LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δοκίμασε 1,23-1,24 και αν δεις πως είναι σταθερός κατέβα και άλλο Το εβαλα απο bios 4.6 με 1.24 και στα 15 λεπτα μου εβγαλε μπλε οθονη με αυτο whea uncorrectable error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Στα vrm υπαρχει ψυκτρα στη μητρικη σου? Αν μπορεις βαλε ενα μικρο ανεμιστηρακι πανω σε αυτα και κανε δοκιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Στα vrm υπαρχει ψυκτρα στη μητρικη σου? Αν μπορεις βαλε ενα μικρο ανεμιστηρακι πανω σε αυτα και κανε δοκιμη. Δεν υπάρχουν vrms πάνω στην μητρική και γύρω απο το σόκετ αλλά βρίσκονται μέσα στο heat spreader του επεξεργαστή και ψύχονται απο την ψύκτρά του cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ετσι δεν γινεται δουλεια, καθε τσιπακι αντιδρα διαφορετικα. Οι ρυθμισεις που δουλεψαν σε καποιον μπορει σε εσενα να μην παιζουν. Καλο ειναι για να εχεις εναν μπουσουλα, αλλα θα πρεπει να βρεις μονος σου τις σωστες ρυθμισεις για να εισαι σταθερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κατι που δεν μπορω να καταλαβω στα ρευματα ειναι οτι διπλα εχει εναν διακοπτη on/off και η πανω πανω ρυθμιση που ειναι στο auto μηπως πρεπει να την βαλω αλλου; Τον ιδιο διακοπτη on/ off εχει και στην μπαρα που ρυθμιζεις τον πολλαπλασιαστη του επεξεργαστη. Η το βαλεις στο on η το βαλεις στο off μπορεις να αλλαξεις τον πολλαπλασιαστη το ιδιο και το vcore Edit: Εδω και 22 λεπτα τρεχω aida64 στα 4.6 με cpu vrin στο turbo ρευμα 1,24 και τον διακοπτη στον πολλαπλασιαστη και στο ρευμα στο on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δε χρειάζεται ν'ασχοληθείς με τα άλλα settings. Μόνο το Vcore σου είναι χρήσιμο προς το παρόν. Εφόσον σου δίνει αυτό που του λες τότε εντάξει. Δοκίμασε περίσσοτερο Vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Οταν λες περισσοτερο δηλαδη να κατεβασω και αλλο το ρευμα; αυτοι οι διακοπτες on/off τι σκατα κανουν μηπως κλειδωνουν τον πολλαπλασιαστη και το ρευμα; 37 λεπτα και δεν εχει κρασαρει ακομα δουλευει με θερμοκρασια 73 βαθμους. ============================================================================ Λοιπον με πολλαπλασιαστη στα 4.6 με ρευμα βαση του cpu-z στα 1.250v με τους διακοπτες του πολλαπλασιαστη και του vcore στο on και το vrim στο turbo το aida64 ετρεχε μια ωρα χωρις να κρασαρει. Οι διακοπτες στο on δεν κλειδωνουν τον επεξεργαστη και το ρευμα οπως νομιζα γιατι τωρα που βλεπω το cpu-z ο επεξεργαστη παιζει απο 800Mhz μεχρι 4600Mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εκανα δοκιμες στα 4.6 με.... 1.230v κρασαρε στα 10 λεπτα 1.235v κρασαρε στα 30 λεπτα 1.240v κρασαρε στα 30 λεπτα 1.245v κρασαρε στα 20 λεπτα 1.250v εκανα δυο φορες το τεστ και το εκλεισα στην μια ωρα (μια ωρα το καθε τεστ) Θα το αφησω εκει γιατι ισως ο λογος που δεν μπορω να παω στα 4.7 ειναι οτι δεν εχω καρτα γραφικων και δουλευω με του επεξεργαστη οποτε το επομενο πειραγμα θα ειναι οταν παρω καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εκει το αφηνεις και εισαι μια χαρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zelhs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχω τον ιδιο επεξεργαστη κ μητρικη Gigabyte Ζ97Χ Gaming 5 με cpu cooler την παλαια τριων χρονων Corsair A50, αλλα μαλλον αρκετα σκληρη για να πεθανει κ απο οτι δειχνει αντεχει στις πιέσεις. Multiplier 46 (4.6), vcore 1.25 σε idle 18 με 22 βαθμους κ stability test περιπου μια ωρα απο Aida64 65 με 70 βαθμους. Φιλε Λευτερη τεσταρε σε 4.7 και vcore 1.25 - 1.27 να δεις πως θα σου παει κ γραψε νεα σου. Θα τεσταρω κ εγω παραλληλα κ θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το εκανα και μου εβγαλε το γνωστο προβλημα και φοβαμαι πηπως δεν μπορει λογω που δουλευω την καρτα γραφικων του επεξεργαστη. Θα το κανω οταν παρω ξεχωριστη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 με Gigabyte Ζ97Χ Gaming 5 στα 4.7 24/7 με παιζω 1.30 τα παντα ολα και περναω οτι bench εχει εκει εξω τα αλλα στο auto μνημες στα 2400 με xmp @LLLEFTERIS φιλε με gigabyte μητρικη αν σε μπερδευει λιγο το περιεργο βιος πατωντας F2 εχεις το κλασικο βιος της gigabyte και εγω με αυτο παιζω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχω τον ιδιο επεξεργαστη κ μητρικη Gigabyte Ζ97Χ Gaming 5 με cpu cooler την παλαια τριων χρονων Corsair A50, αλλα μαλλον αρκετα σκληρη για να πεθανει κ απο οτι δειχνει αντεχει στις πιέσεις. Multiplier 46 (4.6), vcore 1.25 σε idle 18 με 22 βαθμους κ stability test περιπου μια ωρα απο Aida64 65 με 70 βαθμους. Φιλε Λευτερη τεσταρε σε 4.7 και vcore 1.25 - 1.27 να δεις πως θα σου παει κ γραψε νεα σου. Θα τεσταρω κ εγω παραλληλα κ θα ενημερωσω. Το κάθε chip συμπεριφέρεται ξεχωριστά zelhs.Βλέπεις ένα συμφορουμίτη και έχει τα 4,8/1,21-1,22vcore και βλέπεις κάποιον άλλον και ζητάει 1,3-1,32.Είναι και ο λαχνός (silicon lotery) που θα σου καθήσει.Όπως και να έχει ο Λεφτέρης μπορεί να προσπαθήσει για περισσότερα ghz όταν θα απενεργοποιήσει την igpu. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 με Gigabyte Ζ97Χ Gaming 5 στα 4.7 24/7 με παιζω 1.30 τα παντα ολα και περναω οτι bench εχει εκει εξω τα αλλα στο auto μνημες στα 2400 με xmp @LLLEFTERIS φιλε με gigabyte μητρικη αν σε μπερδευει λιγο το περιεργο βιος πατωντας F2 εχεις το κλασικο βιος της gigabyte και εγω με αυτο παιζω Το ξερω για το κλασικο οχι δεν με μπερδευει. Τις μνημες τις εχω βαλει profile 1 γιατι στο auto τις βλεπει στα 1333 ενω ειναι στα 2133 Το κάθε chip συμπεριφέρεται ξεχωριστά zelhs.Βλέπεις ένα συμφορουμίτη και έχει τα 4,8/1,21-1,22vcore και βλέπεις κάποιον άλλον και ζητάει 1,3-1,32.Είναι και ο λαχνός (silicon lotery) που θα σου καθήσει.Όπως και να έχει ο Λεφτέρης μπορεί να προσπαθήσει για περισσότερα ghz όταν θα απενεργοποιήσει την igpu. Περιμενω την αλλη βδομαδα να μου φερει φιλος μια καρτα GTX 650Ti για να κανω δοκιμες. Το οτι ειναι μικρη η καρτα που θα μου φερει δεν πιστευω να εχει σχεση με το OC του επεξεργαστη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Περιμενω την αλλη βδομαδα να μου φερει φιλος μια καρτα GTX 650Ti για να κανω δοκιμες. Το οτι ειναι μικρη η καρτα που θα μου φερει δεν πιστευω να εχει σχεση με το OC του επεξεργαστη; Όχι δεν παίζει ρόλο (στο oc), από την ώρα που θα την βάλεις πάνω στην mobo την gpu απενεργοποιείται αυτόματα η igpu της cpu.Αλλά καλού-κακού εγώ στην asus την έχω μόνιμα disable {Advanced tab of BIOS, Systems Agent Config, Graphics Config, set to PCI-E } (τώρα στην gigabyte δεν γνωρίζω που μπορεί να βρίσκεται η συγκεκριμένη ρύθμιση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα