Προς το περιεχόμενο

Karagiozis (iPad Beta test)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα μια εφαρμογή Θέατρο Σκιών για Καραγκιόζη. 

Αν κάποιος έχει AppleTV και λίγο χρόνο να του κάνει μια δοκιμή να μου πει τι προβλήματα βγάζει, ας μου στείλει το AppID του* με PM και θα του στείλω invitation.

Δυστυχώς δεν έχω Apple TV και ο simulator δεν είναι για πολλά tests.

Τώρα αν κάποιος δεν έχει Apple TV αλλά θέλει να ρίξει μια ματιά, κανένα πρόβλημα

*πρέπει να βάλει και το testflight

Δημοσ.

Έφτιαξα μια εφαρμογή Θέατρο Σκιών για Καραγκιόζη. 

Αν κάποιος έχει AppleTV και λίγο χρόνο να του κάνει μια δοκιμή να μου πει τι προβλήματα βγάζει, ας μου στείλει το AppID του* με PM και θα του στείλω invitation.

Δυστυχώς δεν έχω Apple TV και ο simulator δεν είναι για πολλά tests.

Τώρα αν κάποιος δεν έχει Apple TV αλλά θέλει να ρίξει μια ματιά, κανένα πρόβλημα

*πρέπει να βάλει και το testflight

Τι ακριβώς χρειάζεσαι ? Κάποιον να δοκιμάσει την εφαρμογή σου ? Είναι για ios ή apple tv ,τι εννοείς ?

Δημοσ.

H εφαρμογή είναι για iPad με iOS 8.2.

Μπορείς να χειριστείς τις γνωστές φιγούρες μέσω αφής, να κάνεις export το video στο youtube/facebook/twitter, να πάρεις screenshots και να τα στείλεις μέσω iMessage/mail κλπ

Ένα χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορεί να βγάλει σε Apple TV ή σε εξωτερικό display αν έχεις το κατάλληλο καλώδιο τις φιγούρες αλλά όχι τα controls ώστε όσοι βλέπουν την παράσταση σας να βλέπουν όσα πρέπει να βλέπουν και τίποτα παραπάνω.

Το τελευταίο δεν μπορώ να το τεστάρω γιατί δεν έχω ούτε καλώδιο, ούτε AppleTV :(

• Like 1
Δημοσ.

H εφαρμογή είναι για iPad με iOS 8.2.

Μπορείς να χειριστείς τις γνωστές φιγούρες μέσω αφής, να κάνεις export το video στο youtube/facebook/twitter, να πάρεις screenshots και να τα στείλεις μέσω iMessage/mail κλπ

Ένα χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορεί να βγάλει σε Apple TV ή σε εξωτερικό display αν έχεις το κατάλληλο καλώδιο τις φιγούρες αλλά όχι τα controls ώστε όσοι βλέπουν την παράσταση σας να βλέπουν όσα πρέπει να βλέπουν και τίποτα παραπάνω.

Το τελευταίο δεν μπορώ να το τεστάρω γιατί δεν έχω ούτε καλώδιο, ούτε AppleTV :(

Nα σε βοηθήσω λοιπόν.Τι χρειάζεσαι ? 

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστώ!

Χρειάζομαι το applieid σου το οποίο θα μου στείλεις με pm. Θα κατεβάσεις απο το App Store το testflight και θα σου στείλω invitation

Ειναι πολύ απλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...