Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρέ όλοι κατάλαβαμε, αλλά να μη trollάρουμε λίγο; :P

Δυστυχώς το SAR δεν είναι τόσο σημαντικό όσο πιστεύουμε. Είναι πολύ εύκολο ένα κινητό με μεγαλύτερο SAR να εκθέτει τον χρήστη σε λιγότερη τελικά ακτινοβολία στο 99% του χρόνου χρήσης. Αλλά ακόμα και αν δε συνέβαινε αυτό, το SAR αφορά worst-case σενάριο, δηλαδή full ισχύ λόγω κακής λήψης κατά τη διάρκεια κλήσης.

Δεν είναι σύγκριση μήλα με μήλα το SAR. Είναι υπερβολικά πιο περίπλοκο. Και μεγαλύτερο νούμερο δε σημαίνει σχεδόν ποτέ "περισσότερο ψήσιμο".

Αυτό το άρθρο τα εξηγεί αρκετά καλά.

Kαλα εδω ελεγες πως ηλεκτρομαγνητικο πεδιο δεν επιρεαζει τον ανθρωπο αν δεν εχει πηνιο μεσα του...λογικο να λες πως το sar δεν ειναι κατι και οτι δεν τρεχει.Δεν πειραζει ψησε το κεφαλι σου με το μηλαρακι δεν παθαινεις τπτ

Δημοσ.

Kαλα εδω ελεγες πως ηλεκτρομαγνητικο πεδιο δεν επιρεαζει τον ανθρωπο αν δεν εχει πηνιο μεσα του...λογικο να λες πως το sar δεν ειναι κατι και οτι δεν τρεχει.Δεν πειραζει ψησε το κεφαλι σου με το μηλαρακι δεν παθαινεις τπτ

Ρε σεις χαλαρώστε λίγο!

Ο άνθρωπος ανέφερε κάτι για το δείκτη SAR χωρίς να αναφέρει πουθενά εταιρία κινητής και μάλιστα παραθέτοντας άρθρο για να υποστηρίξει τα λεγόμενα του.

Διαβάστε το άρθρο και αν δε συμφωνείται σε κάποιο σημείο σχολιάστε αυτό, όχι "ψησε το κεφάλι σου με το μηλαράκι".

Ήμαρτον πιά, δεν είναι όλα Apple vs. The World! 

• Like 1
Δημοσ.

Το αρθρο δεν μ λεει κατι κιεγω γραφω ενα κ το ανεβαζω.σε λιγο θα νας πειτε οτι κ το wikipedia ειναι αξιοπιστο

Δημοσ.

Τουλάχιστον στο άρθρο, εξηγείται σωστά το σκεπτικό του αρθρογράφου, το οποίο είναι και πειστικό. Ακόμα και στη Wikipedia, υπάρχουν δεδομένα και στοιχεία, όσο και αν δε σου αρέσει. Το ότι το SAR αφορά το worst-case σενάριο και το ότι ένα κινητό με υψηλότερο SAR μπορεί να εκπέμπει λιγότερο τον περισσότερο χρόνο, είναι γεγονός, όχι άποψη. Δε γίνεται να αμφισβητηθούν. 

Είναι και τα δύο δεκάδες φορές πιο αξιόπιστα από εσένα, που τα επιχειρήματά (?) σου εξαντλούνται στο «εσύ πάνε ψήσου με το μηλαράκι».

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι το SAR αφορά το worst-case σενάριο και το ότι ένα κινητό με υψηλότερο SAR μπορεί να εκπέμπει λιγότερο τον περισσότερο χρόνο, είναι γεγονός, όχι άποψη.

αφου ειναι γεγονος για απεδειξε του μ γιατι ειμαι χαζος.εγω δεν βλεπω επιχειρήματα στο αρθρο πως να το παρω στα σοβαρα λοιπον?Ειμαι επισης πολυ περιεργος που διαβασες αυτο για την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια αλλα δεν απαντησες...και αυτο σε κανενα αξιοπιστο σαϊτε?

Δημοσ.

Για την η/μ ακτινοβολία είσαι offtopic. Στείλε μου μήνυμα με link από το post μου να σου εξηγήσω τι έγραψα.

Το άλλο, είναι θέμα απλής λογικής. Θες να στο αναλύσω με προτασιακό λογισμό για να πειστείς; :P Το SAR (ξαναλέω) αφορά worst-case σενάριο. Δε μας δίνει καμία πληροφορία ως προς το πως θα συμπεριφερθεί η συσκευή σε άλλα σενάρια.

Ναι, σε κάκιστο σήμα κατά τη διάρκεια κλήσης μία συσκευή με 1,55 W θα … «θερμάνει» περισσότερο τον οργανισμό σου από ότι μία άλλη με 0,3 W. Σε μέτριο, καλό ή άριστο σήμα; Σε χρήση data; Σε texting; Σε idle κατάσταση όταν απλά είναι στην τσέπη σου; Σε συνθήκες μέτριας λήψης, μπορεί ένα κακοσχεδιασμένο σετ να εκπέμπει με πολύ μεγαλύτερη ισχύ για να επικοινωνήσει. Αλλά η συνολική του ισχύς να είναι σημαντικά χαμηλότερη, οπότε εν τέλει να παίρνει "ταμπελάκι" με πιο μικρό SAR. Όταν μιλάς όμως και έχεις 2/5 σήμα, θα σε ψήνει πιο πολύ.

Αυτό που λέω είναι ότι το SAR απλά δε λέει τίποτα. Δεν καλύπτει όλα τα σενάρια, παρά μόνο ΈΝΑ. Πράγματι η Samsung έχει κάνει καλή δουλειά στις κεραίες, και όντως τα κινητά της είναι από τα λιγότερο επιβαρυντικά. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή έχουν χαμηλό SAR. Το SAR από μόνο του δε μας βοηθάει και πολύ. Θα μπορούσαν να έχουν και τριπλάσιο χωρίς να αλλάξει το παραμικρό.

• Like 1
Δημοσ.

Δέκτη FM δεν βλέπω να εχει

TF Card Slot: Yes 

Micro USB Slot: Yes 

Audio Out Port : Yes (3.5mm audio out port) 

Microphone: Supported 

Speaker: Supported 

Sensor: Gravity Sensor 

Additional Features: Gesture Sensing, MP3, FM, People, MP4, Wi-Fi, Sound Recorder, Bluetooth, GPS, Proximity Sensing, Browser, 3G

Δημοσ.

ΕΚτιμώ ότι παραμένει ακόμα χαμηλής ποιότητας κινητό..

φιλε το κινητο εχει τιμη πατωμα για αυτα που εχει ....

για το θεμα της ποιοτητας οτι πληρωσεις παιρνεις εκτος απο κατι φορες που πληρωνεις κατι που δεν αξιζει τοσα μονο και μονο επειδη εχει πισω μαρκα γνωστη 

• 1 μήνα μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και χρονια πολλα,σημερα μου ηρθε απο κινα το ECOO e04 plus 3ram μετα απο 34 μερες απο το gearbest.

Οι πρωτες εντυπωσεις μου για το τηλεφωνο ειναι πολυ καλες παιδια...καλη εμφανιση αρκετα λεπτο τα πλαστικα οκ η οθονη αψογη και παει σφαιρα...με αρκετες ανοιχτες εφαρμογες δεν κολλαει πουθενα..ημουν κατα των κινεζικων και δεν περιμενα αυτο που ειδα..το τηλεφωνο ειναι μια χαρα ειδικα στη τιμη αυτη των 122μιση ευρω...ευτυχως μου ρισκαρα και μου βγηκε σε καλο...καλη χρονια σε ολους!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...