Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να λαμβάνουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους λογαριασμούς τους παρά με το παραδοσιακό ταχυδρομείο.Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολο θα ήταν να μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό μέσα από το ίδιο το Gmail; Σύμφωνα με αναφορά του Recode, η Google εργάζεται πάνω σε αυτή τη δυνατότητα, η οποία προς το παρόν ονομάζεται Pony Express.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η εφαρμογή θα ζητά τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη, κατόπιν θα τα επιβεβαιώνει και αναλόγως το λογαριασμό, ο χρήστης θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας ή έναν αριθμό λογαριασμού τραπέζης.

Αφού επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του, τότε θα μπορεί να λαμβάνει και να πληρώνει όλους τους λογαριασμούς του μέσα από το Gmail, η εξόφληση των οποίων θα γίνεται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με τραπεζικό λογαριασμό και θα οργανώνονται σε ειδικούς φακέλους.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι για τη λειτουργία αυτή, η Google συνεργάζεται με εταιρείες που εκτυπώνουν και στέλνουν τους λογαριασμούς των πελατών και όχι τόσο με τις εταιρείες παροχής απευθείας. Είναι πιθανό πάντως να συνεργάζεται και με τις δύο πλευρές χωρίς όμως αυτό να μπορεί να διαπιστωθεί από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει

Σύμφωνα με το Recode το Pony Express θα είναι έτοιμο το τέταρτο τρίμηνο του 2015.

Link.png Site: TheNextWeb

Δημοσ.

Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός πως ακόμα και εδώ στην Ελλάδα μπορείς να πλήρώσεις οποιονδήποτε λογαριασμό όπου θέλεις χάρη στα barcode & QR είναι απόλυτα λογικό, εύκολο και δυνατό να γίνει να γίνει σε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς.

Δημοσ.

Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός πως ακόμα και εδώ στην Ελλάδα μπορείς να πλήρώσεις οποιονδήποτε λογαριασμό όπου θέλεις χάρη στα barcode & QR είναι απόλυτα λογικό, εύκολο και δυνατό να γίνει να γίνει σε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς.

Με το ασφαλές λίγο έχω τους ενδοιασμούς μου. Κατά τα άλλα ναι, πολύ έξυπνη ιδέα.

Δημοσ.

Και το paypal με το email το χρήστη ταυτοπροσωποποιεί τον καθένα μας. Και του δώσαμε την πιστωτική μας.

Αντί να δίνουμε το gmail μας στο paypal το gmail μας το έχει έτοιμο. Και αφού δώσαμε πιστωτική στο paypal γιατί να είναι λιγότερο ασφαλές να τη δώσουμε και στη google.

Συγκεντρώνει όμως όλες τις υπηρεσίες η google και σε όπως πάει θα γίνει η μια και μοναδική και πανίσχυρη σε όλα.

Δημοσ.

Το PayPal είναι μία υπηρεσία που δεν αμοίβεται από διαφημήσεις. Η Google έχει ένα κάρο δωρεάν υπηρεσίες και προσπαθεί να μαζεύει οσο περισσότερα στοιχεία μπορεί για τον καθένα για να χρησιμοποιηθούν για διαφημήσεις και κάποιες φορές και για άλλους σκοπούς. Αρκετά στοιχεία δίνουμε κάθε ημέρα στην google, φτάνει!

• Like 2
Δημοσ.

H Google μπορεί να επιθυμεί ότι θέλει. Και εγώ θέλω ανοικτό το λογισμικό της αλλά δεν το κάνω θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...