Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το τσεκαρω αυριο φιλε μου εχω κανονισει να δοκιμασω το τροφοδοτικο πανω σε ενα pc φιλου να δω αν θα ανοιξει.Μακαρι να ειναι το τροφοδοτικο,γιατι μητρικη δυσκολα θα βρω,αν και δεν το βλεπω...

Δοκίμασε να κάνεις το εξής, βάλε το τροφοδοτικό στην πρίζα και ένωσε με ένα συρματάκι στο 24pin φυσάκι τα δύο καλώδια που θέτουν σε λειτουργία τον ανεμιστήρα. ( τα χρώματα δεν θυμάμαι, αν το ψάξεις λίγο στον γούγλη θα το βρείς) είναι ένας τρόπος για να δείς αν είναι οκ ή όχι το τροφοδοτικό σου!

Δημοσ.

Παιδες ευχαριστω για τις αποντησεις.Θα δοκιμασω αλλου το τροφοδοτικο και θα βγαλω την μπαταρια και την τροδοσια της μητρικης και περιμενετε νεα μου

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω νεα.Αφου πρωτα εκανα οτι μου ειπε ο φιλος δηλαδη εβγαλα την μπαταρια της μητρικης,αποσυνδεσα ολα τα βυσματα του τροφοδοτικου και τον αφησα κανα μισαωρο πηγα μετα να τον βαλω μπροστα αλλα παλι τα ιδια.Λαμπακι να αναβοσβηνει πανω στην  μητρικη αλλα το pc δεν ξεκιναγε.Και τωρα τα νεα.Εβγαλα το τροφοδοτικο και το συνδεσα σε pc φιλου.E ουτε του φιλου μου το pc ανοιγε.Οποτε καταληγουμε οτι το προβλημα ηταν το τροφοδοτικο.Εξεπλαγην αλλα αλλον ειναι καλα νεα διοτι μητρικη ηταν αρκετα δυσκολο να βρω και αν εβρισκα μονο μεταχειρισμενη.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...