Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.είμαι νεο μέλος του ινσομνια και θα ειθελα την βοήθεια σας.χτες αγόρασα την asus 7870 v2 110 ευρό μεταχειρισμενη!μητρική. Εχω τν Foxconn rattler επεξεργαστή i5 3.2 l,8 gigabyte ram,τροφοδοτικό 500,σκληρό 1 tera green wd,και τον ssd samsung 840 ev... Ta fps μου είναι στο lol π.χ 90 αλλά πέφτουν μέχρι τα 40 in fighting και τα very high και στα lower graphics και έχω ενα κατανοητό slack.με την 9600 gt tis gigabyte είχα τα.διπλάσια + fps και εχω τρελαθεί; (. Διάβασα πος κατι πρέπει να ρυθμίσεις για να διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το τι...Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας;)

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρεις φίλε ότι οι amd κάρτες δεν τα πάνε και τόσο καλά με το λολ, το γιατί παραμένει άγνωστο. Πολλοί κάτοχοι hd 7xxx series και r9 2xx έχουν θέμα. Ακόμα και εγώ με τον apu a8 6600k έχω θέμα, από τα 100 fps σε 1080p very high με shadows off πέφτω 47 fps :o. Ποτέ δεν θα το καταλάβω γιατί έχει drop. Ένα διάστημα δεν είχα καθόλου drop, μετά από κάποια patch άρχισε το γλέντι.

Δημοσ.

Ποία είναι η μάρκα και το μοντέλο του τροφοδοτικού,γιατί βλέπω γράφεις σκέτο 500 αν είναι κανένα της πλάκας θα χρειαστεί αλλαγή η 7870 είναι πολύ ενεργοβόρα κάρτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ενεργοβόρα αλλά όχι πολύ, απλά απαιτεί ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό το οποίο θα επαρκεί και θα είναι ικανό να την τροφοδοτήσει μαζί με το υπόλοιπο σύστημα. Πιθανότατα να φταίει το τροφοδοτικό, τα φθηνά 500αρια ανάθεμα και αν βγάζουν τα 250w από τα 500. Από ότι είδα, η foxconn rattler είναι socket 1155 και ο i5 στα 3.2 που αναφέρεις, κατάλαβα ότι είναι ο i5 3470. Αν έχεις ένα καλό 500αρι τροφοδοτικό, δεν θα έπρεπε να είχες θέμα, ο επεξεργαστής σου δεν είναι ενεργοβόρος.

Δημοσ.

DimitrisOP ακόμα το έχεις το θέμα ; Έχω κάνει ένα μάτσο reinstall στο παιχνίδι αλλά και στους drivers της κάρτας με ddu σε safe mode και πέρασμα νέων έπειτα, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Το ότι έχω apu λέει κάτι, αλλά θυμάμαι ότι στις αρχές με το σύστημα αυτό όλα κυλούσαν νερό και στα teamfights δεν είχα drop από τα 60 στα 47.

Δημοσ.

DimitrisOP ακόμα το έχεις το θέμα ; Έχω κάνει ένα μάτσο reinstall στο παιχνίδι αλλά και στους drivers της κάρτας με ddu σε safe mode και πέρασμα νέων έπειτα, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Το ότι έχω apu λέει κάτι, αλλά θυμάμαι ότι στις αρχές με το σύστημα αυτό όλα κυλούσαν νερό και στα teamfights δεν είχα drop από τα 60 στα 47.

το εκανε σε καποια skills η οταν περναμε baron απο καρφωτα 80fps μηδενιζε και για 2-3 δευτερα επεζε στα 5-10 fps,μετα το reinstall ολα κομπλε,γενικα αρκετοι εχουν θεμα με τα τελευταια patch

Δημοσ.

To τροφοδοτικό τελικα ειναι chieftec cft 750 14cs super series.750...η μητρική και η κάρτα γραφικών συμβαδίζουν με hyperx fury 16 gigabyte sta 1866?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...