yolobot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ξερει κανεις που μπορω να βρω drivers για το total media 3 ?
pitogiro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το TotalMedia 3 είναι ενα media center. Το χρησιμοποιω και γω. Δε θα λεγα οτι χρειαζεται drivers. Μηπως έχεις κάποιο tv tuner και θες τους drivers αυτου; Αν ναι, ποιο είναι (της crypto μηπως);
yolobot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 οχι το total media 3 εχω δηλαδη αμα το βαλω σε αλλο υπολογιστη θα μου το αναγνωρισει χωρις να κανω κατι setup?
pitogiro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 οχι το total media 3 εχω δηλαδη αμα το βαλω σε αλλο υπολογιστη θα μου το αναγνωρισει χωρις να κανω κατι setup? Χρειαζεσαι τους drivers του tv tuner για να παιξει. Το total media είναι ενα προγραμμα που χρησιμοποιουν/προτεινουν μερικα tv tuners, δεν ειναι tv tuner απο μονο του. Το tv tuner που εχεις δεν γραφει πανω του το ονομα του, ή εστω στο κουτι του;
pitogiro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πήγαινε εδώ και επέλεξε το tv tuner που έχεις. Απ ότι βλέπω υπάρχει το crypto andi s2. Επέλεξε driver στο πεδίο File Type. Tο πεδίο Operating System ίσως συμφέρει να το αφήσεις στο All, γιατι δεν βλέπω να υπάρχει driver για τα πρόσφατα Windows λειτουργικά συστήματα, αλλά ίσως παίζουν και οι παλιότεροι drivers.
yolobot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι δικιο εχεις μονο για windows xp και παλιοτερα εχει.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου τελικα εχει και για windows 7 tnx
mr.Vox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Λίγο παλιό το θέμα αλλά ψάχνω αντίστοιχο πρόγραμμα να τρέξω σε windows 10 ένα usb tuner. Ευχαριστώ. Αυτό που έχει η crypto στο site της δεν τρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα