teogalaxys2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Παιδια εχω να ρωτήσω 2 πραγματα. 1. Εχω ακούσει ότι άμα εχω την φωτεινότητα στο αυτόματο πέφτει ποιο γρήγορα η μπαταρία επειδη δουλεύουν συνεχώς οι αισθητηρες. Ισχύει κάτι τέτοιο? 2. Ποιος είναι καλυτερος browser ο στοκ της lg ή chrome?
gkasmak0s GR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Για την πρωτη σου απορια δεν ξερω κατι να σου πω.Οσο αναφορα την 2η απορια σου,δυστυχως κανενας απο τους 2 δεν ειναι καλος.Εχω κι εγω το G2.Συντομα σου λεω πως ο browser του κινητου δεν εχει πολλες δυνατοτητες και ο Chrome τρωει πολλη μπαταρια στο παρασκηνιο.Αν θες κατεβασε τον Opera,αυτον χρησιμοποιω και ειμαι ευχαριστημενος.....
teogalaxys2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παιδια και άλλη μια ερώτηση. Θελω βαλω την καμερα στα 10 mega pixel για να φαίνονται οι φωτογραφίες σε διάσταση 4:3. Αλλαζη η ποιότητα της φωτογραφίας ή μένει η ίδια?
OutLawGr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Κι εγώ το G2 έχω με CloudyG2 v.2.2 rom, λοιπόν 1.Δεν ισχύει, ίσα ίσα που με αυτόματη φωτεινότητα κρατάει περισσότερο η μπαταρία γιατί κρατάει γενικότερα τη φωτεινότητα σε χαμηλά επίπεδα. 2.Μακράν ο γρηγορότερος και καλύτερος browser για μένα είναι ο Dolphin και δεύτερος έρχεται ο UC. Τον στοκ & τον Chrome ξήλωσε τους. 3.Κοίτα η ανάλυση σαφώς και αλλάζει, από 4160×3120 γίνεται 4160×2340, αλλά δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας με το μάτι, εκτός κι αν τυπωσεις αφίσα
neverme Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εγώ για τη φωτεινότητα θα πω πάλι ότι εξαρτάται με τι το συγκρίνεις. Εγώ την έχω στο 20% σταθερά και μου χαλάει σίγουρα λιγότερη μπαταρία άποτι αν την είχα στο αυτόματο. Αν τώρα πάλι εσύ θέλεις να την έχεις στο 80% φαντάζομαι η αυτόματη φωτεινότητα θα καίει λιγότερο 1
gkasmak0s GR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παιδια και άλλη μια ερώτηση. Θελω βαλω την καμερα στα 10 mega pixel για να φαίνονται οι φωτογραφίες σε διάσταση 4:3. Αλλαζη η ποιότητα της φωτογραφίας ή μένει η ίδια? Εγω δουλευω την καμερα μονιμως στα 10mP για αυτο τον λογο.Δεν θα βρεις καμμια διαφορα στην ποιοτητα. Κι εγώ το G2 έχω με CloudyG2 v.2.2 rom, λοιπόν 1.Δεν ισχύει, ίσα ίσα που με αυτόματη φωτεινότητα κρατάει περισσότερο η μπαταρία γιατί κρατάει γενικότερα τη φωτεινότητα σε χαμηλά επίπεδα. 2.Μακράν ο γρηγορότερος και καλύτερος browser για μένα είναι ο Dolphin και δεύτερος έρχεται ο UC. Τον στοκ & τον Chrome ξήλωσε τους. 3.Κοίτα η ανάλυση σαφώς και αλλάζει, από 4160×3120 γίνεται 4160×2340, αλλά δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας με το μάτι, εκτός κι αν τυπωσεις αφίσα Γρηγοροτερος δεν ειναι γιατι καταρχας ειναι σε Beta μορφη και 2ον τον ειχα και εγω και συγκριτικα με τον Opera,ο Opera ειναι πολυ πιο γρηγορος και σε ανοιγμα ιστοσελιδων και σε φορτωση εικονας.
OutLawGr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ναι μπορεί να τις ανοίγει γρήγορα, αλλά το θέμα είναι τι δείχνει ο Opera από τις ιστοσελίδες που ανοίγει και τι ο Dolphin... Γιατί ο μεν Dolphin έχει ενεργοποιημένο το flash player και βλέπεις κανονικά την ιστοσελίδα με όλες τις flash λεπτομέρειες, σε αντίθεση με τον Opera & τους περισσότερους browsers που δεν υποστηρίζουν flash player... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα