paparovic Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ... Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι είδες το φώς κι όχι οτι διαφωνείς.
geomagas Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ελπίζω να μην κρατάς και την ανάσα σου μέχρι να "δω το φως"...
paparovic Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ελπίζω να μην κρατάς και την ανάσα σου μέχρι να "δω το φως"... Ομολογώ ότι δεν μου είναι προφανές γιατί ζητάς να σου επιβεβαιώσω ρητά και δημόσια το πόση αξία έχει για μένα το επίπεδο της μετριότητάς σου στην κατανόηση του αντικειμένου.
geomagas Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγώ; Τι ζήτησα εγώ; Εγώ απλά σιώπησα, διότι δεν μπορώ να επιχειρηματολογώ στα αυτονόητα.
paparovic Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγώ απλά σιώπησα, διότι δεν μπορώ να επιχειρηματολογώ στα αυτονόητα. Στο πρώτο κομμάτι, έχεις δίκιο. Καλύτερα να μασήσεις τσίχλα. Στο δεύτερο δεν τίθεται θέμα επιχειρηματολογίας. Είτε ξέρεις τι ισχύει, είτε όχι. Δεν θα συζητήσουμε εμείς να αποφασίσουμε. Είναι ήδη αποφασισμένο από άλλους πολύ πιο μάγκες της επιστήμης και για μας είναι απλώς θέμα γνώσης.
paparovic Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Lesson of the day: Δεν κανουμε τους έξυπνους εκεί που δεν μας παίρνει. Καλό βράδυ σε όλους.
igor1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Sorry guys απλά επειδή απολαμβάνω την κουβέντα σας σας στέλνω ένα λινκ για να συνεχίσετε Site: Wikipedia 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ωραιο τοπικ απο οπου κι αν το πιασει κανεις. Απο το αρχικο ερωτημα; Απο τον διαπληκτισμο; Απο το θεμα του διαπληκτισμου; Απο τα nicknames αυτων που διαπληκτιζονται; Δεν αφηνει παραπονεμενο ουτε εναν αναγνωστη που μπηκε στη διαδικασια να ανοιξει τοπικ με θεμα "ποια ειναι η καλυτερη γλωσσα προγραμματισμου". 1
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Κι εγώ είμαι Turing-complete. Μήπως δε μπορώ να προσομοιώσω με το μυαλό μου μια μηχανή Turing; Άρα είμαι γλώσσα προγραμματισμού. Yay. 1
paparovic Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Κι εγώ είμαι Turing-complete. Μήπως δε μπορώ να προσομοιώσω με το μυαλό μου μια μηχανή Turing; Άρα είμαι γλώσσα προγραμματισμού. Yay. Φυσικά και είσαι - πώς νομίζεις ότι σε κάνουν κουμάντο τα πιπίνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα