PanosX231 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 έχω μια stock ψύκτρα της Intel για s.775 στην οποία είχαν στραβώσει τα ποδαράκια από κάτω με αποτέλεσμα να σπάσουν.. μπορώ να βρω καινούργια ή να κρατήσω μόνο το ανεμιστηράκι για ανταλακτικό και να βρω καμιά άλλη?
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Βάλε zip-ties και χρησιμοποίησέ την αν δεν έχεις χρήματα για πέταμα! Ακόμα και ψύχτρα AMD βάζεις έτσι, ο συγκεκριμένος με load temps 290C! Δουλεύει το ίδιο με καλή εφαρμογή αν κάνεις καλή δουλειά! Προσωπικά δοκιμασμένο! 1
PanosX231 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Βάλε zip-ties και χρησιμοποίησέ την αν δεν έχεις χρήματα για πέταμα! Ακόμα και ψύχτρα AMD βάζεις έτσι, ο συγκεκριμένος με load temps 290C! Δουλεύει το ίδιο με καλή εφαρμογή αν κάνεις καλή δουλειά! Προσωπικά δοκιμασμένο! Καλή η πατέντα... βρήκα αυτά εδώ από ebay. μάλλον αυτά είναι που χρειάζομαι. μην ταλαιπωρούμε με την δικιά σου ιδέα. thanks πάντως. http://www.ebay.com/itm/4X-Plastic-Fastener-Mount-Pin-for-Intel-Socket-LGA-775-CPU-Heatsink-Cooler-Fan-/400775227155?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item5d5010a713
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Sheogorath Εμένα μου έχουν σπάσει αυτά που δείχνω στην φώτο.Τι κάνω σ αυτην την περίπτωση? .Ιδια περίπου ψύχτρα έχω και γω
Sheogorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις με βιδα και παξιμαδι να τα βιδωσεις στην μητρικη. Απο την πισω πλευρα φυσικα βαλε πλαστικα δαχτυλιδακια για να μην ξυθει το pcb. Εγω στην ιδια ακριβως ψυκτρα αυτο εκανα. Δουλευει ακομα μια χαρα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις με βιδα και παξιμαδι να τα βιδωσεις στην μητρικη. Απο την πισω πλευρα φυσικα βαλε πλαστικα δαχτυλιδακια για να μην ξυθει το pcb. Εγω στην ιδια ακριβως ψυκτρα αυτο εκανα. Δουλευει ακομα μια χαρα. Σε ευχαριστώ και πάλι παρα πολυ επίσημα καθώς μόλις τώρα τελειώσα την δουλειά με τις βίδες και ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα