ennoeitai Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μου ζηταει ο ιδιοκτητης του σπιτιου τους λογαριασμους της ΔΕΗ, που φαινεται οτι ειχα πληρωσει τα χαρατσια, αλλα εγω τους εχω πεταξει. Υπαρχει τροπος να εχω αποδεικτικα στοιχεια (απο τη ΔΕΗ ισως), οτι τα εχω πληρωσει; Ειναι λιγο ιδιαζουσα περιπτωση, γιατι ο λογαριασμος της ΔΕΗ ερχεται στο ονομα ενος παλιοτερου ιδιοκτητη, γιατι ο τωρινος ιδιοκτητης (ο δικος μου) δεν το ειχε αλλαξει να βαλει το δικο του ονομα. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα πχ να παω ο ιδιος να κανω καποια αιτηση στη ΔΕΗ, αυτο θελω να διευκρινισω αν γινεται. Αυτος ο παλιος ιδιοκτητης στου οποιου το ονομα ερχονται οι λογαριασμοι μαλλον ειναι δυσκολο να βρεθει (νομιζω εχει πεθανει κιολας). Ναι μεν ο ιδιοκτητης μου μου τους ζητησε καθυστερημενα τους λογαριασμους και αν ηταν κανεις ξενος ισως να ειχα αυτο το αλλοθι για το οτι δεν τους εχω, αλλα ο ιδιοκτητης ειναι φιλος μου και θελω να τον βοηθησω. Χρειαζεται οντως τις αποδειξεις απο τα χαρατσια γιατι πιθανως το ερχομενο διαστημα θα εχει καποια θεματα σχετικα με την κληρονομια (να του ζητησουν καποιοι απ'τους κληρονομους τις αποδειξεις). Τι θα μπορουσε να γινει;
win10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 https://www.dei.gr/EBill/ εγγραφη εδώ. Περιμενε μεχρι να ρθει ο επομενος λογαριασμος της δεη για να εχεις τα στοιχεια που ζηταει η εγγραφη Θα βαλεις ως ονομα το όνομα στου οποιου εκδιδεται ο λογαριασμος και ας εχει πεθανει πλεον. Βεβαια το παραπανω δεν παρεχει προσβαση στις αποδειξεις αλλα στους λογαριασμους μεχρι και δυο η τρια χρονια πριν νομιζω Hope it helps, win10
leftermann Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 το παραπάνω σου δείχνει τους τελευταίους 6 λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί, που σημαίνει 12 μήνες. Αν πάρει ο ιδιοκτήτης ένα τηλέφωνο στο 11770 (να έχει έναν λογαριασμό μπροστά του, θα του ζητήσουν αριθμούς) πιθανότατα θα του πουν αν έχουν εξοφληθεί όλοι ο λογαριασμοί στο παρελθόν και αν έχουν αφεθεί υπόλοιπα απλήρωτα. Εμένα τουλάχιστον μου είπανε όταν τους ρώτησα για διαμέρισμα με παροχή στο όνομα της πεθεράς μου και πραγματικο χρήστη κάποιον ενοικιαστή. 1
solton57010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δεν χρειάζονται οι αποδείξεις της ΔΕΗ πάει αυτός που έχει στο όνομα του το σπίτι στην αρμόδια εφορία όπου και μπορούν να βεβαιώσουν αν έχει πληρωθεί και τι ακριβώς πληρώθηκε απο το χαρατσι.Μου έτυχε παρόμοια περίπτωση η ΔΕΗ δίνει στοιχεία μόνο στο άτομο στου οποίου το όνομα εκδίδονται οι λογαριασμοί πράγμα αδύνατον και στην περίπτωση μου και στην δικη σου 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εγω οταν εκανα μια μελετη σαν φοιτητης επρεπε να χω απο ενα ξενοδοχειο αποδειξεις δεη και τηλεθερμανσης των τριων τελευταιων χρονων,.πηγα στην καθε υπηρεσια ξεχωριστα και μου τους εδωσαν, εφοσον εχεις ενα λογαριασμο.
nikko_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μου ζηταει ο ιδιοκτητης του σπιτιου τους λογαριασμους της ΔΕΗ, που φαινεται οτι ειχα πληρωσει τα χαρατσια, αλλα εγω τους εχω πεταξει. Υπαρχει τροπος να εχω αποδεικτικα στοιχεια (απο τη ΔΕΗ ισως), οτι τα εχω πληρωσει; Ειναι λιγο ιδιαζουσα περιπτωση, γιατι ο λογαριασμος της ΔΕΗ ερχεται στο ονομα ενος παλιοτερου ιδιοκτητη, γιατι ο τωρινος ιδιοκτητης (ο δικος μου) δεν το ειχε αλλαξει να βαλει το δικο του ονομα. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσα πχ να παω ο ιδιος να κανω καποια αιτηση στη ΔΕΗ, αυτο θελω να διευκρινισω αν γινεται. Αυτος ο παλιος ιδιοκτητης στου οποιου το ονομα ερχονται οι λογαριασμοι μαλλον ειναι δυσκολο να βρεθει (νομιζω εχει πεθανει κιολας). Ναι μεν ο ιδιοκτητης μου μου τους ζητησε καθυστερημενα τους λογαριασμους και αν ηταν κανεις ξενος ισως να ειχα αυτο το αλλοθι για το οτι δεν τους εχω, αλλα ο ιδιοκτητης ειναι φιλος μου και θελω να τον βοηθησω. Χρειαζεται οντως τις αποδειξεις απο τα χαρατσια γιατι πιθανως το ερχομενο διαστημα θα εχει καποια θεματα σχετικα με την κληρονομια (να του ζητησουν καποιοι απ'τους κληρονομους τις αποδειξεις). Τι θα μπορουσε να γινει; Να μπει στο TAXIS και να δει αν έχει οφειλές. Αν θέλει βεβαίωση να πάει στην εφορία να ζητήσει. Αν ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομα σου, απλά θα χάσεις την ώρα σου στην ΔΕΗ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα