Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωστοσο σε μενα χτυπαει το 50αρι αργα αργα στο Βιος αλλα με τον αλλο τροπο που προανεφερα εχω 70c πριν το οριο...ειναι περιεργο παντως και εχει τα θεματακια του το συγκεκριμενο socket στον τομεα αυτο αν τσεκαρεις κ στο ιντερνετ.απτην αλλην εισαι ετη φωτος καλυτερος σε σχεση με την μητρικη που εχουμε.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα υπαρχει θεμα γενικα, ομως εαν εχεις asus μητρικη μπορεις να κατεβασεις το ai suite και να διπλοτσεκαρεις τις θερμοκρασιες. Να ξες πως αυτο που γραφει το bios ειναι το σωστο.

Δημοσ.

Μια χαρά επεξεργαστής είναι ο 860κ.

σε καθημερινή βάση θα δεις μεγάλη διαφορά από τον υπολογιστή που έχεις τώρα.

Και μιας και δεν θα παίξεις παιχνίδια άμεσα μπορείς να πάρεις ενα ντιμακι 4gb αντι για 2χ4gb κ να πάρεις έναν απλό και οικονομικό 120-128gb ssd. εκεί να δεις ταχύτητα και διάφορες!

Και αργότερα που θα πάρεις και κάρτα γραφικών πέρνεις και μνήμη.

τα 4γιγα Είναι μια χαρά για καθημερινή χρήση και ελαφρύ gaming.

Δημοσ.

Με τον Ε@ θα εχεις μπουκαλι σε αρκετα παιχνιδια πλεον, με τον 860κ οχι και τοσο. Εχεις σκεφτει να παρεις εναν 6600 αντι να κανεις ολικη αναβαθμιση?

• Like 2
Δημοσ.

Θα μπορουσε να παει και σε xeon με τη χνωστη πατεντα. Απλα σε τοσο παλιο μηχανημα δεν θα εδινα ουτε 50 ευρω. σε κανα χρονο παλι στα ιδια θα ειναι

Δημοσ.

εναν 4 πυρινο intel 775 βρισκεις απο 50 - 70 ευρω και το βαζεις στην μητρική σου  και παιζει καπακι τελεια χωρις ουτε καν φορματ

• Like 1
Δημοσ.

IceFrog

Και εγώ παίζω dota 2,ακούω μουσική με winamp και έχω firefox ανοιχτό με 3-4 καρτέλες με ενδιαφέρει να τα κάνει άνετα τα παραπάνω,ο τωρινός μου με dota 2 τερματίζει φτάνει 100% cpu usage τον έκανα overclock στα 3,6 μπας και αλλάξει κάτι αλλά δεν έγινε τίποτα.

TRILOBYTER

Εχω διαβάσει ότι ο q6600 έχει πολύ αδύναμους πυρήνες και δεν αξίζει,από quad μόνο από q8XXX και πάνω πιστεύω πως αξίζει.

Johnlamia έχω ssd.

Δημοσ.

IceFrog ήθελα να ήξερα γιατί υποβάθμισες τον i5 2500k με τον x4 860k :P ; Σε καθημερινή χρήση που του κάνεις δεν υπάρχει διαφορά, ωστόσο αν έχεις ανοιχτό και twitch stream 1080p 60fps να παίζει και ένα μάτσο tabs, ο 2500k θα δείξει τα δόντια του με διαφορά και θα κουμαντάρει καλύτερα το φορτίο και με μεγαλύτερη άνεση. Σε παιχνίδια πάλι αποδίδει καλύτερα ο 2500k, στα πάντα είναι καλύτερος ο i5 και με διαφορά, τσάμπα χρήματα έσκασες. Στο θέμα μας τώρα, ο x4 860k θα σε υπερκαλύψει σε αυτά που θες χωρίς θέματα. Ήθελα να ήξερα, που είδες ότι ο x4 860k στα 4 ghz βγάζει 1.03 single core ; 1.02 βγάζει ο δικός μου στοκ χωρίς turbo, ο οποίος είναι και παλαιότερος. Στα sites με benchmarks βγάζουν ότι νάναι αρκετές φορές, ορίστε απόδειξη :).

post-297338-0-65887300-1427383922_thumb.png

Δημοσ.

Μα καλά γιατί τόσο χαμηλό single core score ; 1.02 βγάζει ο δικός μου στα 3.9 και είναι piledriver, kaveri και 0.98 points κάτι δεν πάει καλά. Οι kaveri έχουν καλύτερο single core performance από τους piledriver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...