mantravelas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θελω να μου προτεινετε τσιγαρα οχι πολυ ελαφρια ουτε πολυ βαρια (3 με 7 mg πισσα-νικοτινη-μονοξειδιο εκει ενδιαμεσα) πακετο κατα προτιμηση και να μην ειναι πανω απο 4 ευρω.
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θελω να μου προτεινετε τσιγαρα οχι πολυ ελαφρια ουτε πολυ βαρια (3 με 7 mg πισσα-νικοτινη-μονοξειδιο εκει ενδιαμεσα) πακετο κατα προτιμηση και να μην ειναι πανω απο 4 ευρω. Υδροξειδιο να εχει ? 3
Pa0ki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Prince μαύρο, άσε τους από πάνω να σκούζουν Τουλάχιστον +10 style points, θα βαρεθείς να ρίχνεις γκομενάκια 6
johnkal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Η ερώτηση που κάνεις είναι άκυρη εξαρχής. Τα τσιγάρα είναι θέμα προσωπικού γούστου για να σου προτείνει κάποιος τι να πάρεις. Αν δε καπνίζεις καθόλου ή αν καπνίζεις λίγο και ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σ'αρέσει τότε σκέψου με τι μαλακιες ασχολείσαι. Δεν προσφέρει τίποτα κυριολεκτικά παρά μόνο καρκίνο, ΧΑΠ και νταβατζιλικι λεφτά στον Παπαστρατο που θα δίνεις λόγο εξάρτησης. Τουλάχιστον το χόρτο και το αλκοόλ προσφέρουν κάτι. Όλα τα παραπάνω τα γράφω ενώ είμαι καπνιστής εδώ και 13 χρόνια. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2015 από johnkal 7
slipknot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 mantravelas, αγνόησε τι γράφουνε οι από πάνω. Καλώς ή κακώς έχει επικρατήσει το μαλακό lifestyle του γυμναστηρίου και ο κόσμος ξέχασε να ζει στο έπακρο. Μάρκα δε θα σου πει κανείς, είναι θέμα προτίμησης. Αυτό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν γενικό guide είναι το χρώμα του πακέτου: όσο πιο ανοιχτό είναι, τόσο πιο ελαφρύ. Δεν προσφέρει τίποτα κυριολεκτικά παρά μόνο καρκίνο, ΧΑΠ και νταβατζιλικι λεφτά στον Παπαστρατο που θα δίνεις λόγο εξάρτησης. Αυτά είναι κάποια από τα μειονεκτήματα του, αλλά μια χαρά προσφέρει και πράματα. Αν θες μαγκιά, τσιγάρο. Καμία γυναίκα δε μου έχει ζητήσει μπάρα δημητριακών ή αλτήρες, αντίθετα όλες ζητάνε τσιγάρο. 3
tony81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 On topic αδέρφια!! Μπλε Καμίλα από μένα στα 3.70 αλλιώς για στριφτό Γκόλντεν Βιρτζίνια ή μαύρο διάβολο
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ASSOS FILTER Άσπρη κασετίνα. Αλλά πάνε μόνο με τον καφέ.
tony81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλά εννοείται, +καρελια φίλτρο αλλά φανταστηκα οτι για να ρωτάει μάρκα είναι τσιπιρικι οπότε... 1
qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 εγώ λέω να κόψει τις κοροϊδίες και να πάει σε lucky μαλακό mantravelas, αγνόησε τι γράφουνε οι από πάνω. Καλώς ή κακώς έχει επικρατήσει το μαλακό lifestyle του γυμναστηρίου και ο κόσμος ξέχασε να ζει στο έπακρο. Μάρκα δε θα σου πει κανείς, είναι θέμα προτίμησης. Αυτό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν γενικό guide είναι το χρώμα του πακέτου: όσο πιο ανοιχτό είναι, τόσο πιο ελαφρύ. Αυτά είναι κάποια από τα μειονεκτήματα του, αλλά μια χαρά προσφέρει και πράματα. Αν θες μαγκιά, τσιγάρο. Καμία γυναίκα δε μου έχει ζητήσει μπάρα δημητριακών ή αλτήρες, αντίθετα όλες ζητάνε τσιγάρο. κοίτα η αλήθεια είναι ότι επικρατεί ένα διαφορετικό lifestyle σε σχέση με παλιότερα, ειδικά στους πιο νέους το οποίο εντάξει δεν είναι και κακό θα ζήσουν μερικά χρόνια παραπάνω και ίσως καλύτερα και μιας και έπιασες τις γυναίκες τα παλιά χρόνια που ήμουν ελεύθερος πολλές φορές το τσιγάρο ήταν η αφορμή να ξεκινήσει η φάση, σήμερα δε ξέρω πώς το χουν, μάλλον πρέπει να τη γνωριστείς πρώτα στο fb αφού βάλεις φωτό να είσαι φέτες για να προωθήσεις το εμπόρευμα σου και όποτε είμαι έξω βλέπω ότι το ντουμάνι μειώνεται ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες (που ξαναλέω δεν είναι κακό) παρόλα αυτά η γυμναστική μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου ακόμα και αν είσαι φουγάρο
Runner25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 σαν τσιγαρα θα συμφωνησω με χιλια για prince μαυρο οχι για γκομενες φυσικα αλλα ειναι τρομερο τσιγαρο επισης καλη γευση εχει το καμελ το μαλμπορο πολυ καλο αλλα δεν πληρωνω 4 ευρω το πακετο prince μαυρο με τις μπαντες συνοδεια με jack
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ρε παιδες πριν 4 μερες εκανα με εναν φιλο ''τσιγαρο'' ηταν 1η μου φορα να πω βεβαια δεν μου αρεσε... το αποκαλεσε σκα,σκαρ; καπως ετσι με λεμον.. το θεμα ειναι οτι εκανα 3-4 ρουφιξιες και με πειραξε.. με επιασε ζαλαδα ταχυπαλμια και οταν πηγα σπιτι επι 3 ωρες ξερναγα... αφου μου σταματησε ο εμετος απο την επομενη μερα μεχρι και τωρα εχω μια ενοχληση στην δεξια μερια της κοιλιας.. τι μπορει ναναι; χολη; παιζει να ''ξυπνησα'' καμια σκωληκοειδιτιδα; εχω ψιλο φοβηθει λογο της ενοχλησης που εχω αυτες τις μερες
Runner25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ρε παιδες πριν 4 μερες εκανα με εναν φιλο ''τσιγαρο'' ηταν 1η μου φορα να πω βεβαια δεν μου αρεσε... το αποκαλεσε σκα,σκαρ; καπως ετσι με λεμον.. το θεμα ειναι οτι εκανα 3-4 ρουφιξιες και με πειραξε.. με επιασε ζαλαδα ταχυπαλμια και οταν πηγα σπιτι επι 3 ωρες ξερναγα... αφου μου σταματησε ο εμετος απο την επομενη μερα μεχρι και τωρα εχω μια ενοχληση στην δεξια μερια της κοιλιας.. τι μπορει ναναι; χολη; παιζει να ''ξυπνησα'' καμια σκωληκοειδιτιδα; εχω ψιλο φοβηθει λογο της ενοχλησης που εχω αυτες τις μερες η πρωτη φορα δεν καθεται σε ολους καλα, εγω με το πρωτο τσιγαρο ειχα ενθουσιαστει αλλα κραταει λιγο
qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι αλλά αυτό δεν είναι θέμα με ναρκωτικά, άνοιξε ένα δικό σου επίσης πώς θες να ξέρουμε εμείς τι πρεζόφουντα σου έδωσαν να καπνίσεις, εδώ εσύ δε κατάλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις