Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σκευτομαι να αγοράσω το Lenovo s860  ή το Lenovo VibeZ2 θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για τα κινητά αυτά όσοι τα  έχετε αγοράσει και επίσης γενικώς όσοι τα ξέρουν τα  κινητά  αυτά αν είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

S860 Κινέζικη έκδοση με 1gb ram ή Ελληνική με 2gb ram ;

Έχω φέρει για φίλο την Κινέζικη έκδοση και εγώ εχω την Ελληνική με τα 2gb ram 

4000 μπαταρία , αλουμινένιο καπάκι , για μερικούς είναι βαρύ , δεν δέχεται κάρτα microsd ή άλλη για επέκταση "αποθήκης" , 5.3"  που δεν βολεύει πολλούς , για εμένα ένα πολύ καλό και ποιοτικό κινητό , απόλυτα ευχαριστημένος ! 

Δημοσ.

με τα 2 gb το θέλω.Κολλάει πουθενά;

Ανάλογα αν έχεις 15 εφαρμογές ανοιχτές ολο και κάποιο lag θα έχεις

Το μόνο μειον για εμένα ο Launcer της Lenovo , αλλά μπορείς να βάλεις άλλον (χωρίς να απεγκαταστήσεις τον μαμά) και να πηγαίνει καλύτερα  

Δημοσ.

Ανάλογα αν έχεις 15 εφαρμογές ανοιχτές ολο και κάποιο lag θα έχεις

Το μόνο μειον για εμένα ο Launcer της Lenovo , αλλά μπορείς να βάλεις άλλον (χωρίς να απεγκαταστήσεις τον μαμά) και να πηγαίνει καλύτερα  

ε ξεχασα να σε ρωτήσω κάνεις μετρια μεγάλη η μικρή χρήση;εχω ακούσει  οτι η μπαταρία ειναι πολύ καλή.Κανένα πρόβλημα σου εμφανίζει;Το βάρος και το μέγεθος είναι καλό,συνιθήζετε;οθόνη καλή;

Δημοσ.

Γεια σας σκευτομαι να αγοράσω το Lenovo s860  ή το Lenovo VibeZ2 θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για τα κινητά αυτά όσοι τα  έχετε αγοράσει και επίσης γενικώς όσοι τα ξέρουν τα  κινητά  αυτά αν είναι καλή επιλογή.

Σου απάντησα στο άλλο θέμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...