bluesattack Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μηπως εχει τικαρισμενο το κουτακι για ολο το δισκο και πανω στα next δεν το προσεξες ? (λεμε τωρα)
sarpan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Στο κουτάκι που τικαρα έλεγε os (90gb). Θα το δω αύριο το πρωί και θα ανεβάσω φώτο με το τι ακριβώς μου δίνει δυνατότητα να επιλέξω για backup
sarpan Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Λοιπόν επανέρχομαι όπου παραθέτω φωτογραφίες με τις επιλογές που μου δίνει Το backup έγινε απλά με παραξενευουν 2 πράγματα. Πρώτον πήρε κανένα 20λεπτο και δεύτερον στο σκληρό το αρχείο πιάνει γύρω στα 65gb χώρο. Ίσως όμως να είναι συμπιεσμένο δεν ξερω
sarpan Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν ξέρω στο κινητό μου κανονικά ειναι
bluesattack Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το 20 λεπτο και ο μικροτερος χωρος ειναι φυσιολογικα Τι εκανες για το προβλημα που τα δυο partition (windows + αλλο ) στα βγαζει σαν ενα μεγαλο των 685 ? Αυτο δεν ηταν το προβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα