alexsinakos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σας,μου φερανε απο Κινα τον wd passport ultra 2T, (δεν ειναι μουφα, πηγα ρωτησα σε τοπικο καταστημα). Το προβλημα μου ειναι οτι η LG smart tv μου δεν το αναγνωριζει, και μου βγαζει μηνυμα, συνδεσατε αγνωστη συσκευη η οποια θα πρεπει να διαμορφωθει απο λειτουργικο Windows. Στο PC δουλευει αψογα αφου μπορω κανονικα να μεταφερω αρχεια. Οταν παω να τον κανω format και να το κανω ntfs απο exfat, σε quick format κιολας, η μπαρα δεν προχωραει καθολου. Δοκιμασα και απο cmd (ως διαχειριστης) γραφοντας: format F: αλλα και παλι δεν με αφηνει, αφου κατι μου λεει για elevated mode. Αφου το εψαξα λιγο παραπανω βρηκα τις εντολες οι οποιες κανουν convert μεσω cmd απο φατ σε ntfs, αλλα εχει κολλησει εδω και μια ωρα στο 1% οπως δειχνει η φοτο. Τι αλλο να κανω??? Η αν ξερετε πως θα κανω την τηλεοραση να δεχτει το σκληρο... Ευχαριστω εκ των πρωτερων...
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 To περίεργο ειναι οτι δεν σε αφήνει να κάνεις καν format και σε αλλο filesystem αν δοκιμάσεις να κάνεις format γενικά ή σε fat32 σε στο κάνει ? Επίσης απο περιέργεια δες λιγο την υγεία του δίσκου με το hdsentinel
alexsinakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα μολις γυρισα απο τη δουλεια... οχι δεν με αφηνει να κανω format γενικα. Ασε που δεν εχει και επιλογη fat32 αλλα exFAT. Σου επισυναπτω screenshots απο το hdsentinel που μου ειπες... ΚΑτι δεν παει καλα... περιμενω να μου πεις την τελικη ετυμηγορια!!!
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ε βασικά ο δίσκος ειναι στα τελευταία του και θέλει άμεσα αλλαγή .... πολύ πιθανόν λοιπόν ο δίσκος να ηταν προβληματικός απο την πώληση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα