Προς το περιεχόμενο

Ποσο θορυβο κανει το Coolermaster silencio τελικα?

Notis_xalandri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το κουτι

http://www.coolermaster.com/case/mini-tower-silencio-series/silencio352/

στα specification εχει 2 fan 120mm XtraFlo fan

αλλα δεν βρισκω rpm και dba απο τα φανακια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.insomnia.gr/topic/562281-case-coolermaster-silencio-650-pure-e-shop-45%E2%82%AC/

τσεκαρε το topic της προσφορας τα παιδια εχουν αναλυση αρκετα πραγματα,θα σε βοηθησει!

εξαρταται τι εχει συνηθισει κανεις..για υπνοδωματιο τα 25 δεν ειναι και οτι καλυτερο εγω τωρα ειμαι στα 13 και εχω καλομαθει και στα 15 με ενοχλει

Δεν μετραω απλα παραθετω τα νουμερα των κατασκευαστων απο τα fan και βασει αυτο των νουμερων μιλαω.Και επειδη εχω διαφορα fanakia να συγκρινω τα 13 με το 25 εχει μεγαλη διαφορα αν εχεις συνηθισει στο 13

Δεν έχουν αυτές οι τιμές σχέση με την πραγματικότητα. Ένα ήσυχο δωμάτιο στο σπίτι μας μπορεί να έχει κάπου 30-32db. Ήσυχα κουτιά είναι όσα κρατάνε τον θόρυβο κάτω από 38-40db. Πραγματικές τιμές μόνο σε εξειδικευμένα reviews μπορούμε να δούμε. Εκεί συνήθως οι τιμές που δίνουν οι κατασκευαστές ανατρέπονται τελείως. 

Αυτο δεν το ηξερα γιατι δεν το εχω ψαξει αν οντως αυτες οι τιμες ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, αλλα απο την στιγμη που το ενα λεει 13 και το αλλο 25 αυτο δεν σημαινει οτι σε πραγματικες τιμες μπορει το ενα να ειναι 30 και το αλλο 42??εννοω οτι η διαφορα υπαρχει εστω και αν λενε ψεμματα για την πραγματικη τιμη.

Έχω κάνει σύστημα με το μικρό. Εντάξει, δεν είναι και ό,τι πιό ήσυχο έχω ακούσει, τουλάχιστον όχι τόσο όσο διαφημίζει το όνομά του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...