Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@γροσερισοπ

Αυτό ήταν το νόημα του post μου.

Ένα τέτοιο μηχάνημα μπορεί χαλαρά να αντικαταστήσει τον desktop υπολογιστή.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατι ρε παιδια intel δεν ειχανε μεχρι τωρα;περα του πρωτου surface τα υπολοιπα ηταν windows 8.1 pro.

Surface 1 και 2 είχαν arm επεξεργαστή. Μόνο τα Pro είχαν Intel core.

Δημοσ.

εχω το προ 3 με i5 4gb εκπληκτικο μηχανημα εχω βγαλει πολυ δουλεια με αυτο ,ελπιζω κατι αναλογο σε ποιοτητα να ειναι και αυτο 

Δημοσ.

Τελικα windows για arm θα τρεχει κανενα μηχανημα?

Γιατι απ'οσο ξερω τα 10 θα βγουνε και για arm. Ουτε η ιδια η MS ομως δεν βγαζει συσκευες γι αυτα πλεον.

Surface Pro θα συνεχισει να υπαρχει ή δεν θα εχει πλεον αρκετη διαφοροποιηση?

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια intel δεν ειχανε μεχρι τωρα;περα του πρωτου surface τα υπολοιπα ηταν windows 8.1 pro.

Λογικά αυτό θα είναι πιο light εκδοχή του Pro 3 με λιγότερο δυνατό επεξεργαστή,χωρις γραφίδα η άλλες δυνατότητες του μεγάλου.

Δημοσ.

Γιατί δυσκολεύεστε ρε παιδιά... ένα light pro 3 θα είναι με λιγότερη δύναμη και ενδεχομένως να λείπει και το wacom ή κάτι άλλο για να ρίξουν την τιμή. 

Πως είναι όλα αυτά τα ωραία windows tablet που κυκλοφορούν τώρα και πουλάνε ωραία; Ε κάτι τέτοιο... Κίνηση απόλυτα λογική και καλοδεχούμενη. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ περιμένω πως και πως ένα surface pro 4 με επιδόσεις καλύτερες του pro 2. Όσοι έχετε pro 3 έχετε πιο λεπτό μηχάνημα, όχι όμως πιο δυνατό... Τα απλά surface πήγαν χάλια λόγω έκδοσης των Windows που είχαν. Αν αυτό έρθει με τα κανονικά, μια χαρά θα είναι! Και πολύ φτηνότερα από νέο macbook...

Δημοσ.

Εγώ περιμένω πως και πως ένα surface pro 4 με επιδόσεις καλύτερες του pro 2. Όσοι έχετε pro 3 έχετε πιο λεπτό μηχάνημα, όχι όμως πιο δυνατό... Τα απλά surface πήγαν χάλια λόγω έκδοσης των Windows που είχαν. Αν αυτό έρθει με τα κανονικά, μια χαρά θα είναι! Και πολύ φτηνότερα από νέο macbook...

Άμα βάλει Broadwell U εκεί σίγουρα θ έχεις πολύ καλές επιδόσεις.

Άμα βάλει Core M σε κάποιες εκδόσεις εκεί χειρότερες επιδόσεις από το παρόν μοντέλο.

Όπως και να έχει η υπολογιστική του δύναμη μπορεί να καλύψει το 90% των καταναλωτών που τα παίρνει για την φορητοτητα και ευελιξία τους και όχι να κάνει video editing σε 800-900 γραμμάρια συσκευή είτε με Core M είτε Broadwell U σειρά.

Για εμένα καλύτερα να βγάλει ένα με Core M 10ιντσο και ας ντύσει το Pro 4 με Skylake που θα φέρουν πολλά περισσότερα πράγματα.

http://www.techradar.com/news/computing-components/processors/intel-s-battery-boosting-skylake-chips-to-land-in-august-1285165

Δημοσ.

Surface 1 και 2 είχαν arm επεξεργαστή. Μόνο τα Pro είχαν Intel core.

Αν δεν κανω λαθος μονο το πρωτο ειχε αρμ εξου και το ρτ.επειτα ηταν ολα. i.διορθωσε με αν λανθανω

Δημοσ.

Επεξεργαστή Chery Trail Atom, 10άρα οθόνη και βάρος κάτω από 600γρ. . Εάν το βγάλει έτσι θα γίνει το έλα να δεις.  

Δημοσ.

10αρα οθονη σε Windows λειτουργικο? 11.6 ιντσες εχω και κοντευω να το κοπανισω στον τοιχο.. Εφαρμογές που φτιαχτηκαν για ποντικι δουλευονται πολυ δυσκολα. Ποτε ξανα ταμπλετα Windows κατω απο 13 ιντσες..

Στο Android δουλευω ανετα σε 5 ιντσες αλλα εκει οι εφαρμογές ειναι φτιαγμενες για να δουλεύεις με το δάχτυλο..

• Like 1
Δημοσ.

καλύτερα x86 γιατί έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες αλλά όχι workstation σε αυτές τις ίντσες.

για jobs on the go? office. light edit.  etc..

πραγματικά απορώ σε αυτό εδώ το forum τι κάνει ο κόσμος με τις συσκευες του.

δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνει στον τομέα της ψυχαγογίας   :P

10αρα οθονη σε Windows λειτουργικο? 11.6 ιντσες εχω και κοντευω να το κοπανισω στον τοιχο.. Εφαρμογές που φτιαχτηκαν για ποντικι δουλευονται πολυ δυσκολα. Ποτε ξανα ταμπλετα Windows κατω απο 13 ιντσες.. Στο Android δουλευω ανετα σε 5 ιντσες αλλα εκει οι εφαρμογές ειναι φτιαγμενες για να δουλεύεις με το δάχτυλο..

για τι δουλειά το θες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...