killbillkill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 γειά χαρά.. έγγραψα μια σειρά σε ένα 32gb kingston usb και ενώ ξεκίνησε να παίζει κανονικά σε μια τηλέοραση samsung f6400 ξαφνικά, φάνηκε να μην το αναγνωρίζει.. Πίστεψα αρχικά ότι κάηκε το usb, αφού δοκίμασα άλλο usb στην τηλεόραση και το αναγνώριζε κανονικά. Έπειτα έβαλα το επίμαχο usb στον υπολογιστή και το αναγνωρίζει κανονικά, πλην όμως δεν μπορώ να σβήσω κανένα αρχείο, ούτε να το κάνω format..δεν έχει καν την επιλογή delete στα αρχεία, ενώ όταν προσπαθώ να κάνω format μου βγάζει την ένδειξη "the disk is write protected".. Τι μπορεί να έχει συμβεί και πως διορθώνεται η κατάσταση???Ξέρει κανείς??
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αν ειναι σε ανταπτορα κοιταξε το διακοπτακι lock on...
killbillkill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δεν υπάρχει αντάπτορας..στα ξαφνικά μου την έκανε την δουλειά ενώ έπαιζε κανονικά...αα δεν ξέρω εάν έχει σημασία η τηλεόραση είναι smart συνδεμένη στο διαδίκτυο..
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν εχει αυτο σχεση..write protected disk γραφει συνηθως οταν συνδεεις μια micro-sd με τον sd ανταπτορα και το διακοπτακι lock κλειδωμενο Το μενου της τηλεορασης σου δινει επιλογη φορματ;;
killbillkill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 στις ρυθμίσεις της tv εννοείς να υποθέσω??δεν ξέρω θα το δω.. το θέμα μου είναι όμως πως θα καθαρίσω το usb...κοίταξα κάποια άρθρα στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω λύση 1
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν δε μπορέσεις με diskpart να το φτιάξεις ή με το utility της εταιρίας του, το κάνεις RMA.
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν περιπτώσεις που το the disk is write protected τελικά οδήγησε σε προβληματικό usb stick οποτε δες αυτο που λεει ο φίλος απο πάνω και αν δεν δουλέψει μετα πας για αντικατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα