.

Μπορεί να έφταιγε αυτή απο την αρχή. Ευτυχώς δεν αγόρασες κάρτα! Θες να κοιτάξω απο τις αγγελίες να τον συνεφέρουμε λίγο τον υπολογιστή σου? :)

Δημοσ.

όχι αλλά ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις  :-)  βλέπεις δεν παίζει ρευστό άμεσα, άλλωστε το κύριο pc είναι άλλο (από όπου και σου γράφω). Να σαι καλά 

Δημοσ.

Χαρά μου! :D

Μην κοιτάς τις τιμές σε αυτά που πουλάνε (μητρικές κυρίως) Εβαλα αγγελία ζήτησης με σχεδόν μισή τιμή και απαντήσανε 5-6 άτομα ;) Μπορώ να σου στείλω με π.μ ένα παιδί που αν δεν είχα κλείσει ήδη θα το αγόραζα! ;)

Δημοσ.

Και παιζει να ειναι και η cpu και για να μην παιζουμε την κολοκυθια εχουμε και λεμε. Οταν το μηχανημα κανει boot τρεχει το POST.

POST= Power On Self Test, ψαχνει να βρει τι φοραει . Ψαχνει με την εξης σειρα.

1) Καρτα γραφικων

2) Επεξεργαστη

3) Μνημη ram

Αν κατι απο αυτα λειπει ή εχει χαλασει η δεν σου κανει καθολου μπιπ ή σου κανει 3 στη σειρα. Οποτε τσεκαρε τα 1 1 και δες τι φταει.

Μητρικη μου φενεται τραβηγμενο συνηθως με μητρικη δεν παιρνει καν μπρος το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...