Προς το περιεχόμενο

vigor 2860

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το modem αυτό για το δεύτερο σπίτι μου.

Το συνδέω,το βάζω σε λειτουργία,όλα καλά. Σταμάτησαν τελείως οι αποσυνδέσεις,αλλά το downlad γράφει 5984 και upload 896. Πριν είχα 8000 download και πριν λίγους μήνες έπαιζα στα 14000 με το ίδιο modem.Εννοώ το παλιό.

Με το καινούργιο κατευθείαν 5984. 

Το snr είναι 14 και το line 19.

Έχει κάποιος να προτείνει τίποτα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Είχες τόσο μεγάλο πρόβλημα με αποσυνδέσεις και σου ανέβασαν τόσο το snr?

Δημοσ.

Είχες τόσο μεγάλο πρόβλημα με αποσυνδέσεις και σου ανέβασαν τόσο το snr?

Το modem είχε,τα είχε παίξει,και το έκανα 2 φορές την ημέρα restart.

Δεν ενόχλησα καθόλου την Forthnet.Το snr δεν μπορούσα να το δω με το προηγούμενο modem.

Λογικά τόσο ήταν και πριν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to 15 ειναι το μεγιστο margin της forthnet Οποτε ναι χανεις πολυ ταχυτητα.οπως ειπε ο thresh εφοσον παιζεις σταθερα ζητας 6 margin.απλα μια προσθηκη ακομα.αν εισαι σε alcatel dslam(broadcom chipset) ζητας 6 No rfi για να παρεις το μεγιστο οχι απλα 6.

• Like 1
Δημοσ.

to 15 ειναι το μεγιστο margin της forthnet Οποτε ναι χανεις πολυ ταχυτητα.οπως ειπε ο thresh εφοσον παιζεις σταθερα ζητας 6 margin.απλα μια προσθηκη ακομα.αν εισαι σε alcatel dslam(broadcom chipset) ζητας 6 No rfi για να παρεις το μεγιστο οχι απλα 6.

Δεν τους πήρα τηλ λόγο Μ εβδομάδας.  Προχτές άλλαξα dns και έβαλα άλλο και κλειδώνω 10946 και 1008 :P

Αλλά κοίταξα μετά από reboot και snr τώρα λέει 8. Τι να πω.

Βασικά γίνεται και κάτι περίεργο. Εγώ έχω το 2860 vigor ως Modem και το συνδέω με router Netgear r6300 με ethernet καλώδιο.

Το dns στο vigor το έχω βάλει manual,στο netgear στατικό αριθμό dns για να βρίσκει το Modem και ίδιο dns manual.

Το περίεργο είναι ότι όταν βάζω το ίδιο dns και στα δυο στο modem επιλέγεται αυτό που δίνει ο πάροχος. Αγνοεί αυτό που έχω βάλει.

Όταν βάλω όμως στο Netgear βάλω διαφορετικό από το modem dns,το Modem δίνει αυτό που έχω βάλει εγώ. Όχι ο πάροχος.

Τι γίνεται τώρα,έχω χαθεί λίγο.Ποιο υπερισχύει? Του modem ή του router ( netgear ) το dns?

Δημοσ.

οτι αλλαξες dns δεν εχει σχεση.μπορει απλα η γραμμη σου να κανει σκαμπανεβασματα στο Margin>κανε παλι Reboot και δες αν θα εχει 8 η 15.αν εχει 15 εχεις 15αρι αν εχει 8 εχεις 8αρι.
κανονικα πρεπει να ισχυει του netgear οι dns εφοσον το draytek απλα κανει συγχρονισμο και τιποτε αλλο.την κληση
την κανει το netgear αυτο παιρνει την ip οποτε αυτο παιρνει και τους dns αυτοματα απο τον Isp ή θα παρει τους δικους σου.

• Like 1
Δημοσ.

Παράπλευρη ερώτηση: έχεις αγοράσει το Vigor 2860 και το χρησιμοποιείς ως απλό PPPoE modem; Γιατί;

Σύμφωνα με τα specs του, το Netgear φαίνεται να έχει πολύ καλό WiFi αλλά είναι καλύτερο router από το Vigor?

Δημοσ.

Παράπλευρη ερώτηση: έχεις αγοράσει το Vigor 2860 και το χρησιμοποιείς ως απλό PPPoE modem; Γιατί;

Σύμφωνα με τα specs του, το Netgear φαίνεται να έχει πολύ καλό WiFi αλλά είναι καλύτερο router από το Vigor?

Ασφάλεια,σταθερότητα,ταχύτητα(Συγχρονισμό).Γι'αυτό το πήρα.Πριν είχα το Belkin n1 vision.Αλλά εδώ και 6 μήνες έκανε αποσυνδέσεις,και έδωσα σουτ. Ναι το netgear είναι αρκετά καλό.Δεν κολλάει,είναι πολύ σταθερό και καλό wifi, που έχω και πάνω τόσες συσκευές....Πάνω από 15. Το συνιστώ... Αλλά τώρα βέβαια έχει περάσει ο καιρός και έχουν βγει καλύτερα routers. Το vigor το πήρα χωρίς wifi.

edit: Σαν παραμετροποίηση το vigor έχει πληθώρα ρυθμίσεων για τους επαγγελματίες.Το netgear δεν είναι τόσο.

Δημοσ.

Ασφάλεια,σταθερότητα,ταχύτητα(Συγχρονισμό).Γι'αυτό το πήρα.Πριν είχα το Belkin n1 vision.Αλλά εδώ και 6 μήνες έκανε αποσυνδέσεις,και έδωσα σουτ. Ναι το netgear είναι αρκετά καλό.Δεν κολλάει,είναι πολύ σταθερό και καλό wifi, που έχω και πάνω τόσες συσκευές....Πάνω από 15. Το συνιστώ... Αλλά τώρα βέβαια έχει περάσει ο καιρός και έχουν βγει καλύτερα routers. Το vigor το πήρα χωρίς wifi.

edit: Σαν παραμετροποίηση το vigor έχει πληθώρα ρυθμίσεων για τους επαγγελματίες.Το netgear δεν είναι τόσο.

belkin απλα sucks ,σε modems ειδικα.Για κανα Repeater για κανα ρουτερ ναι αλλα μεχρι εκει.Παλια ειχαν πολυ δυνατο wireless αυτο ηταν ενα τους καλο.αλλα πλεον θα βρεις πολυ καλυτερα απο τα belkin πχ tp link.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...