Solaris91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, χθες ξαφνικά το laptom μου σταμάτησε να δείχνει η οθονη,ενώ φαίνεται να ανοίγει. Είναι ένα Toshiba 5ετιασ τουλαχιστων. Γνωρίζεται κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για service? Μένω Αθήνα.
gian_mosh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Σε ένα toshiba που είχα, έπεσε νερό και χάλασε οθόνη-πληκτρολόγιο. Έκανα ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία όπου το κόστος άγγιζε τα 400€.... Σε καταστήματα τα κάνω όλα και συμφέρω έπαιρνα τιμές γύρω στα 280€. Οπότε μπήκα ebay έφερα τα απαραίτητα με 120€ και το φτιαξα μόνος μου. Υπ'οψιν δεν είχα εμπειρία, είδα από you tube οδηγόυς. Αν πιάνει λίγο το χέρι σου το χεις.... Άλλιως ετοιμάσου για καλό κουστούμι αν έχει χαλάσει η οθόνη και πας για καινούργια. Ψάξου και στο forum υπάρχουν μέλη που ίσως βάλουν ένα χεράκι....
Euclides Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το πρόβλημά σου είναι η κάρτα γραφικών. Στην αντιπροσωπία δεν κάνουν επισκευή,αλλά αντικατάσταση της motherboard με κόστος πάνω από 300€. Ένα αξιόπιστο κατάστημα που μπορείς να κάνεις επισκευή με κάτω από 100€ και με 6 μήνες εγγύηση είναι αυτό: http://irepair.gr/repairs/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-laptop 1
alupis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Ξαναγράφω στο υπάρχον νήμα, και η ερωτησή μου είναι αν έχουμε πρόταση από προσωπική εμπειρία για κατάστημα που αναλαμβάνει σέρβις λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα