IceFrog Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Οι διαστασεις ειναι 120 x 80 x 159 mm χωρις fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Λιγο δυσκολο την εχει πανω και θελει να μου την πουλησει για να παρει κανονικη υδροψυξη οποτε για να την βγαλει θα πρεπει να την πληρωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εχω τη h100i. Απο θορυβο στο silent mode ειναι μια χαρα. Να φανταστεις ο μηχανικος δισκος που εχω ακουγεται περισσοτερο οταν δουλευει. Φανταζομαι οτι και η 105 θα ειναι καπως ετσι. Απλα εαν δεν κανεις oc νομιζω οτι με 30 ευρω θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα. Εαν παλι θελεις να βελτιωσεις γενικα το airflow και τη θερμοκρασια στο κουτι η υδροψυξη ειναι καλη λυση που σιγουρα θα σε καλυψει και θα σου μεινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το θέμα είναι αν θα του χωρέσει η αερόψυκτρα με τις μνήμες που έχει,εγώ βλέπω να μην χωράει στο πρώτο slot.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Αν πας σε αερόψυξη, η ThermalRight True Spirit 120 δε θα έχει θέμα λογικά με τις μνήμες, όπως επίσης και η Cryorig H5 Universal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 αν ειναι καλη τιμη παρε την 105 δεν νομιζω να μετανιωσεις..απο το να δωσεις 30 και 40 και να εισαι οριακα και απο θερμοκρασιες και απο χωρο αστο καλυτερα ( γνωμη μου παντα) !! τωρα στο θεμα μας εγω ειμαι σταθερος 4,7 με 1,26 δεν το εψαξα πιο περα αλλα δεν βλεπεις καμια τρελη διαφορα περα απο τα νουμερα οποτε τον εχω ολα auto και ειμαι ησυχος ..αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω με το vcore στο auto παιζει σημαντικο ρολο αν δεν δινει η μβ σωστο ρευμα εχεις μεγαλες θερμοκρασιες χωρις λογο!! cpu 4790k mb msi gaming 7 ram 4x4 vengeance pro 2400 gpu msi gtx 970 ssd evo 840 psu vs750 case nzxt h440 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 100 ευρω θελει δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη τιμη και αν αξιζει τον κοπο ενω με 30 ευρω περνεις ψυκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 100 ευρω θελει δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη τιμη και αν αξιζει τον κοπο ενω με 30 ευρω περνεις ψυκτρα. Όσον αφορά τις επιδόσεις της σε σχέση με μια αερόψυξη μεσαίας κατηγορίας (30-50 ευρώ) , θα σου πω ενδεικτικά ότι εγώ είχα πριν την Corsair A70 και με την μετάβαση στην H105 είδα διαφορά της τάξεως των 10-15 βαθμών σε full load (ανάλογα το πρόγραμμα ή το stress test). Αυτό με τους Sp120 fans στα 1600 rpm max. Τα fans που περιέχονται στην συσκευασία πάνει μέχρι 2400rpm νομίζω, με την ανάλογη αύξηση σε θόρυβο φυσικά. Αν όντως έχεις σκοπό να κάνεις Overclock , δεν νομίζω θα κάνεις σοβαρή δουλεία με την με μια αερόψυξη των 30 ευρώ. Για 4,4 πιθανόν θα σε καλύψει. Τώρα για το μέχρι που μπορεί να φτάσει σε συχνότητα ο συγκεκριμένος επεξεργαστής για 24/7 ασφαλή λειτουργία , θα σου έλεγα να υπολογίζεις γύρω στα 4600-4800 mhz , ανάλογα το τσιπάκι. Το αν αξίζει τώρα εσύ θα το κρίνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα ,εγώ έχω τον 4790κ πάνω με 212 evo και high profile ram .Συγκεκριμένα έχω τις g.skill tridentx που μαζί με το finn είναι απ'τις πιο ψηλές ram ,και η ψύχτρα κάθεται μια χαρά .Όσον αφορά τον θόρυβο ,είναι απόλυτα αθόρυβη...πραγματικά δεν την έχω ακούσει ποτέ ,ακόμα δηλαδή και στο full load πιο πολυ θα ακουσεις τα υπολοιπα ανεμιστηρακια παρά την ψύχτρα .Όσον αφορά θερμοκρασίες τώρα ,όταν είχα την μαμά ,με απενεργοποιημένο turbo boost το prime95 crashare στα 3 δευτερόλεπτα απο overheat γιατι χτυπούσε αμέσως 100 βαθμούς .Με την 212 ,έχω 4.4 σταθερά και το prime φτάνει δύσκολα τους 67 βαθμούς .Ο επεξεργαστής λόγω δύναμης σπάνια θα ξεπεράσει 20% usage για να ανεβάσει θερμοκρασίες ,αλλα για 30€ αξίζει πάρα πολυ ο θόρυβος που κερδίζεις και το οτί θα δουλέυει 10-15 βαθμούς κάτω η cpu Όσο για το extra ανεμιστηρακι ,έχει μέσα το πλαστικό πλαίσιο για να προσθέσεις 2ο 120αρι ανεμιστήρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Αν μπορεις και δεν βαριεσαι βγαλε μια φωτογραφια να το δω. Ο ανεμιστηρας της ψυκτρας ειναι πανω απο τις μνημες η πριν απο αυτες; ρωταω γιατι η αποσταση αναμεσα μνημες και επεξεργαστη δεν ειναι ιδιες σε ολες τις μητρικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Θα το κάνω αύριο γιατι δεν είμαι σπίτι ,αλλά νομίζω οτι για ίδια form factors είναι ίδιες οι αποστάσεις .Έχω μια z97x-ud5h και ο ανεμιστήρας καλύπτει ακριβώς την 1η ram (έχω 4) .Πάντως και να είναι λίγο ψηλότερες οι ram σου ,ο ανεμιστήρας δεν "κουμπώνει" πάνω στην ψύχτρα εντελώς ,αλλα έχει κάτι κλιψάκια που επιτρέπουν την μετακίνηση ψηλότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τελικα πηρα απο φιλο την Thermalright macho zero μαζι με εναν ανεμιστηρα 140 της Thermalright γιατι αυτη η ψυκτρα ναι μεν περνει ανεμιστηρα αλλα στο κουτι μεσα δεν εχει ειναι σαν παθητικη και αν θελεις βαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εχω καποια απορια-ες. Ο ανεμιστηρας του κουτιου που ειναι πισω δεν ακουμπαει πανω στην ψυκτρα εχει ενα πολυ μικρο κενο αλλα ειναι κολλητα μηπως πρεπει να τον βγαλω και να τον βαλω αλλου πχ στην οροφη του κουτιου που εχει δυο θεσεις; Του εκανα ενα μικρο OC με το προγραμμα της Gigabyte που τον παει στα 4.5Ghz και ετρεξα το AIDA64 και εφτασε μεχρι τους 70 βαθμους ειναι καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ο ανεμιστηρας του κουτιου που ειναι πισω δεν ακουμπαει πανω στην ψυκτρα εχει ενα πολυ μικρο κενο αλλα ειναι κολλητα μηπως πρεπει να τον βγαλω και να τον βαλω αλλου πχ στην οροφη του κουτιου που εχει δυο θεσεις; Δεν χρειαζεται να τον βγαλεις και να τον βαλεις αλλου.Αρκει εκει που τον εχεις να λειτουργει σε διαταξη push-pull . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σχετικά με τον πίσω ανεμιστήρα , δέν πειράζει που δέν ακουμπάει στην ψύκτρα. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η ροή αέρα και μόνο. Τώρα σχετικά με τους 70C που βλέπεις μετά το αυτόματο overclock , προσωπικά τους βλέπω τσιμπημένους. Αλλά πιθανόν οφείλεται στο γεγονός ότι στο auto , οι μητρικές δίνουν αρκετά παραπάνω ρεύμα από αυτό που πραγματικά χρειάζεται το cpu σου. Πρέπει να πειραματιστείς με manual ρυθμίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα