Fingerboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Την καλησπέρα μου στην παρέα του Insomnia. Καθόμουν σήμερα και διάβαζα στο forum του Insomnia διάφορα Posts με θέματα προβλημάτων των ips-panel.Αποφάσισα και γω να κάνω ένα test στην δική μου τηλεόραση μιας και δεν γνώριζα για το συγκεκριμένο πρόβλημα (bleeding), 1ο τεστ σε Μαύρο φόντο (1920x1080) ένα απειροελάχιστο φωτεινό σημείο πάνω αριστερά 2ο τεστ σε Άσπρο φόντο...δυστυχώς εδώ τα πράγματα δεν είναι όπως θα τα περίμενα.2 γκρίζες σκιές πάνω αριστερά και δεξιά του πάνελ όπως επίσης και σε ένα - δύο σημεία κάτω (ελάχιστα ορατές) Την τηλεόραση δεν την έχω ούτε 5 μήνες...Αξίζει να επικοινωνήσω με LG για έλεγχο?(μην γίνουμε και ρεζίλη) Αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα θα γίνει αντικατάσταση της τηλεόρασης? η θα περιμένω κανά μήνα για επισκευή?
graphist83 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γενικως clouding σε σκοτεινα πλανα θα δεις σχεδον σε ολες τις tv. Αν ειναι σε υπερβολικο επιπεδο που ενοχλει, μπορεις να ζητησεις αντικατασταση. Αν το βλεπεις μονο σε ιδανικες συνθηκες με δοκιμαστικες καρτελες μην ασχοληθεις. Στο λευκο φοντο η LG εχει θεματακια. Το ιδιο και η samsung αλλα μονο στις γωνιες. (Στα μοντελα που ειναι edge lit.) 1
Fingerboy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.Σε ταινίες και παιχνίδια δεν το παρατηρείς εύκολα έως καθόλου.Μετά από διάφορα τεστ μπορείς να το δεις που έχει Bleeding και Clouding
Spyros Pan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω την τηλεόραση lg60UH850V λίγες ημέρες. Στο επάνω μέρος στη αρχή του πάνελ υπάρχει μικρή διάχυση φωτός από τα led στα πολύ σκοτεινά πλάνα η όταν υπάρχει μαύρη μπάρα-τοτε φαίνεται καλύτερα -Από την εταιρεία λένε ότι είναι φυσιολογικό αυτές της τεχνολογίας οθόνες να το παρουσιάζουν σε κάποιο βαθμό ωστόσο άλλοι λένε η πιεση από τις βίδες στο πλαίσιο του πάνελ και με τον καιρό μειώνεται το πρόβλημα αν θέλω μου είπαν από την εταιρεία μπορούν την στείλουν στο σέρβις να την ελέγξουν αν εχει πρόβλημα η θα την αντικαταστησουν αν δεν λύνεται αν δεν έχει θα πληρώσω την επίσκεψη της εταιρίας το θέμα είναι όταν την φέρουν να μην υπάρχει το πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα