Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον στο bios με 1,246 vcore και το vrin στο high εβγαλε πανω απο ωρα τεστ μεχρι που τκ σταματησα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι στο bios ειναι 1,246 το cpu-z λεει 1,245 και το aida64 cpuid λεει 1,260 μας δουλευουν;

Τωρα τεσταρω με 1,244 vcore και vrin στο high

Ολα αυτα για 4.6ghz ειπαμε 4.7 οταν βαλω καρτουλα.

Το τεστ με 1,244 vcore και vrin στο high τελειωσε η μαλλον το σταματησα στην μια ωρα και 5 λεπτα με 73 βαθμους θερμοκρασια.

Παμε τωρα για 1,242 :-)

Δημοσ.

Με τα πολλα πλεον ειμαι στα 4.6Ghz με 1,236 vcore στο bios (1,235 cpu-z) το vrin στο high και θερμοκρασια 71.9  :-)

Ξερω οτι και παλι ειμαι ψηλα απο θερμοκρασια αλλα ο ανεμιστηρας της ψυκτρας δεν παει πανω απο 1250 στροφες.

Μηπως φταει και που ο δευτερος ανεμιστηρας που πεταει τον αερα εξω γυρναει σε ποιο χαμηλες στροφες απο αυτον που εχει η ψυκτρα και δεν "προλαβαινει" να διωξει τον αερα που περνει;

1250 ο ενας (ψυκτρα) και σχεδον 1000 ο αλλος (κουτι)

Οπως βλεπετε και στην φωτογραφια ο ανεμιστηρας του κουτιου ειναι κολλητα στην ψυκτρα.

DSC03595.jpg

Δημοσ.

Δεν ξερω, τι να σου πω; αλλα η ταλαιπωρια που ειναι; Παντως ψυκτρα αλλαξα γιατι η μαμα εκανε ενα τζζζζ και μου εσπασε τα νευρα και οχι για να κανω OC αν ειχα σκοπο να κανω OC (σοβαρο) θα επαιρνα κατι ποιο σοβαρο οπως την Noctua d15 η κατι σε h100i h105

Ενας λογος που ειμαι υπο σκεψη να βαλω εναν καλυτερο με περισσοτερες στροφες ανεμιστηρα ειναι γιατι αυτος που εχει τωρα ειναι αθορυβος ακομα και σε stress που δουλευει στο full δεν τον ακους, γενικα ειναι αθορυβος ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Βρε παλικαρια κανενας ποιος σοβαρος ανεμιστηρας 140mm pwm να βαλω στην ψυκτρα υπαρχει; Αυτος που εχω τωρα ειναι ο Thermalright TR-TY140 και το χρωμα μου την δινει και πολυ αργα γυρναει.

Κατι σοβαρο σε μαυρο χρωματακι;

Temperatures:

Motherboard 31 °C (88 °F)

CPU 25 °C (77 °F)

CPU Package 34 °C (93 °F)

CPU IA Cores 34 °C (93 °F)

CPU GT Cores 33 °C (91 °F)

CPU #1 / Core #1 34 °C (93 °F)

CPU #1 / Core #2 34 °C (93 °F)

CPU #1 / Core #3 34 °C (93 °F)

CPU #1 / Core #4 34 °C (93 °F)

WDC WD1002FAEX-00Y9A0 36 °C (97 °F)

Samsung SSD 850 PRO 128GB 28 °C (82 °F)

Cooling Fans: CPU 597 RPM

Chassis #1 346 RPM

Chassis #2 493 RPM

Δημοσ.

Αξίζουν τα 200mhz παραπάνω σε σχέση με την ταλαιπωρία;

Απλή ερώτηση είναι.

Δεν είναι 200 φίλε μου είναι 600 εκτός και αν πιστεύεις οτι το turbo δουλεύει με όλους τους πυρήνες ;)

Δημοσ.

Δεν είναι 200 φίλε μου είναι 600 εκτός και αν πιστεύεις οτι το turbo δουλεύει με όλους τους πυρήνες ;)

το τουρμπο αν θες το ρυθμιζεις απο το bios να τρεχει σε ολους τους πυρηνες. Τουλαχιστον στην δικια μου μπορεις και ειναι μητρικη 3τιας

Δημοσ.

το τουρμπο αν θες το ρυθμιζεις απο το bios να τρεχει σε ολους τους πυρηνες. Τουλαχιστον στην δικια μου μπορεις και ειναι μητρικη 3τιας

Gigabyte έχει και δεν γνωρίζω εαν γίνεται. Όπως δεν είμαι 100% σίγουρος οτι γίνεται με τις Αsus

Δημοσ.

Και στη δικαι μου μητρικη asus μπορω να ρυθμισω τουρμπο μονιμα σε ολους τους πυρηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...