Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Πρόσφατα πήρα τον υπολογιστή του θείου μου

και του έκανα ένα μίνι update (του έβαλα 2gb ram, την αναφέρω παραπάνω,πριν είχε 512mb) και format (του πέρασα τα Windows 7 Professional)

Ενω θα έπρεπε όλα να κυλούν φυσιολογικά (πολύ αισιόδοξος :P) ξαφνικά ο υπολογιστής άρχισε να πετάει μπλε οθόνες αραιά και που και σίγουρα μπλε οθόνη όταν συνδέω ένα usb stick ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Οι μπλε οθόνες ήταν σαν την παρακάτω:

Έκανα εγκατάσταση και τους drivers (δυστυχώς δεν έχει η μητρική για windows 7 άρα των windows xp) και σταμάτησαν οι μπλε οθόνες.

Το σύστημα όμως συνεχίζει να κολλάει και να κάνει μόνο του restart (χωρίς μπλε οθόνες) όταν συνδέω κάποιο usb stick (το ποντίκι και τον εκτυπωτή σε usb τους αναγνωρίζει κανονικότατα). Σήμερα το πρωι κόλλησε και έκανε reboot και μια φορά όταν βγήκε από αναμονή (Τον άφησα όλο το βράδυ ανοιχτό σε μια σελίδα στο internet επίτηδες για να δω αν θα κάνει restart μόνος του.)

Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να το κάνει και όταν βάζω το ποντίκι ή τον εκτυπωτή;;

Αν όντως ισχύει αυτό τι πρέπει να κάνω;;

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :)

Δημοσ.

Το κάνει με όλα τα στικάκια ή μονο με ένα ?

αν το κάνει μονο με ένα για κανε κανενα σκαν μηπως εχει τίποτα περίεργο μεσα

και δες τι βγάζει η μπλέ όθονη αν κάνει αμέσως επανεκκίνηση πήγενε με δεξί κλικ ο υπολογιστής μου --> ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους και στην καρτέλα εκκίνηση και αποκατασταση αποτσεκάρισε το "αυτομάτη επανεκκίνη" δες τις γράφει το μηνυμα μηπως χτυπάει κανένας driver

Δημοσ.

Το κανει με ενα stickaki και τον εξωτερικό σκληρο.

Εκανα τις ρυθμισεις που μου είπες και οταν εβαλα το stickaki κόλλησε,μετα έβγαλε μαύρη οθόνη και εμεινε εκει,ουτε επανεκλογή στη δεν εκανε...Εβγαλα το stickaki και πατησα το κουμπι για να κλείσει.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι το τροφοδοτικο ή να τα εχουν παίξει οι USB θύρες;;

Το ξαναδοκιμασω και απλα μου έβγαλε και μια περίεργη οθόνη σαν να εχει κόκκινες κατα κορυφές γραμμές και εκανε reboot...

Δημοσ.

καλημερα φιλε

Εχεις κάρτα γραφικών η συνδέεις την οθονη πάνω στην μητρική το τελευταιο που εγραψες ειναι πιθανο προβλημα vga

Θα είχες πρόβλημα με τροφοδοτικό αν έβαζες συσκευες Usb η οποιες πέρνουν ρευμα απο την μητρική, αν βάζεις εκτυπωτές και αλλες συσκευες που τροφοδοτούνται με δικό τους ρεύμα και δουλεουν κανονικά τοτε υπάρχει περιπτώσει να εχεις και προβλημα με τροφοδοτικό.

Δημοσ.

καλημερα φιλε

Εχεις κάρτα γραφικών η συνδέεις την οθονη πάνω στην μητρική το τελευταιο που εγραψες ειναι πιθανο προβλημα vga

Θα είχες πρόβλημα με τροφοδοτικό αν έβαζες συσκευες Usb η οποιες πέρνουν ρευμα απο την μητρική, αν βάζεις εκτυπωτές και αλλες συσκευες που τροφοδοτούνται με δικό τους ρεύμα και δουλεουν κανονικά τοτε υπάρχει περιπτώσει να εχεις και προβλημα με τροφοδοτικό.

Καλησπέρα,όταν συνδέω εκτυπωτές ή ποντίκι είναι μια χαρά,όταν συνδέσω usb ή εξωτερικό σκληρό (με δικιά του παροχή ρεύματος) κρασάρει.. Είναι πάνω στην κάρτα γραφικών της μητρικής,θα ψάξω να δω αν έχω καμία κάρτα γραφικών να την δοκιμάσω. Παίζει να είναι μόνο τροφοδοτικό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα με αλλο τροφοδοτικο και παλι το ιδιο...

Δοκίμασα σε ασφαλη λειτουργια και παλι το ιδιο...

Μου έβγαλε και ενα καινούργιο,έβαλα επίτηδες ενα μεγάλο video στο YouTube και μετα απο καποια στιγμη εκανε επανεκκινηση...Χωρις να συνδεσω το stickaki

Εχετε καμια ιδέα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...