Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα netbook που χάλασε το τροφοδοτικό του.

Λόγω έλλειψη ρευστότητας αυτή τη στιγμή σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα από αυτά που έχω καβατζώσει απο άλλες συσκευές.

Το πρόβλημα είναι ότι κανένα απο αυτά δεν είναι απόλυτα ίδιο με αυτό που είχε αρχικά το netbook και δεν είμαι σίγουρη αν κάποιο από αυτά όντως κάνει...

Το αρχικό τροφοδοτικό έχει Input 100-240V ~1A, 50-60Hz & Output 19V, 1,58A

Τα άλλα έχουν 

1) Input 230-240V ~25mA, 50Hz & Output 6V, 50mA

2) Input 230V ~150mA, 50Hz & Output 12V, 250mA

3) Input 220-230V ~0.2A, 50Hz & Output 12V, 1A

είναι κάποιο απο αυτά συμβατό ή χρειάζομαι καινούριο? Να σημειώσω ότι όλα έχουν την ίδια πολικότητα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

οχι δυστηχως δεν μπορεις με κανενα..

χρειαζεσαι τουλαχιστον 40watt τροφοδοτικο συμφωνα με τα νουμερα που μας ειπες.

δηλαδη 19v με 2Α. για να εισαι καλυμενος.

ισως παιξεις το 12v 1A αλλα σιγουρα θα προκαλεσεις προβλημα στο τροφοδοτικο αρκετα συντομα..δηλαδη θεμα λεπτων μαλλον .

και πιθανον αφου καει το τροφοδοτικο να σου δημιουργησει προβλημα και στο netbook. δηλαδη μπορει και να στο καψει.

οι τιμες που παιζουν σε aftermarket φορτιστες (universal και μη) ειναι απο 10 μεχρι 20κατι ευρο..

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε δεν κάνει κανένα από αυτά που έχεις. Και το δικό του ειναι αρκετά μικρό σε Ampere οπότε γύρω στα 15 ευρώ 20 το πολύ θα πρέπει να βρίσκεις κάποιο universal. (μη ψάχνεις μονο σε ιντερνετ, κάνε καμια βολτα απο κανα μαγαζι ηλεκτρονικών αν εχεις στη γειτονια σου) Να κρατάς και το παλιό μαζί σου φυσικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δύο σας! Δυστυχώς το καμάρι μου είναι της Dell και όπου ρώτησα μου είπαν ότι θέλει το δικό του και ότι καποιο universal είναι δύσκολο να το δεχτεί. Τεσπα, θα δω τι θα κάνω...

Sent from my GT-I8260 using Insomnia

Δημοσ.

To βυσμα του λαπτοπ ειναι απο αυτα που εχει και μια τρυπουλα στη μεση; Υπαρχουν και ανταπτορακια. Βασικα τα πάντα υπαρχουν απλα κι εγω απο το ιντερνετ εκτος ebay δε μπορω να σου βρω ανταπτορα. Αμα θες μαγαζι (οχι online) σου λεω αλλα βλεπω εισαι Θεσσαλονικη.

Παραδειγμα αν ειναι ετσι οπως φανταζομαι το βυσμα του λαπτοπ (με την τρυπουλα στη μεση) 

http://www.ebay.com/itm/2pcs-DC-Power-7-9x5-5mm-Male-Plug-to-5-5x2-1mm-Female-Jack-Adapter-IBM-Lenovo-/360563021276?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53f33b15dc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...