Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερουμε κατι για το sars???

θα ειχε ενδειαφερον να το δουμε γιατι νομιζω αυτο ειναι το αδυνατο σημειο των κινεζικων συσκευων 

Εδώ δίνουν 700+ € για να αγοράσουν το iPhone 6 με SAR όσο και το όριο!

• Like 4
Δημοσ.

Σύμφωνοι, άλλα είναι λαχείο το τι θα σου έρθει από Κίνα. Για τα Jiagyu για παράδειγμα έχουν ακουστεί αρκετά προβλήματα.

κανενα προβλημα δεν εχει το jiayu s3. το ειχα εγω

• Like 1
Δημοσ.

Σουπερ-ουάου δηλαδή, κράταω πάντα στο νου την προτελευταία σειρά της είδησης ,

''..κρατώντας μια επιφύλαξη για το πόσο καλά θα δουλεύει σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις''.

Δημοσ.

κανενα προβλημα δεν εχει το jiayu s3. το ειχα εγω

φίλε dgastamchar έχω ψηθεί πολύ για κινητό από Κίνα και μου έχει κάνει κλικ το jiayu s3 3gb ram  και το elephone p7000 που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα,  οπότε κρατάω κάποιες επιφυλάξεις. αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι τι εντυπώσεις σου άφησε η κάμερα του jiayu,  μιας και είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει αρκετά,  και αν το προτείνεις εν τέλει,  αυτά! :-) 

Δημοσ.
να δω ένα sony, samsung, LG, HTC με τέτοια χαρακτηριστικά και τιμή και ας μην καταφέρω να το αποκτήσω ποτέ! απλά να το δω, έτσι για το γαμοτο !!!

Νταξ ρε μαν μην συγκρινουμε τα σκατα με τις παστες τωρα

• Like 1
Δημοσ.

ξερουμε κατι για το sars???

Δυστυχώς μόνο υποστήριξη. Οξυγόνο (μηχανική στήριξη) και αντιπυρετικά. :( Κανονική θεραπεία δεν υπάρχει. Ούτε εμβόλιο.

Α και απομόνωση, κολλάει εύκολα.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο υποστήριξη. Οξυγόνο (μηχανική στήριξη) και αντιπυρετικά. :( Κανονική θεραπεία δεν υπάρχει. Ούτε εμβόλιο.

Α και απομόνωση, κολλάει εύκολα.

χαχαχα 

εχεις δικιο ....   SAR ηθελα να πω .... εκ παραδρομης γραψε λαθος ...  ευτυχως οι πιο πολλοι καταλαβαν τι ηθελα να πω...

χαχαχα  καλο παντως ...

Δημοσ.

http://gsmarenaphone.blogspot.gr/2015/02/ecoo-e04-aurora-64bit-4g-lte-mtk6752_16.html

δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο αλλα στο blogspot του gsmarena(που εμπιστεύομαι αρκετα), το δινει με 2 GB μνημη. δεν ξερω τι να πιστεψω :P

Η συσκευή βγαίνει σε 2 εκδόσεις:

Ε04 με 2GB και

Ε04 plus με 3GB

Δημοσ.

φίλε dgastamchar έχω ψηθεί πολύ για κινητό από Κίνα και μου έχει κάνει κλικ το jiayu s3 3gb ram  και το elephone p7000 που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα,  οπότε κρατάω κάποιες επιφυλάξεις. αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι τι εντυπώσεις σου άφησε η κάμερα του jiayu,  μιας και είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει αρκετά,  και αν το προτείνεις εν τέλει,  αυτά! :-)

με τις τωρινές κυκλοφορίες που έχουμε, το προτείνω με χίλια ναι. 

μπορείς να δεις ένα μινι review του κινητού που εχω τραβήξει εδω.. https://www.youtube.com/watch?v=ybTOszItHmA

στο βιντεο λέω σε κάποιο σημείο για το βράδυ και το  φλας (απλα δεν το είχα τεστάρει εντελώς. Η καμερά του είναι εξαιρετική για τα λεφτά του)

Δημοσ.

Σύμφωνοι, άλλα είναι λαχείο το τι θα σου έρθει από Κίνα. Για τα Jiagyu για παράδειγμα έχουν ακουστεί αρκετά προβλήματα.

Εχω το "JiaYu" G4S εδώ και 1 χρόνο είναι από τα ποιο ποιοτικά κινεζικά που έχω πιάσει στα χεριά,είχε ένα θέμα με τα updates αλλά υπάρχει μεγάλο κοινό συνήθως Ρωσοι που κάνουν τρομερές ROM.

Δημοσ.

να δω ένα sony, samsung, LG, HTC με τέτοια χαρακτηριστικά και τιμή και ας μην καταφέρω να το αποκτήσω ποτέ! απλά να το δω, έτσι για το γαμοτο !!!

Ναι, ξεχασαν να πουν οτι τα specs ειναι μετρημενες με κινεζικες μοναδες μετρησης.

Αν περιμενεις λιγο ακομα, θα εμφανιστουν και 24-πυρηνα κινεζικα τηλεφωνα. Με μπαταριες των 1.200.000 Ah.

Εκει πιστευω θα κλεισουν ταυτοχρονα τα εργοστασια της Apple, HTC, Sony, LG κτλ.

Ξυδι.... για το κρασι που πινω λεω.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα 

εχεις δικιο ....   SAR ηθελα να πω .... εκ παραδρομης γραψε λαθος ...  ευτυχως οι πιο πολλοι καταλαβαν τι ηθελα να πω...

χαχαχα  καλο παντως ...

Μωρέ όλοι κατάλαβαμε, αλλά να μη trollάρουμε λίγο; :P

Δυστυχώς το SAR δεν είναι τόσο σημαντικό όσο πιστεύουμε. Είναι πολύ εύκολο ένα κινητό με μεγαλύτερο SAR να εκθέτει τον χρήστη σε λιγότερη τελικά ακτινοβολία στο 99% του χρόνου χρήσης. Αλλά ακόμα και αν δε συνέβαινε αυτό, το SAR αφορά worst-case σενάριο, δηλαδή full ισχύ λόγω κακής λήψης κατά τη διάρκεια κλήσης.

Δεν είναι σύγκριση μήλα με μήλα το SAR. Είναι υπερβολικά πιο περίπλοκο. Και μεγαλύτερο νούμερο δε σημαίνει σχεδόν ποτέ "περισσότερο ψήσιμο".

Αυτό το άρθρο τα εξηγεί αρκετά καλά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...