daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Έχετε υπόψη σας κάποιου τύπου σοβατεπί (κατά προτίμηση ξύλινη) που να μπορεί να χωνέψει/κρύψει πολλά καλώδια; Θέλω να χώσω μέσα καλώδιο κεραίας, HDMI, ρεύματος και μερικών ηχείων. Ό,τι έχω δει σε σοβατεπί είναι για 1-2 καλωδιάκια. Στο σαλόνι υπάρχει ήδη ξύλινη σοβατεπί και θέλω να τα βάλω όλα εκεί χαμηλά με τρόπο που να δένει με το υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγώ στην επισκευή που έκανα έβγαλα τα παλιά εσκαψα ένα λουκι πέρασα τα καλώδια που ήθελα έκλεισα το λουκι με έτοιμο σοβα και κόλλησα τα καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν καναλια πλαστικά οπου τοποθετουνται πανω απο το σοβατεπί. Αν δεν υπαρχει σοβατεπι, υπαρχει ετοιμο με υποδοχη για καλωδια. Το προτείνουν για laminate πατωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κανάλι με ξύλινο look βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα