Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,,,εχω θεμα με το desktop... οταν βλεπω βιντεο απο οποιαδηποτε πηγη, η youtube η οταν τρεχω ενα βιντεο οχι μονο απο ενα αλλα απο περισσοτερα προγραμματα, μου κανει κατι γραμμες οριζοντιες η καθε λιγα λεπτα αναβοσβηνει η εικονα και ο ηχος στιγμιαια χωρις να σβησει το pc η η οθονη...καλωδιο αλλαξα, οθονη αλλη δοκιμασα και παλι τα ιδια...το pc εχει πολυ καλα χαρακτηριστηκα και ειναι το πολυ 3 ετων...υπαρχει καποιο καλο διαγνωστικο να τρεξω ωστε να μου βρει τι φταιει ? τουλαχιστων να μου εντοπισει τι δεν δουλευει καλα ??

Δημοσ.

Δοκίμασες να κανεις uninstall τα drivers της κάρας γραφικών και να τα ξαναπεράσεις;

ναι δοκιμασα φιλε μου... μεχρι και format εκανα και ξανα εκανα εγκατασταση τους drivers...γιαυτο φανταζομαι πως ειναι θεμα hardware και ψαχνω τροπο να ανακαλυψω τι μπορει να ειναι...

Δημοσ.

δεν τρεχεις ena furmark να δεις πως θα ανταποκριθει η καρτα γραφικων ?

απο θερμοκρασιες πως πας ?

αν η gpu σου ειναι στα τελευταια της μπορει να στην ψησει εντελως να ξερεις

Δημοσ.

δεν τρεχεις ena furmark να δεις πως θα ανταποκριθει η καρτα γραφικων ?

απο θερμοκρασιες πως πας ?

αν η gpu σου ειναι στα τελευταια της μπορει να στην ψησει εντελως να ξερεις

ωραιος...θα το τρεξω να δω...η gpu ειναι η 7950 saphire...τι να πω γαμωτο...και πως αλλιως να ξερω αραγε αν ειναι στα τελευταια της...

ωραιος...θα το τρεξω να δω...η gpu ειναι η 7950 saphire...τι να πω γαμωτο...και πως αλλιως να ξερω αραγε αν ειναι στα τελευταια της...

απο θερμοκρασιες γενικα δεν εχω κανενα θεμα παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...