Notis_xalandri Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το κουτι http://www.coolermaster.com/case/mini-tower-silencio-series/silencio352/ στα specification εχει 2 fan 120mm XtraFlo fan αλλα δεν βρισκω rpm και dba απο τα φανακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/562281-case-coolermaster-silencio-650-pure-e-shop-45%E2%82%AC/ τσεκαρε το topic της προσφορας τα παιδια εχουν αναλυση αρκετα πραγματα,θα σε βοηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notis_xalandri Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 25 dba το βρηκα δεν το λεμε και αθορυβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 25 db ειναι πολυ χαμηλη ενταση ηχου παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notis_xalandri Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 εξαρταται τι εχει συνηθισει κανεις..για υπνοδωματιο τα 25 δεν ειναι και οτι καλυτερο εγω τωρα ειμαι στα 13 και εχω καλομαθει και στα 15 με ενοχλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Επειδη βλεπω πολλα νουμερα...Πως μετρατε? Ενα μεσο δωματιο εχει περιπου 20db εκτος αν μενεις μονος σε βουνο και δε φυσαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notis_xalandri Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν μετραω απλα παραθετω τα νουμερα των κατασκευαστων απο τα fan και βασει αυτο των νουμερων μιλαω.Και επειδη εχω διαφορα fanakia να συγκρινω τα 13 με το 25 εχει μεγαλη διαφορα αν εχεις συνηθισει στο 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν έχουν αυτές οι τιμές σχέση με την πραγματικότητα. Ένα ήσυχο δωμάτιο στο σπίτι μας μπορεί να έχει κάπου 30-32db. Ήσυχα κουτιά είναι όσα κρατάνε τον θόρυβο κάτω από 38-40db. Πραγματικές τιμές μόνο σε εξειδικευμένα reviews μπορούμε να δούμε. Εκεί συνήθως οι τιμές που δίνουν οι κατασκευαστές ανατρέπονται τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notis_xalandri Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αυτο δεν το ηξερα γιατι δεν το εχω ψαξει αν οντως αυτες οι τιμες ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, αλλα απο την στιγμη που το ενα λεει 13 και το αλλο 25 αυτο δεν σημαινει οτι σε πραγματικες τιμες μπορει το ενα να ειναι 30 και το αλλο 42??εννοω οτι η διαφορα υπαρχει εστω και αν λενε ψεμματα για την πραγματικη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς, δεν πάνε αναλογικά αυτά. Στην πράξη διαπιστώνεται μόνο η πραγματική ησυχία που διαφημίζουν κάποια κουτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notis_xalandri Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μια φορα το silencio το τσιμπησα και αμα κανει πιο πολυ θορυβο θα παει στο σαλονι θα ενημερωσω για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έχω κάνει σύστημα με το μικρό. Εντάξει, δεν είναι και ό,τι πιό ήσυχο έχω ακούσει, τουλάχιστον όχι τόσο όσο διαφημίζει το όνομά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Notis_xalandri Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παντως εκει που λεω για 13 το συγκρινα με αυτο http://www.thermaltakeusa.com/Chassis/Full_Tower_/Chaser/C_00001719/Chaser_MK_I/design.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα