Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει αυτό, είναι νεότερης αρχιτεκτονικής ο 860k, έχει δυνατότερους πυρήνες και με λίγο χαμηλότερη συχνότητα έχει καλύτερη απόδοση σε single και multi threaded περιβάλλοντα και καλύτερο score στο cinebench.

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις για να απαντησω.

εγω απλα εβγαλα το τουρμπο οπως ηθελε ο φιλος κ εβγαλε αυτο το σκορ...

Δημοσ.

Φίλε μου πραγματικά εκτιμώ το γεγονός ότι αναφέρεις πως δεν έχεις τις γνώσεις για αυτά και δεν συνεχίζεις να λες ότι νάναι :). Τώρα αναρωτιέμαι γιατί βγάζει χαμηλότερο single core, ασχολούμαι με αυτά και μου κάνει εντύπωση κάτι τέτοιο. Έκανα μια αναζήτηση και στα benchmarks του cinebench τα σκορ του x4 860k όπως και των amd x4 760k για παράδειγμα είναι χαντακωμένα, ελαφρώς χαμηλότερα δηλαδή σκορ από αυτά που θα έπρεπε κανονικά. 

Δημοσ.

Μα καλά γιατί τόσο χαμηλό single core score ; 1.02 βγάζει ο δικός μου στα 3.9 και είναι piledriver, kaveri και 0.98 points κάτι δεν πάει καλά. Οι kaveri έχουν καλύτερο single core performance από τους piledriver.

Ναααααα ποιοι βγάζουν ψεύτικα benchmarks... :P

Μπάμπης πρόσεχε να τρέχεις όσα ποιο λίγα πράγματα γίνεται αφού ο task manager δεν νοιάζεται που εσύ τρέχεις benchmark,μπορεί να ρίχνει και άλλα πράγματα στον ίδιο πυρήνα,μπορείς να ορίσεις και με διάφορα προγράμματα για core affinity για να τρέχει το cine, και μόνο αυτό,σε έναν μόνο πυρήνα,αλλά μόνο για όσο κάνει το single test γιατί αν το έχεις σε έναν πυρήνα για το multi θα έχεις πολύ χαμηλά νούμερα.

Δημοσ.

Ψεύτικα benchmarks από που και ως που ; Ανέβασα και screenshot και ανεβάζω κιάλλο μάλιστα αν δεν έχει γίνει πιστευτό. Όλα στοκ καραστόκ και βγάζει 1.02 ο a8 6600k μου στο 11.5 σε single core. 

Δημοσ.

Ψεύτικα benchmarks από που και ως που ; Ανέβασα και screenshot και ανεβάζω κιάλλο μάλιστα αν δεν έχει γίνει πιστευτό. Όλα στοκ καραστόκ και βγάζει 1.02 ο a8 6600k μου στο 11.5 σε single core. 

Το smiley δεν το πιασες; 

Πλάκα κάνω, γιατί πολλοί τελευταία ρίχνουν τέτοιες σπόντες για την Intel.

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ το έπιασα το smiley και μάλιστα τα χρησιμοποιώ και ο ίδιος αρκετά τα emoticons. Τώρα περί σποντών δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, δεν πιστεύω κανένα benchmark από όποιο site και να είναι, τα κοιτάω καθαρά ενδεικτικά χωρίς να βασίζομαι σε αυτά. Επειδή δεν ξέρω τι παίζεται με την amd και την intel και κατά πόσο αληθινά είναι τα benchmarks και για τις δύο εταιρείες, δεν μου πέφτει λόγος να εκφέρω γνώμη. Ότι cpu έχει ο καθένας, ότι και να είναι, αν του φτάνει, τότε δεν τίθεται θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

για να γίνει σωστη σύγκριση αναμεσα σε 6600k και 860k πρεπει να μπουν στο ιδιο συστημα.

επισης ειδα μια διαφορα στο mp ratio, 1.26 το ενα 1.58 το αλλο

Δημοσ.

γιατί πολλοί τελευταία ρίχνουν τέτοιες σπόντες για την Intel.

intel sucks :whistle:

@Τοπικ, σε γενικες γραμμες ειναι μια καλη αναβαθμιση παντως. Σιγουρα στα παντα θα εχεις καλυτερες επιδοσεις, και αυτο για το single core μη σε προβληματιζει και πολυ, ετσι και αλλιως ο 860κ κλοκαρεται και αρκετα πιο ψηλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ στα 4 και στα 4,3 βγάζει πιο καλά score

Cinbench-11.5.jpg

Χρόνη αμα με βγάλει κατά κει ο δρόμος καμιά μέρα θα έρθω :)

Επεξ/σία από 8elwADSL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...